Friday, October 30, 2009

Video Britney Spears - 3


In sfarsit! A aparut videoclipul celui mai nou single Britney Spears "3", melodie ce a ajuns pe locul 1 in Billboard. Este un clip de imagine, in care Brit arata super si danseaza alaturi de fete si baieti. Vizionare placuta!

Britney Spears - 3 (video oficial)

Romania, esti frumoasa!


Stiu ca posturile trecute tot vorbeam de cum "Romania e de cacat", dar de fapt unii oameni care traiesc in ea sunt niste fiinte care ar trebui sa locuiasca...nici nu stiu unde, pentru ca oriunde s-ar comporta la fel.

Asadar, de ce Romania este frumoasa? Pai, pentru ca avem munte, avem mare, unde putem merge sa ne relaxam si sa ne distram. Cate tari au aceste doua lucruri la un loc? Nu prea multe si cred ca ar trebui sa fim recunoscatori pentru asta. Pentru ca exista sute de locuri minunate pe care sa le vizitam, ca nu stim sa le apreciem si sa le pastram e altceva. Manastirile din Moldova, "Cimitirul Vesel" din Maramures, castelul Bran (locul unde a filmat videoclip Natalia Oreiro), castelul Peles, sunt doar cateva dintre locurile cu adevarat frumoase ale tarii noastre.
Cine a fost pe Transfagarasan imi da dreptate cand spun ca este un loc minunat, pe care trebuie neaparat sa il vezi. Sibiul, Capitala Culturala Europeana in anul 2007, un oras cu o istorie bogata, unde ai ce vizita.

Manastirea Voronet, celebra pentru al ei "albastru de Voronet", culoare unica in lume; manastirea Sucevita, Putna, Moldovita, manastirea Curtea de Arges renumita pentru arhitectura ei. Cascada Balea, Babele, Sfinxul, Lacul Sfanta Ana, barajul de la Vidraru, salina de la Slanic sunt doar alte cateva locuri care merita vizitate.
Stiu ca sunt multe alte locuri care acum nu imi vin in minte, asa ca astept si alte sugestii de locuri ce merita vizitate. Avem o tara frumoasa, doar ca ne trebuie mai multa minte sa invatam cum sa ii exploram frumusetile fara sa o devastam!

Wednesday, October 28, 2009

Song of the WEEK 9


Saptamana aceasta am ales o melodie pe care de fiecare data cand o ascult ma relaxeaza si as aculta-o incontinuu. Este vorba de "Alexandra Burke - Hallelujah" un cover dupa Leonard Cohen.
Alexandra Burke este castigatoarea celei de a 15-a editie a concursului "The X-Factor"si este nascuta pe 25 August 1988. Piesa "Hallelujah" s-a clasat pe primul loc in Anglia si Irlanda.

Alexandra Burke - Hallelujah (live)




Tuesday, October 27, 2009

Cel mai frumos colind!


Tocmai am primit pe mess un video cu "Jeff Dunham si Achmed the dead terrorrist". Este un video de Craciun, in care Achmed canta un colind morbid, dar foarte amuzant. Ca sa intelegeti mai bine, va las si versurile cantecului. Sa ascultam impreuna "Jingle Bombs". Enjoy!

Achmed the dead terrorist


Versuri:
Dashing through the sand
With a bomb strapped to my back
I have a nasty plan
For Christmas in Iraq

I got through checkpoint A
But not through checkpoint B
That's when I got shot in the xxx by U.S. military

It's not funny!

Ooo, Jingle bombs, jingle bombs mine blew up you see
Where are all the virgins that Bin Laden promised me
Jingle bombs, jingle bombs your soldiers shot me dead
The only thing that I have left is this towel upon my head

I used to be a man, but every time I cough
Thanks do uncle Sam my nuts keep falling off
My bombing days are done, I need to find some work
Perhaps it would be much safer as a convenient store night clerk,
Ooo, Jingle bombs, jingle bombs I think I got screwed
Don't laugh at me because I'm dead or I kill you!

I kill you!

Sunday, October 25, 2009

3D Movie


Azi am fost la Bucuresti, la Movieplex in Plaza, sa vedem un film. 8 persoane in total. Ce film sa vedem? Eu clar eram pentru film de groaza, unii ca nu conteaza, deci am ramas la film de groaza "Final Destination 4" 3D. PERFECT! Au cumparat biletele (30 de lei), am aflat ca persoanele sub 18 ani nu au voie la acest film, pana la urma am reusit sa intru, daca nu ramaneam cu biletul si urmaream promo-urile de pe ecranul de afara. Am ajuns in sala, au inceputu reclamele pentru alte filme ("2012" la care trebuie sa ajung) si intr-un final a inceput si filmul nostru. Sincer va spun, ca in viata mea nu am ras atat de mult la un film de groaza! Efectele 3D ma faceau sa rad si mai mult, chiar daca aveai impresia ca sarpele, surubelnita sau diferite lucruri or sa iti intre in ochi. Nu stiu daca atmosfera a fost de vina, insa filmul nu mi s-a parut prea infricosator, o sa incerc sa il vad si acasa, singur, sa vad cum e.
Concluzia este ca a fost o experienta foarte tare, amuzanta, iar filmul mi-a placut foarte mult. Finalul a fost unul neasteptat pentru ca toata lumea a murit, dar am "gustat" toate celelate accidente (bucati de carne de om aruncate peste tot, capete taiate si altele..). Deci, cand mai mergem la un 3D? Iata si trailer-ul filmului!

Final Destination 4