Thursday, December 17, 2009

Recenzie: Beyonce "I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas"


Pe 26 Noiembrie 2009, postul tv ABC a difuzat concertul Beyonce "I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas", care a fost filmat pe 2 August 2009 in "Encore Theater" din Las Vegas. Show-ul a fost pregatit intr-un timp record de trei zile si s-a derulat in fata a aproape 1500 de fani.
Beyonce a interpretat si melodii pe care nu le cantase niciodata live, iar pe langa band-ul ei feminin, pe scena a urcat si o orchestra, in ciuda dimensiunilor reduse ale acesteia. A cantat melodii de pe toate cele trei albume lansate pana acum, "Dangerously In Love", "B'Day", "I Am... Sasha Fierce", precum si cele mai cunoscute cantece din perioada "Destiny's Child", majoritatea in varainta acustica.
Concertul a fost lansat atat pe DVD cat si pe dublu CD.

"This is not gonna be the typical Beyonce experience!" - asa descria cantareata acest eveniment.

Inceputul concertului este marcat de melodia "Hello" pe care aceasta o canta in timp ce coboara scarile teatrului si da mana cu cativa fani din sala. Beyonce este imbracata simplu dar glamorous in acelasi timp. Un inceput spectaculos!
Intre melodii se prezinta secvente de la repetitii, precum si gandurile acesteia.
Cea de-a doua melodie este "Halo", interpretata cu mult suflet alaturi de fanii extaziati.

Inainte de "Irreplaceable", B ii indeamna pe cei din sala sa le spuna partenerilor care cred ca nu pot sa fie inlocuiti: "To the left, to the left". Urmeaza piesa "Sweet Dreams", foarte draga artistei, pe care alege sa o cante in varianta acustica, intr-un mod incomparabil: "I love the lyrics so much...It talks about relationships being so wonderful. Is almost to good to be true. You don't know if this is a sweet dream or a beautiful nightmare." Urmeaza "Dangerously in Love" si
"Sweet Love", Beyonce le multumeste celor prezenti, iar apoi urmeaza o intepretare de exceptie a piesei "If I Were A Boy", in timpul careia B ne arata ce inseamna sa fii un barbat adevarat.

"California Love", "You Oughta Know", "Scared of Lonely", "That’s Why You’re Beautiful" si "Satellites" sunt piesele intepretate in continuare. Urmeaza o pauza, dupa care Beyonce revine cu varianta jazz a melodiei "Deja Vu" continand fragmente din "It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)".

Urmeaza partea a doua numita "Storytelling". Beyonce revine pe scena intr-o tinuta neagra, stralucitoare, alaturi de dansatoarele ei si incepe sa-si spuna povestea carierei muzicale: "Tonight I wanna share my story with all of you...Michael Jackson was a huge inspiration...". Povesteste cum a ajuns sa cante in trupa "Destiny's Child", despre incercarile prin care au trecut si despre semnarea contractului cu "Columbia Records". Interpreteaza "I Wanna Be Where You Are" si "Welcome to Hollywood", urmand piese din repertoriul grupului "Destiny's Child": "No, No, No", "Bug a Boo", "Bills, Bills, Bills", "Say My Name", "Jumpin', Jumpin'", "Independent Women", "Bootylicious" si "Survivor".
Urmeaza perioada in care se lanseaza solo, cand casa de discuri a descurajat-o spunandu-i ca nu are nici un HIT pe album:"I guess they were kinda right. I had FIVE!". Intepreteaza melodiile de la inceputul carierei "Work It Out", "'03 Bonnie & Clyde", "Crazy In Love", "Naughty Girl" si "Get Me Bodied", emanand energie si voie buna.La sfarsitul melodiei "Naughty Girl" invita o fana sa cante alaturi de ea, care avea o voce destul de buna.
Urmeaza mult mediatizata piesa si castigatoare a numeroase premii, "Single Ladies (Put a Ring on It), in care regasim fragmente din "Electric Feel". Artista indeamna toti spectatorii sa se ridice in picioare si sa strige "Yeah" daca se simt bine. Deasemenea le indeamna pe fetele care vor sa se marite sa puna mainile in fata iubitilor:"I want you to put your hand in his face! Oh oh oh oh oh."
Beyonce le multumeste tuturor celor prezenti si ii prezinta pe cei care i-au fost alaturi la realizarea acestui mare eveniment in doar 3 zile :"And this is why I AM YOURS! I will always give 100% to entertain you. Thank you all for giving me the love back. You have been a fantastic audience...Thank you so much! God bless you!"

In final, as vrea sa spun ca prin acest concert, Beyonce a dovedit inca o data, daca era nevoie, ca este un artist desavarsit si ca poate canta oricand si oriunde. Show-ul a iesi superb si cred ca acum este mandra ca a reusit sa fie pe aceeasi scnea pe care au sustinut concerte si idolii ei: "I've always wanted to perform in Las Vegas. A lot of the icons that I looked up to, had amazing shows in Las Vegas and I thought if I'm gonna do my own show it has to be right and it has to have heart and soul, and it has to be MEMORABLE". Un show de nota ZECE!

Al doilea album ZAHO


Acum cateva minute am primit un mail de la Opendisc, unde am gasit un video in care Zaho vorbea despre mai multe lucruri: despre turneul de promovare al albumului "Dima", despre faptul ca acest album a primit doua discuri de aur pentru vanzari, despre faptul ca este nominalizata la "NRJ Music Awards" la categoria "Cel mai bun artist francez al anului" si despre faptul ca PREGATESTE AL DOILEA ALBUM din cariera ei. Deja prin minte imi trec mii de ganduri, oare cum o sa fie, daca o sa fie si mai tare decat "Dima", daca o sa fie vreo piesa in limba engleza etc. Asa ca abia astept!!!

Daca vreti sa o votati pe ZAHO la premiile NRJ click aici: VOT
Aici gasiti si video despre care vorbeam: VIDEO

Zaho - Assassine

Song of the WEEK 16


De Beyonce a auzit toata lumea, plus ca a lansat aproape toate piesele de pe ultimul album "I am...Sasha Fierce" ca single-uri. S-a nascut pe 4 Septembrie 1981, si-a inceput carierea in grupul "Destiny's Child", iar apoi a continuat pe cont propriu. A castigat pana acum 7 premii "Grammy", iar anul acesta "Single ladies" a castigat numeroase premii pentru "videoclipul anului/piesa anului".
Melodia pe care am ales saptamana aceasta face parte tot de pe ultimul album si se numeste "Hello". Nu cred ca o sa fie lansata ca single, desi mi se pare foarte tare. O sa pun varianta live a melodiei, cantata in cadrul concertului "I Am...Yours!" din Las Vegas

Beyonce - Hello live

Wednesday, December 16, 2009

Grasu XXL & Alex - Turnin'


Ce-i drept, nu m-a interesat prea mult aceasta colaborare, dar azi cand am urmarit si premiera videoclipului, pot sa spun ca e o combinatie foarte tare. Melodia e deja pe repeat, iar video arata foarte bine, cu fetele pictate. Merita vazut, asa ca vizionare placuta!

Grasu XXL ft. Alex - Turnin'

Tuesday, December 15, 2009

David Guetta - Memories (ft. Kid Cudi)


David Guetta se pregateste sa lanseze cel de-al 4 lea single de pe albumul "One love", lansat anul acesta, si anume melodia "Gettin' over" impreuna cu Fergie, Will.i.am si Chris Willis. Aceasta melodie "concura" cu "Memories" un featuring cu Kid Cudi. Pot sa spun ca ambele melodii sunt destul de bune, au sanse sa ajunga sus, dar prefer piesa cu Kid Cudi, care sper sa fie urmatorul single dupa "Gettin' over".
"Memories" are niste versuri usoare, de fapt intreaga melodie este formata dintr-o strofa care se repeta de mai multe ori pe parcusul cantecului, asa ca poate fi retinuta cu usurinta:
"All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me."

Ramane sa asteptam si sa ascultam cele doua piese.

David Guetta ft Kid Cudi - Memories


David Guetta ft. Fergie, Will.i.am & Chris Willis - Gettin' over

Si ce ninsoare...


Ieri, in ultima zi de scoala, glumeam cu colegele despre avertizarea meteo spunand ca de azi o sa ninga "cu galeata". Si ma trezesc azi pe la ora 10, iar cand ma uit pe geam totul era alb si ningea pe bune. Am luat-o pe urma lu' Patruleasa: "Shock: ninge!". Asadar vacanta a inceput cum nu se putea mai bine, multa zapada, sper sa o tina asa o bucata buna de vreme. Pana atunci, uite niste poze facute azi de dimineata.


Sunday, December 13, 2009

Don't make promises you can't keep.


Aseara am vazut pentru a 4-a oara, cred, filmul "Singur acasa: Pierdut in New York" si nu credeam ca o sa pot invata ceva dintr-un film de comedie. Ei bine, la un moment dat, a fost o faza in film cand Kevin isi ia la revedere de la o doamna si ii spune ca nu o sa o uite niciodata, iar aceasta ii spune "Don't make promises you can't keep". Azi am realizat ca aceste cuvinte sunt adevarate si ca nu ar trebui niciodata sa promitem ceva ce nu putem face, pentru ca ceilalti pot sa fie afectati de schimbarea gandirii noastre. Asa ca de acum incolo o sa incerc sa ma gandesc de doua ori inainte sa promit ceva, si sa analizez lucrurile.



P.S: ma intrebau unele persoane cun pot comenta pe blog. Daca nu aveti blog sau cont pe Google, puteti selecta anonim si comentati.