Friday, July 30, 2010

Un peu de musique Française: Mickael Miro - L'horloge tourne


Mickael Miro este un nou artist aprodus de "Universal Music France". Primul lui single se numeste " L'horloge tourne" si beneficiaza de un videoclip oficial, lansat astazi, 30 Iulie 2010". O melodie foarte interesanta!

Mickael Miro is a new artist produced by "Universal Music France". His first single is "L'horloge tourne" and it has an official video, released today. It's a really nice song!

Wednesday, July 28, 2010

Song of the WEEK 48: Madonna - Frozen


"Frozen" este primul single de pe cel de-al saptelea album al Madonnei, "Ray Of Light" si a reprezentat o schimbare de stil pentru cantareata. Odata cu piesa "Frozen" am descoperit-o si eu pe Madonna, la varsta de 6 ani, si aceasta piesa a ramas favorita mea de-a lungul timpului. De fapt, videoclipul a fost cel care m-a fascinat !

"Frozen" is the first single from Madonna's seventh album, "Ray Of Light", and it was a radical change for Madonna. "Frozen" is also the first song that I heard from Madonna, when I was 6. This is my favourite song and the video still fascinates me!

Happy Birthday "Green Boy's World"


A trecut un an de cand mi-am facut acest blog si am inceput sa scriu pe el. Totul a inceput de la faptul ca am vrut sa impart cu altii gandurile si gusturile mele, nu asteptam sa fie vreun mare succes... Dar uite ca a fost exact invers si am avut parte de cateva surprize.
Uite ce s-a intamplat intr-un an cu "Green Boy's World":
- peste 100 000 de vizualizari
- o medie de 15 000 vizualizari/ luna, in ultimele 4 luni
- o medie de 500 vizitatori unici/zi
- 470 de articole postate
- 225 de comentarii
- cel mai vizionat articol: 5300 vizualizari

Rezultate "RoBlogFest 2010":
Personal & Infotainment - Blog sub 18 ani: locul 5 (45 voturi) din 76 de bloguri inscrise;
Personal & Infotainment - Blog de muzica: locul 7 (40 voturi) din 30 de bloguri inscrise
Personal & Infotainment - Cel mai popular blog: locul 16 (23 voturi - necalificat in etapa #2) din 485 de bloguri inscrise;

Acum dupa ce m-am laudat, multumesc celor care mi-au citit, imi citesc si imi vor citi blogul in continuare si sper sa postez cat mai multe articole.

Nu uitati ca ma puteti gasi si pe:
twitter: http://twitter.com/greenboydragosh
facebook: http://www.facebook.com/greenboydragosh


Va las cu o melodie pe care o tot ascult de cateva zile:)

Tuesday, July 27, 2010

new video: The Pretty Reckless - Miss Nothing


"The Pretty Reckless", formatia din care face parte Taylor Momsen ("Gossip Girl") revine in atentia noastra cu primul videoclip oficial, pentru piesa "Miss Nothing". Piesa este al doilea single extras de pe primul album al trupei, "Light Me Up", care va fi lansat pe 31 August 2010. Nu ai zice ca are 17 ani Taylor...

"The Pretty Reckless" is back with the first official video for the song "Miss Nothing". This is the second single from the band's first album, "Light Me Up" which will be released on August 31. Taylor is only 17 ???

Music Charts: USA Top 20 ( 24.07.10 - 31.07.10)


1. Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
2. Katy Perry & Snoop Dogg - California Gurls
3. B.o.B & Hayley Williams - Airplanes
4. Taio Cruz - Dynamite
5. Usher & Will.i.am - Oh My God
6. Mike Posner - Cooler Than Me
7. Travie McCoy & Bruno Mars - Billionaire
8. Enrique Iglesias & Pitbull - I Like It
9. Drake - Find Your Love
10. Jason Derulo - Ridin' Solo
11. Eminem - Not Afraid
12. La Roux - Bulletproof
13. Shontelle - Impossible
14. Lady Gaga - Alejandro
15. Taio Cruz & Ludacris - Break Your Heart
16. Kesha - Your Love Is My Drug
17. Train - Hey, Soul Sister
18. Nicki Minaj - Your Love
19. Usher & Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love
20. 3OH!3 & Kesha - My First Kiss

Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie

Orange Summer Party 2010: MIKA & Cut Copy


Dupa cum poate stiti, Sambata, 24 Iulie 2010, a avut loc "Orange Summer Party" pe plaja H2O din Mamaia.
Evenimentul a inceput la ora 20:30, in deschidere cantand trupa australiana "Cut Copy". Baietii au cantat vreo 10 piese si dupa o pauza de aproximativ 30 de minute, la ora 22 a inceput mult-asteptatul concert MIKA.


Multa floarea soarelui, un pian imbracat in flori multicolore si un podium pe care trona cuvantul "MIKA" au fost elementele de decor ale scenei. Prima piesa a fost "Relax, take it easy" si am ramas uimit cat de bine poate canta live. Vocea lui s-a completat foarte bine cu vocea tipei din backin. Au urmat piese precum "Big gir (you are beautiful)", "Happy Ending", "Lollipop", "We are golden", "Billy Brown", "Grace Kelly" sau "Blue Eyes".

Un punct in plus il are pentru faptul ca a vorbit in romana atat de mult. Nu cred sa mai fi fost un alt artist international care sa vorbeasca atat de mult si de bine romaneste.

Pe langa faptul ca are o vocea uimitoare, Mika a aratat cat de bine stie sa cante si la pian, a dansat, a sarit pe scena si a stiut sa faca un show adevarat.

Publicul l-a primit foarte bine, cu mici exceptii (despre care prefer sa nu vorbesc), a sarit, a dnasat si a cantat impreuna cu Mika si band-ul lui.
Concertul s-a terminat undeva in jur de ora 23:30, fiind urmat de imbulzeala spre iesire si un foc de artificii.

Per total, Cut Copy a fost de nota 10, Mika de nota 20, publicul de nota 8 spre 9. Chiar a fost o experienta de zile mari.
Asteptam anul urmator, nu?