Saturday, May 15, 2010

Portia de ras: Uite asa-mi place sa cant !!!


Va prezentam saptamana trecuta cateva exemple "muzicale" din Bulgaria. Azi a venit randul romanilor. O sa va prezint cateva personaje care au visat ca au voce si s-au prezentat la preselectiile "Megastar".







Thursday, May 13, 2010

new video: Kesha - Your Love Is My Drug


Kesha a lansat acum cateva minute videoclipul celui de-al treilea single de pe albumul "Animal". Piesa se numeste "You Love Is My Drug", videoclipul a fost filmat in Lancaster, California si a fost regizat de Honey.


old times: Cristina Rus - Viata Mea



Dupa ce a parasit trupa "Blondy", Cristina Rus a continuat sa cante pe cont propriu. Cred ca va aduceti aminte de primul single din cariera ei solo, "Viata Mea", care a fost foarte bine primit de public. Acum cantareata a luat o pauza, prioritatea ei fiind baieteul nacut luna trecuta. Astept cu nerabdarea sa vad cu ce piesa o sa revina, mai ales ca "I Don't See Ya" mi-a placut foarte mult (pacat ca nu a avut parte de promovarea meritata).



foto

Wednesday, May 12, 2010

new video: Alicia Keys - Un-thinkable


Datorita unor conflicte de interese, Alicia Keys a trebuit sa amane lansarea videoclipului pentru piesa "Put it in a love song". Astfel ea a filmat videoclip la o alta melodie, "Un-thinkable", care a aparut astazi. Cum vi se pare?

Song of the WEEK 37: Lee Soo Jung - Come People Of God


Daca ati urmarit serialul "Secretele de la palat (Queen Seon Deok)", cu siguranta ati fost impresionati de coloana sonora, care a primit si cateva premii importante. Pe langa piese ca " Paul Potts - Passo Dopo Passo", "Mi Shil Theme" sau "Lee Yo Won - Bidam Sad Story", melodia "Come People Of God" m-a impresionat foarte mult. Nu stiu sigur cine o canta, am gasit ceva legat de Lee Soo Jung, cert este ca are o voce uimitoare. Va las mai jos atat varianta in engleza cat si cea in coreana.

Come people of God (english version)


Come people of God (korean version)

Tuesday, May 11, 2010

Hip-Hop time: B.U.G Mafia & Billy - Bag p**a-n lume si v-o fac cadou

Dupa piesa "Supranatural", baietii de la B.U.G Mafia lanseaza o noua piesa special pentru fani si anume "Bag p**a-n lume si v-o fac cadou". Ambele piese se pot downloada gratuit de pe site-ul B.U.G Mafia.

Sunday, May 9, 2010

Portia de ras: Another way of singing


Cred ca ati auzit de celebra "Ken Lee" cantata la "Bulgarian Idol". Daca nu, mai jos aveti vidoclipul in care o bulgaroaica adapteaza versurile melodiei "Withou you" (Mariah Carey), intr-o limba stiuta doar de ea. Dupa acelasi model, o sa vedeti si piesa "Unfaithful" interpretata intr-o limba de mult disparuta !!!

Ken Lee - Without You


Unfaithful


Chipmunk