Saturday, August 1, 2009

My songs 2

8. Pussycat Dolls - Stickwitu. Nu ma asteptam ca fetele de la PCD sa cante o asemenea melodie. Am ramas placut surprins, iar o alta surpriza a venit odata cu albumul "Doll Domination" pe care am gasit inca 3 melodii la fel de bune ca "Stickwitu", si anume "I hate this part", "Halo" si "Hush hush" (la care au doua variante: cea lenta si varianta "I will survive").

PCD - Stickwitu


PCD - I hate this part


PCD - Hush Hush (I will survive)


PCD - HALO

pussycat dolls- halo
Asculta mai multe audio Muzica

9. Rihanna - Unfaithful. Una dintre piesele mele preferate ale ei. Astept cu interes noul album,sa vedem ce surprize ne pregateste.



Rihanna - Cry


10. Nelly & Kelly - Dilemma. Stiu ca eram prin clasa a cincea cand a aparut piesa asta, si eram innebunit sa fac rost de ea. A reusit tata sa imi fac rost de o caseta si le dadeam colegilor sa asculte. De atunci a trecut mult timp, iar Kelly Rowland e acum "inovata" de un nou hit alaturi de David Guetta "When love takes over". Deci "Dilemma" sa fie. LIVE!!!


11. Jessica Jay - Casablanca. Am cautat pe tot internetul informatii despre aceasta cantareata, insa fara rezultat. Tot ce stiu e ca melodia ei, "Casablanca", a fost un adevarat hit prin anul 1995, daca nu ma insel, iar eu inca o ascult cu multa placere oricand. Superba piesa!


12. Dj Aligator featuring Heidi Degin - Close to you. Melodia am descoperit-o acum doi ani, cand cineva mi-a arata filmuletul acela, "Drama a doi tineri", sau ceva de genu.


13. Jordin Sparks. Primul album al castigatoarei "American Idol" mi-a placut foarte mult. Pe al doilea inca nu am avut timp sa il ascult, dar din cate am auzit e foarte bun si acela. Deci de la Jordin imi plac cel mai mult 3 melodii: "Tattoo", "No air" si "Now you tell me".

Jordin Sparks - Tattoo


Jordin Sparks - No air


Jordin Sparks - Now you tell me

Jordin Sparks - Now You Tell Me
Asculta mai multe audio Muzica

14. ABBA - The winner takes it all. Cred ca toata lumea a auzit de ABBA. Mie cel mai mult imi place piesa asta.


Mai sunt multe insa, deocamdata, astea imi vin in minte.

My songs

Initial ar fi trebuit sa fie doar un post, insa pe parcurs ce am scris, melodiile s-au tot adunat. Asa ca iata primele melodii pe care le-as asculta oricand, ori de cate ori, fara sa ma plictisesc de ele. Am sa le pun intr-o ordine aleatorie, pentru ca nu as putea sa spun ca una imi place mai mult decat alta. Cat de curand o sa continui lista cu urmatoarele.

1. Dj Rynno featuring Sylvia - Chilling my soul. Chiar daca fac parte din curentul nou al muzicii, imi face placere sa ascult aceasta melodie oricand, pentru ca e linistitoare, numai buna dupa o zi agitata.


2.Richard Marx - Right here waiting. Desi e foarte veche melodia, eu am descoperit-o cam acum 2 ani si de atunci o ascult mereu cu placere, plus ca toata familia o indrageste.


3. Michael Jackson. Foarte greu sa aleg o melodie de a lui Michael. Asa ca ma decis sa pun mai multe. E adevarat ca nu prea ascultam muzica lui inainte sa moara si imi dau seama abia acum ce ma pierdut. Deci am decis sa pun urmatoarele melodii:

Michael Jackson - You are not alone


Michael Jackson - Will you be there


Michael Jackson - Heal the world


4. Ozzy Osbourne - Dreamer. Versurile spun tot.


5. Roxette - It must have been love, fading like a flower. O voce superba, doua superbe melodii de dragoste.

Roxette - It must have been love


Roxette - Fading like a flower

Roxette - Fading Like A Flower
Vezi mai multe video din Vedete

6. Ron Carnel - North Gate. Melodia am descoperit-o pe Antena 3, este pe fundal la emisiunea "World Live". Foarte placute acordurile, foarte relaxanta...


7. Celine Dion. Iar imi e greu sa aleg o singura melodie. Cu totii cred ca stiti megahitul "Titanic", care a facut-o pe Celine cunoscuta in toata lumea. Este cantareata favorita a mamei mele si datorita ei am ascultat si eu cateva melodii ce mi-au placut foarte mult. Am sa pun 3 melodii de ale ei, printre care si "My heart will go on" cunoscuta drept "Titanic".

Celine Dion - Because you loved me


Celine Dion - I'm Alive (live in Las Vegas)


Celine Dion - My heart will go on (live in Las Vegas)


Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore (live)


Celine Dion - A new day has come

Fuckin night

Ok...worse night. De ce? Pai...O iau de la inceput, adica de la ora 22:00, cand ma bag sa mai vad un episod din Heroes (s-a ajuns la 3 episoade, dar nu conteaza). Asta inseamna ca pe la ora 01:00 am decis ca e timpul sa dorm. Somnul a venit repede, la fel cum a si plecat din cauza TANTARILOR. Aveam de facut o decizie importanta: ori nu mai dorm toata noaptea si stau sa ma ma lupt cu ei, ori imi pun cearceafu in cap si mor de cald, dar am sanse minime sa dorm. Dupa ce am omorat vreo 3, m-am dat batut, mi-am pus cearceafu in cap si...tot nu am putut sa dorm, acum pentru ca imi era prea cald. Asadar timpul a trecut, a trecut, s-a facut ora 04:00, cand lucrurile s-au mai linistit si in 10 minute cred ca m-a luat somnu. Foarte bine, numai ca la ora 08:00 a trebuit sa plec la Bucuresti. FOARTE TARE...tot drumul abia imi mai tineam ochii deschisi, iar acum cand am ajuns acasa sunt rupt si ma bag in pat cu speranta ca noaptea asta o sa fie muuult mai linistita.
Si asa pe final, sa dedic o melodie tantarilor, cu mesajul: I'll KILL YOU!!! Bye

Loco loco - Mosquito

Thursday, July 30, 2009

Seriale 3

Continui seria de seriale cu "The Tudors" si "Grey's anatomy" :

5.The Tudors (gen: istoric, drama; cu: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Natalie Dormer, Maria Doyle Kennedy, James Frain)

Srialul "The Tudors" ajuns pana acum la sezonul 3, este un serial istoric ce il are in prim-plan pe regele Henry al VIII-lea. Casatorit cu sotia fratelui sau care a murit, Henry crede ca este blestemat sa nu aiba un urmas baiat. De aceea schimba doua sotii, pana cand Jane Seymour ii daruieste un baiat, insa cu pretul vietii. In realitate, Henry schimba 6 sotii, astept sa vad daca in sezonul 4, anuntat ca fiind ultimul, va ajunge la acest numar.
Desi cand am vazut ca este un serial istoric am crezut ca o sa fie plictisitor, intrigile si conflictele de interese disputate iti capteaza atentia, astfel incat la sfarsitul unui episod simti nevoia sa il vezi imediat pe al urmatorul. Pana la aparitia sezonului 4 in 2010 confrom Wikipedia , iata un poster si o prezentare a serialului.


The Tudors Opening Credits


6. Grey's anatomy (gen: drama, comedie, romantic; cu: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Patrick Dempsey, Katherine Heigl, Eric Dane)

Anatomia lui Grey este un serial cu medici, avand-o ca personaj principal pe Meredith Grey, fiica unei ilustre doctorite, acum bolnava de alzheimer. Meredith este stagiara in spitalul in care a profesat si mama sa. Aici isi face noi prieteni, il cunoaste pe doctor Shepherd, de care se indragosteste, intrand in multe probleme. Insa nu numai ea are probleme, ci si Izzie care se indragosteste prima data de un coleg, apoi de un pacient pe moarte, Cristina Yang care este parasita in fata altarului de doctorul Burke, George O'Malley care se casatoreste cu cine nu trebuie si multi altii.
Din serial s-a desprins si un spin-off intitulat "Private Practice" personaj principal fiind Addison Montgomery, fosta sotie a lui Derek Shepherd, ajuns in prezent la sezonul 2.
Sezonul 6 din "Grey's anatomy" urmeaza sa inceapa pe data de 24 septembrie 2009, iar pana atunci iata un poster si un trailer al sezonului 6.



Grey's Anatomy Season 6 Exclusive Promo Trailer

Wednesday, July 29, 2009

Seriale 2

3.Heroes (gen: drama, SF; cu: Jack Coleman, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Masi Oka, Ali Larter, Adrian Pasdar, Eric Roberts)


Al treilea serial este "Heroes', in care ne sunt prezentati cativa oameni (la inceput), care descopera ca au puteri speciale:majoreta Claire Bennet se poate regenera, politistul Matt Parkman poate citi gandurile, asistentul medical Peter Petralli absoarbe din puterile celorlalti, etc.
In prezent, pe Antena 1 se difuzeaza primul sezon al serialului.
Pe parcursul celor 3 sezoane difuzate, numarul eroilor creste aproape de la episod la episod, ei luptand sa il prinda pe Sylar, oaia neagra a serialului, care ii urmareste pe toti cei care au puteri speciale, crapandu-le capul si absorbindu-le puterea. Mai mult va las sa descoperiti. Sezonu 4 este programat sa inceapa pe 21 septembrie 2009, cu un episod de 2 ore. In continaure va las cu un poster si un trailer.



Heroes Promo






4.Gossip Girl (gen: comedie, drama, romantic; cu: Blake Lively, Leighton Meester, Chance Crawford, Ed Westwick, Kristen Bell, Jessica Szhor, Sebastian Stan)


Gossip Girl este un serial cu adolescenti, inspirat din cartile lui Cecily Von Ziegesar, dar care poate fi vazut de toate categoriile de varsta. Gossip Girl este cea care raspandeste cele mai picante informatii despre elevii de la o scoala privata, unde invata majoritatea copiilor bogati ai NY. Pe parcursul celor 2 sezoane difuzate pana acum, serialul este plin de certuri si impacari intre iubiti, prieteni, prietene, parinti... Nu as putea sa spun ca exista un personaj principal, insa in mijlocul atentiei sunt cuplurile Dan&Serena si Blair&Chuck, in jurul carora se invart toate celelate personaje importante: Jenny, Vanessa, Lily, Rufus, Eric, Bart, Georgina.
In serial apare si un roman, Sebastian Stan, care il interpreteaza pe Carter Baizen, in realitate el fiind iubitul lui Leighton Meester.
Pana la aparitia sezonului 3, pe 14 septembrie 2009, va las cu un poster si un trailer al serialului care incetul cu incetul cuprinde toata lumea.



Gossip Girl Trailer

Keri Hilson - Knock You Down



Cand am descoperit piesa lui Keri, am avut-o pe repeat cateva zile bune, plus ca videoclipul mi s-a parut foarte tare. Acum cateva zile am gasit un video in care canta melodia live, facand un show pe cinste. Nu pot sa spun decat super:).

Keri Hilson - Knock you down

Nelly Furtado - Manos al aire





Nelly Furtado revin dupa lunga pauza cu o piesa in limba spaniola, intitulata "Manos al aire", al carei videoclip a aparut astazi.

Nelly Furtado - Manos al aire


Videos tu.tv

Tuesday, July 28, 2009

Seriale 1

Am sa scriu cateva posturi despre serialele pe care le-am urmarit si pe care le recomand si altora.

1.Dexter( gen: drama, crima; cu: Michael C. Hall, Julie Benz, Jennifer Carpenter, Erik King)

Incep cu "Dexter", care este un serial despre un criminal ce lucreaza in politie. Foarte ciudat la prima vedere, insa faptul ca nu poate trai fara sa omoare pe cineva (am uitat sa spun ca omoara numai raufacatori), se datoreaza unor experiente neplacute traite cand era copil. Pe parcursul celor trei sezoane difuzate pana acum, pot sa va spun doar ca isi omoara fratele si cel mai bun prieten. Restul va las sa descoperiti.Sezonul 4 o sa fie difuzat din 27 septembrie 2009. In continuare aveti posterul sezonului 4 si un trailer.



Dexter trailer




2. Ghost Whisperer (gen: drama, fantasy; cu : Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Camryn Manheim, Aisha Tyler, Jay Mohr)

Al doilea serial este "Ghost Whisperer", de care cred ca ati auzit, il tot difuzeaza pe PROTV de cate veri bune, insa nici pana acum nu au ajuns la sezonul 4. Pentru cei care nu stiu, acest serial este despre o fata, Melinda Gordon care descopera inca din copilarie ca poate vedea fantome, fiind ajutata sa isi foloseasca darul, de bunica ei care are acelasi dar. Pe parcursul celor 4 sezoane difuzate, Melinda se casatoreste cu Jim Clancy, isi deschide un magazin de antichitati, isi pierde cea mai buna prietena, Andrea, dar isi face una noua, Delia, ajuta sute de spirite sa treaca dincolo si se lupta sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca nu e nebuna. Sezonu 5 va fi difuzat din 25 septembrie 2009. In continuare va las un poster si un video cu secvente din serial.



Ghost Whisperer: The Man Who Can't Be Moved

Photos

Cateva fotografii facute de mine. Mai multe gasiti aici sau aici





Alin Nica - By my side videoclip

A aparut si videoclipul primului single al celui mai tanar primar din Romania, Alin Nica. Piesa se numeste "By my side" si este compusa de George Hora. Personal imi place foarte mult piesa, desi am inceput sa ma satur de genul asta de muzica care a prins tara noastra, dar care vad ca prinde foarte bine afara. Aici gasiti si cateva poze de la filmari. Enjoy

Alin Nica - By my side

Alin Nica - By my side (original version)
Vezi mai multe video din Muzica

Inna - Sorry

Inna a publicat azi pe site-ul ei o noua melodie care se numeste "Sorry". E vorba despre o melodie lenta, care pe mine unul nu ma impresioneaza, mi se pare mult mai buna "Goodbye". Mai jos aveti amandoua melodiile, pentru a face diferenta.

Inna - Sorry


Inna - Goodbye

First post...

Cum sa incep? Primul post...De ce am decis sa imi fac blog? Pentru ca am vazut ca e la moda, pentru a discuta cu altii despre chestiile care ma intereseaza...O sa scriu depre multe, adica despre ce imi place mie: muzica, filme si multe altele :).