Saturday, November 28, 2009

Muzica, ganduri, carantina!

Azi e Sambata, diseara e party mare...Nu prea am chef dar nu pot sa ratez ocazia. Pana diseara ma mai uit la cateva episoade din "True Blood" un serial pe care am incepu sa il urmaresc si care mi se pare foarte interesat, o sa scriu despre el dupa ce o sa mai urmaresc cateva episoade. Inca sunt stupefiat de un anumit lucru, sper sa ma obisnuiesc desi nu e bine... Pana atunci va las o melodie de pe vremea cand Amy Winehouse nu era chiar asa dusa cu pluta, melodia mea preferata din cele cantate de ea, iar eu ma bucur de carantina!

Amy Winehouse ft. Mark Ronson

Wednesday, November 25, 2009

Reminder: Geo DaSilva in Club Tiara


Nu uitati!!! Sambata 28 Noiembrie 2009 Geo Dasilva impreuna cu DJ Flipper vin in Club Tiara Din Rancaciov. Nu ratati cea mai mare petrecere plina de surprize si multe premii.
Ne vedem acolo!!!

Song of the WEEK 13


Cantecul de saptamana aceasta face parte de pe coloana sonora a filmului german "Zweiohrkuken". Este vorba de "Keri Hilson -I like".
Despre Keri pot sa va spun ca este nascuta pe 27 Octombrie 1982 si a aparut in peisajul muzical o data cu aparitia pe melodia şi în videoclipul „Hey Now”, ale rapper-ului Xzibit, insa adevarata cunoastere a venit o data cu colaborarea cu Timbaland la piesa "The way I are" si dupa la piesa "Scream" impreuna cu Nicole de la PCD. Primul album,"In a perfect world..." l-a lansat la inceputul anului 2009, iar dintre single-urile "Energy", "Turnin' me on" si "Knock you down" impreuna cu Kanye West si Ne-Yo, ultimul a fost un adevarat succes atingand locul 3 in "Billboard Hot 100" si fiind downloadat de peste 1 milion de ori.
Vizionare placuta!

Keri Hilson - I like

Tuesday, November 24, 2009

Muzica din copilarie 2


Completez lista muzicii din copilarie cu alte formatii si cantareti.

8. N(and)D - trupa aparuta ca multe altele in 1999, formata din Delia Matache si Nicolae Marin. Au lansat doua albume: "Nu vreau sa te pierd" si "nu e vina mea" dupa care, in 2003, Delia alege sa paraseasca trupa in favoarea unei cariere solo. Nick nu renunta la trupa incercand sa revina la succesul cunoscut in vechea formula schimband N cantarete. Momentan nu stiu cine e cantareata actuala sau daca trupa mai exista. Printre hiturile trupei se numara "Vreau sa plang", "Nu e vina mea" sau "Vino la mine". In schimb Delia a cunoscut un mare succes in carierea solo, lansand si ea doua albume: "Parfum de fericire" si "Listen-up", la o diferenta de 4 ani unul de altul, cele mai cunoscute melodii ale ei fiind: "Parfum de fericire", "Listen-up", "Ziua ta", "Sufletul meu" sau "Ce vor de la mine". mai nou, am vazut ca incearca sa cante cu taraful.


9. Demmo - "Asa-mi vine uneori, iau cu mine toti prietenii si vom petrece 7 zile de 8 ori" se auzea la un moment dat pe buzele romanilor. Melodia le apartine celor de la "Demmo" adica Anamaria, George si Vik. Aparuta tot prin anul 2000, trupa a lansat melodii precum "7 zile de 8 ori", "Darla dirla da da", "Atat de tare" sau "doar o zi". Dupa ce trupa nu a mai existat, Anamaria s-a lansat in cariera solo, avand cat de cat succes, iar George are un mare succes, formand impreuna cu doru trupa "Deepcentral".


10. Andra - Aparuta si ea pe piata muzicala prin anul 2000 cu piesa "In noapte ma trezesc" cu care a avut un mare succes. Dupa au urmat melodii ca "As vrea", "un ocean de-ai fi", "Vreau sarutarea ta", "E vina ta", "Dragostea ramane", "Un lucru sa-mi dai" sau "Femeia". Pe tot parcursul acestor ani Andra a demonstrat ca are una dintre cele mai bune voci ale Romaniei si a reusit sa se mentina mere in topuri. In prezent se pregateste de lansarea videoclipului celui mai nou single "Colt de suflet".


11. Bambi - "Caprioarele" care ne-au innebunit cu piesa "Doi ochi caprui" au aparut tot prin anul 2000. Cele doua surori, Denisa si Raluca, au mai lansat piese precum "Portocala" sau "Nopti tarzii". Pe parcursul anilor nu stiu ce s-a intamplat cu aceste doua fete talentate de au ajuns niste siliconate si botoxate si au lansat tot felul de melodii ciudate, coveruri dupa piese grecesti. Pacat de vremurile de mult apuse. Piesa mea preferata ramane "Nopti tarzii".


12. Animal X - aparuta in 1999, trupa formata din Hiena, Soparla, Vierme au uimit atat prin piesele lor cat si prin miscarile lor de break-dance. Au lansat "sa pot ierta", "N-am crezut", "Balada", "Ca la inceput" sau "Nisip purtat de vant". De ceva timp nu am mai auzit de ei, sper sa revina cu piese noi.


13. Simplu - Octombrie 2000 se naste trupa "Simplu" prin fuziunea a doua trupe de break-dance. Tazz, Omu Negru, Smiley, Piticu, Francezu, C.R.B.L lanseaza "Oare stii", "O secunda", "Zece", "Oficial imi merge bine", "Jumatatea ta" sau "Puppet". Pe langa trupa, C.R.B.L si Smiley s-au ocupat si de cariera solo, primul lansand o melodie cu Claudia Cream "Nu din prima seara" iar cel de-al doilea lansand un album in 2008 "in lipsa mea" primul single cu acelasi nume avand un mare succes.


14. A.S.I.A - formata in 1999 trupa formata initial din Anca, Sorana, Irina si Anemona au dat lovitura o data cu primul lor single "inima mea" Dupa plecarea Anemonei in 2001, locul i-a fost luat de castigatoarea campaniei "Alege A.S.I.A", Alina. Dupa multe incercari de resuscitare a trupei, aceasta se destrama in anul 2007. Printre melodiile cele mai cunoscute ale trupei se numara "O cireasa amara", "Suna periculos", "Maine in zori", "Da-mi noptile inapoi", "O iubire de-o vara", "Garsoniera ta". Pe Anemona ati putut-o vedea in telenovel romaneasca "secretul Mariei" in rolul Mariei.



15. Angels - trupa formata din Raluca si Monica, sub indrumarea lui Costi Ionita. "Asa-s baietii" cred ca e cea mai cunoscuta melodie a trupei. Dupa un timp Monica paraseste trupa, Raluca continuand proiectul sub numele "Angel", lansand melodii precum "Zapaceste-ma" sau "Speram sa fii tu'.


Ce vremuri, ce dor imi e de ele. Voua nu?
Revin cu partea a III-a pentru ca mai am....

Sunday, November 22, 2009

Prea multi bani, prea multa bautura


Cunoscuta pentru emisiunea "A shot of love with Tila Tequila" si mai putin pentru muzica ei, desi are vreo 2 melodii dragute, Tila Tequila a simtit ca trebuie sa protesteze impotriva fostului iubit care a batut-o cand a aflat ca e bisexuala. Asa ca moarta de beata s-a apucat sa faca striptease online. Toate bune, pana cand se urca pe fotoliu si incerca sa danseze....Vedeti ce s-a intamplat in filmuletul de mai jos. Actiunea incepe cam pe la 1:45.



Azi votam


De dimineata tot urmaresc posturile TV pentru a afla informatii despre desfasurarea votului. Am descoperit ca azi este ziua recordurilor, deoarece pana la ora 13:00 prezenta la vot a fost de 20.96%. Pe de alta parte stabilim un record care tinde sa creasca o data cu trecerea fiecarei ore si anume acela al sesizarilor fraudelor electorale, care la ora 15:00 ajunsese la un numar de 384. presimt ca pana la inchiderea urnelor acest nuamr va creste, ajungand pana aproape de 1000.
M-a amuzat foarte tare o situatie din Voluntari, unde o femeie venise tocmai din Galati sa voteze. Intrebata de reporter de ce a venit din Galati la Bucuresti sa voteze aceasta a raspuns foarte sincer: "Aici ni s-a spus ca trebuie sa venim sa votam trandafirii ".
O sa fie un mare circ, multe fraude.....