Saturday, November 14, 2009

Gossip Girl gone WILD


Cine urmareste serialul TV "Gossip Girl", mai exact sezonul 3, a observat ca lucrurile se incing intre personaje. Ca sa fiu mai exact, vorbesc de sarutul dintre Chuck si un alt barbat si de acel "threesome" dintre Dan, Vanessa si Olivia Burke. Cred ca aceste mici intrigi fac serialul si mai interesant, pe mine unul m-au surprins iar faza cu sarutul lui Chuck m-a amuzat foarte tare.
Tot in sezonul 3 al serialului am descoperit doua melodii interesante si anume: "Plastiscines - Bitch" si "Anya Marina - Whatever You Like". Va las mai jos melodiile si cele doua secvente din serial.

Chuck kiss


ThreesomePlastiscines - Bitch


Anya Marina - Whatever you like

Thursday, November 12, 2009

TIARA Club


Vineri 13 Noiembrie si Sambata 14 Noiembrie se deschide cel mai nou club din Dambovita: "Club Tiara" Rancaciov.
La marea deschidere te asteapta DJ YOYO, DJ GILY, MC GEO and LADIES si MIDNIGHT DJ'S. Te asteapta doua seri pline de distractie, care cu siguranta vor ramane in istoria cluburilor.
Asa ca pe 13 si 14 Noiembrie rezerva-ti locul in cel mai nou si exclusivist club din Dambovita: "Club Tiara" Rancaciov.
Partener media: KISS FM.
Ne vedem acolo !!!

Tuesday, November 10, 2009

Song of the WEEK 11


De cateva zile bune tot ascult "Beyonce - Broken-hearted girl". E o melodie superba, plus ca imi place de Beyonce cum o canta live. Piesa face parte de pe ultimul album al artistei "I Am...Sasha Fierce" lansat anu trecut, album ce a inregistrat vanzari de peste 2,5 milioane de unitati.

Beyonce - Broken-hearted girl