Saturday, March 10, 2012

Eurovision Romania 2012: CASTIGATOR

Mandinga este trupa care ne va reprezenta in semifinala Eurovision Baku, pe 22 mai. Melodia se numeste "Zaleilah" si este foarte difuzata la radiourile si posturile TV din Romania.

Eurovision Romania 2012: melodii participante

In aceasta seara, 10 martie 2012, Romania va alege melodia care ne va reprezenta in semifinala Eurovision Baku, pe 22 mai 2012. Mai jos aveti melodiile participante. Care credeti ca va castiga?

new video: Delia - Omadeo

Delia are un single nou, pentru care a filmat si un videoclip. Melodia se numeste "Omadeo" iar videoclipul a fost regizat chiar de cantareata.

Friday, March 9, 2012

new video: Ellie White - Sete de noi

Ellie White a filmat videoclipul noului ei single, "Sete de noi". Melodia este compusa de Adrian Cristescu, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu.

new single: Hot Chelle Rae - Honestly

This is the new single from American band Hot Chelle Rae. The song is called "Honestly" and it's the third single taken from their album, "Whatever".

Acesta este noul single al trupei americane Hot Chelle Rae.

new single: Andreea Balan - Money Love

Andreea Balan si-a lansa noul single in aceasta dimineata. Melodia se numeste "Money Love" si se incadreaza in genul popular la radiourile romanesti.

Thursday, March 8, 2012

Song of the WEEK 131: Emeli Sande - Heaven

"Heaven" is the debut single from Emeli Sande, taken from her album "Our Version of Events". Emeli is a British singer who won Critic's Choice at Brits Awards this year.

"Heaven" este single-ul de debut al cantaretei britanice, Emeli Sande.