Wednesday, September 2, 2009

Claudia Pavel (Cream) - Don't miss missing you


Ieri a a fost lansat oficial al treilea videoclip al Claudiei Pavel, pentru piesa "Don't miss missing you" cuprinsa in albumul "Wrong girl for that" lansat de curand.De ce Claudia Pavel? Pentru ca dupa cum am citit in Libertatea , o data cu lansarea acestui videoclip va folosi numele din buletin si pentru scena.
Piesa "Don't miss missing you" initial nu m-a interesat, insa ieri am decis sa vad videoclipul( care in numai doua zile a adunat deja aproape 20 000 de vizionari:>) care mi s-a parut interesant si, astfel am descoperit ca melodia este foarte frumoasa, o balada minunata. Pacat ca nu o duce la fel de bine si live. Asta e...Noi ascultam varianta de studio si totul e OK. Deci Claudia Pavel sa fie. Enjoy!

Claudia Pavel - Don't miss missing you

Tuesday, September 1, 2009

Trei filme

In ultimele 4 zile am urmarit 3 filme, pe care vi le recomand. Sunt genuri diferite, asa ca sunt pentru toata lumea:)

1. Ice Age 3 - Aparitia Dinozaurilor (gen: comedie, aventura, animatie; cu: Queen Latifah, John Leguizamo, Denis Leary)



Al treilea film din seria Ice Age incepe bineinteles cu veverita aceea enervanta care tot pierde aluna, si care decide soarta filmului.
Un mic rezumat: Ellie este insarcinata, Many construieste un parc de joaca pentru bebelus, Diego se simte neputincios si batran si vrea sa paraseasca haita, Sid e gelos pe viitorul copil al lui Manny si decide sa devina mama:)). Gaseste 3 oua, din care ies 3 pui de dinozaur si astfel se declanseaza iadul pe pamant. Mama dinozaurilor vine sa isi recupereze copii, Sid ii apara ca orice mama protectoare, asa ca adevarata mama ii ia pe toti 4 si ii duce in tinutul dinozaurilor. Prietenii lui Sid pornesc in cautarea lui Sid, ajutati de Buck. Totul se termina cu bine, Eliie naste o fetita pe care o numeste Peaches (Piersici).
Restul va las sa descoperiti. Vizionare placuta si spor la ras.


2. Taken - Teroare in Paris (gen: actiune, thriller, drama; cu: Liam Neeson, Maggie Grace, Jon Gries)

Pai, Bryan si Lenore sunt divortati si au impreuna o fata, Kim, care vrea sa devina cantareata. Dupa lungi tratative cu tatal ei, pleaca la Paris impreuna cu Amanda, iar aici sunt rapite de niste traficanti de carne vie. Inainte sa fie rapita, Kim reuseste sa il sune pe tatal ei si sa ii spuna de acest lucru. Bryan, fost agent CIA, pleaca in Paris pentru a-si salva fiica. Aici, reuseste pas cu pas sa ajunga pana la cel care o avea pe fiica lui, insa pana la acesta omoara cativa raufacatori. Lupta este cu atat mai grea deoarece este singur, politia pariziana fiind impotriva lui. Finalul este unul cu Happy End, Kim fiind pe cale de a-si indeplini visul de a canta. Merita vazut acest film nu numai pentru luptele ce se dau, cu cutite, pistoale, ci si pentru faptul ca pune in evidenta drama unui tata disperat de pierderea copilului.


3. Fighting - Hai! Ne batem! (gen: drama, actiune; cu: Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao)


Filmul il prezinta pe Shawn (interpretat de Channing Tatum, care a jucat si in Step UP), fiul unui fost antrenor de lupte, care isi castiga traiul in New York vanzand marfuri contrafacute. In timpul unei altercatii pe strada, Harvey observa talentul acestuia pentru lupte si ii propune sa lucreze cu el. Acesta ii aranjeaza lupte pe care Shawn le castiga, chiar daca se lupta cu adevarati profesionisti. Intre timp o intlneste pe Zulay, o chelnerita de care se indragosteste, nestiind ca aceasta pariaza pentru Harvey. Cand in final totul iese la iveala si dupa ce ii trece supararea, Shwan accepta sa se bata cu Evan, o veche cunostinta. Stiind ca este foarte puternic, Harvey il sfatuieste sa piarda lupta si sa castige banii pe care ii vor paria pe victoria lui Evan. Acesta accepta, insa impreuna cu Zulay pariaza toti banii pe victoria sa, castigand lupta cu vechiul dusman. In final pleaca impreuna cu Harvey si familia lui Zulay departe de New York, impreuna cu toti banii care trebuiau sa ii dea celor care au pariat. Sfarsitul filmului si al listei mele.

VIZIONARE PLACUTA!

Song of the WEEK


Sper sa ma tin de asta, sa pun in fiecare saptamana cate o melodie care mi-a placut cel mai mult, pe care am ascultat-o de cele mai multe ori in saptamana respectiva.
Asa ca incep cu o piesa de la Mariah Carey & Whitney Huston - When you believe. Piesa a fost cantata si de David Archuleta in cadrul concursului "American Idol". O sa pun ambele variante pentru ca amandoua imi plac.

Mariah Carey & Whitney Huston - When you believe



David Archuleta - When you believe