Saturday, February 20, 2010

live: Antonia - Morena


Chiar ma intrebam daca Antonia poate canta live. Acum cateva minute am descoperit o inregistrare a emisiuni "Un Show Pacatos", unde Antonia canta live piesa ei de succes "Morena". Nu e cea mai stralucita interpretare, dar a avut demonstrat ca poate si LIVE! Cum vi se pare?
Ati vazut videoclipul piesei? Daca nu, click: Antonia - Morena.

Friday, February 19, 2010

E cineva mai tare ca Edward Maya ???


Parcurgeam posturile TV de muzica si am ajuns pe VH1, unde era "Vh1 Pop Chart", la pozitia 10. Si cine credeti ca era pe pozitia a 9-a? Edward Maya & Vika Jigulina si a lor piesa "Stereo Love". Am ramas socat prima data, nu imi venea sa cred ca o melodie produsa de un roman a ajuns asa de sus. Totusi, pe Inna, despre care se spune ca a ajuns pe locul 1 in "Billboard Hot Dance Airplay" nu am vazuta in multe topuri importante unde Edward Maya era prezent (ex. "European Top"). O sa urmaresc cu mai mult interes topul, sa vad ce se intampla cu "Stereo Love"... sper sa urce si mai sus. BAFTA !!!



Apropo de titlu, a mai ajuns vreun roman in "Vh1 Pop Chart" ?

Portia de ras: Microfon sau Telefon ?



Continuam rubrica "Portia de ras" cu acest domn care nu se poate decide: telefon sau microfon?...grea decizie Vedeti mai jos despre ce e vorba !!!

old times: Ludacris & Mary J. Blige - Runaway Love


Vorbeam cu cineva despre Ludacris si mi-am adus aminte de melodia asta "Runaway Love",impreuna cu Mary J. Blige. Melodia este al treilea single de pe albumul "Release Therapy", lansat in 2006. Melodia a fost produsa de Polow da Don si a ajuns pana pe locul 2 in "Billboard Hot 100". Atat videoclipul cat si piesa mi se par interesante, prezentand situatii reala si tragice din viata de zi cu zi.

video: Antonia ft. Tom Boxer - Morena


Va spuneam acum cateva zile ca Tom Boxer a regizat noul videoclip al Antoniei pentru piesa "Morena" si ca se voia a fi un scurt-metraj. Iata ca acum vreo doua ore a aparut si videoclipul, care are doar 3 minute si 40 de secunde. Ma gandesc ca poate asta e varianta scurta a videoclipului, asa ca daca mai exista si o varianta lunga, o sa scriu cand apare. Pana atunci va las cu videoclipul, in care Antonia se iubeste cu... o alta fata. Vizionare placuta!

video: Timbaland ft. Justin Timberlake - Carry Out


Nici nu a lansat bien videoclipul piesei "If We Ever Meet Again" cu Katy Perry, ca azi Timbaland a lansat videoclipul celui de-al treilea single de pe "Shock Value II". Piesa "Carry Out" este un featuring cu Justin Timberlake, un obisnuit al colaborarilor lui Timbaland.

Thursday, February 18, 2010

video: Missy Crissy - Let Your Love Out


Missy Crissy este un nou proiect al celor de la "HaHaHa Production". Prima piesa se numeste "Let Your Love Out", al carui videoclip filmat de Iulian Moga a aparut acum cateva minute pe contul de YouTube al celor de la CatMusic. In videoclip il puteti vedea si pe Alex Velea. Ce parere aveti?

video: Cascada - Pyromania


Dupa ce au rupt cu piesa "Evacuate the Dancefloor", cei de la Cascada revin cu un nou videoclip la piesa "Pyromania". Inca nu se stie nimic despre un nou album, insa piesa "Pyromania" nu se afla pe "Evacuate the Dancefloor", asa ca cel mai probabil este primul single promovat de pe urmatorul album.




P.S. prima data am inteles "Pa Romania" :))

Wednesday, February 17, 2010

Britney Spears Candie's 2010


Britney revine in 2010 cu noi reclame la "Candie's". Anul trecut a profitat si de videoclipul piesei "Radar" pe care l-a inclus intr-o reclama, iar acu mrevine cu cateva fotografii.



mai multe poze gasiti aici: JustJared

video: Avril Lavigne - Alice (Underground)


Avril Lavigne revine in atentia noastra cu videoclipul piesei "Alice (Underground)", piesa care se afla pe coloana sonora a filmului "Alice in Wonderland". Filmul va fi lansat anul aceasta, pe 25 Februarie. Avril Lavigne este neschimbata!

old times: Yves Larock & Jabba - Rise Up


Tin minte in 2007, ca era primul an de liceu si in pauze bagau mereu Yves Larock - Rise Up. Melodia asta se auzea peste tot si era un imn al cluburilor si petrecerilor pe atunci. Azi am dat peste ea si mi-am adus aminte de vremurile alea. E super cand gasesti o melodie mai veche si retraiesti acele momente!
Am gasit si varainta care imi place mie!!! Ce amintiri va trezeste melodia ?

Song of the WEEK 25: Rihanna - Russian Roulette


Rihanna tocmai si-a lansat noul clip, la piesa "Rude Boy", de care v-am spus aici. Insa cantecul saptamanii pentru mine este "Russian Roulette", pe care o tot ascult de Duminica. Chiar daca la inceput nu imi placea, pe parcurs a ajuns sa-mi placa foarte mult. Pentru fanii "Grey's Anatomy", in videoclip apare Jesse Williams, cel care il interpreteaza pe doctorul Jackson Avery.

Tuesday, February 16, 2010

Hip-Hop time: Doddy - Bibelou


Azi incep o noua rubrica, "Hip-Hop time", unde o sa pun in fiecare saptamana cate o melodie hip-hop, sau poate mai multe, care imi plac. Vor fi atat melodii noi cat si vechi, unele de care poate nici nu va mai amintiti.
Incep azi cu piesa "Bibelou" cantata de Doddy, piesa care va face parte de pe EP-ul cu acelasi nume, pe care acesta il va lansa anul acesta.



Old times: Paula Seling - Ploaie in luna lui Marte


"Hitul Anului - Mamaia 1999". Asta a fost "Ploaie in luna lui Marte", cunoscuta de unii si sub numele "Ploua Infernal". Poate cea mai cunoscuta melodie a artistei Paula Seling, piesa se afla pe albumul "Din Dragoste" lansat in 1999. Deci sa ne amintim si noi de perioada aceea, de acum 11 ani, prin aceasta prestatie live fara cusur!



P.S. Ati ascultat "Believe"? Daca nu, trebuie neaparat sa o faceti !!!

video: Black Eyed Peas - Imma Be Rocking That Body


Black Eyed Peas lanseaza un singur videoclip la doua piese, "Imma Be" si "Rock That Body", sub numele "Imma Be Rocking That Body". Videoclipul are 10 minute, a fost filmat pe 13 Ianuarie in California si a fost regizat de Rich Lee.


Monday, February 15, 2010

Smecher de Romania 1

Daca ati citit "Cum e moda acum ...", stiti despre tanarul acela care vine intr-o cafenea si se comporta ca la gradina Zoo, se ia de toata lumea se da la chelnerita, etc.
Ei bine, azi soarta a facut sa vina din nou, in aceeasi cafenea... Credeti ca s-a purtat cumva mai decent? No way... Imbracat smechereste, cu fesul pus pe cap de fita (pe care nu si l-a dat jos cat a stat acolo), cum a intrat a inceput sa tipe la chelner: Ba, ai o masa libera? Tot mai lucrezi aici? Nu te-au dat d***u astia afara?", apoi s-a asezat la masa si aceeasi chelnerita de data trecuta vine si ii aduce comanda. Vazand-o, se comporta iar ca unul abstinent de cand s-a nascut, ii face avansuri chelneritei, glume proaste gen "Ce te-as vrea", desigur in gura mare, ca nah... trebuie sa stie tot poporul ce Don Juan e el. Apoi, incepe sa studieze fiecare persoana care intra sau pleaca, apeland la comentariile lui expirate si rasuflate...
Stau si ma intreb: oare astia care se dau mari macho, nu isi dau seama cat de penibil sunt? Oare ei cred ca acest comportament atrage atentia celor din jur intr-un mod pozitiv? Bine ca inca e iarna si nu au aparut aia care umbala in maiouri din alea din plasa, nespalati si care isi etaleaza mandrii parul de la subrat, imprastiind in aer un miros "smecher".
Dar acum vine vara si presimt ca o sa am multe de scris... Pana atunci, incercam sa supravietuim.

Melodia asta i se potriveste perfect. Atentie, continut explicit!!! :))

Music Charts: Australia Top 20

In majoritatea topurilor pozitiile fruntase sunt ocupate de Kesha si Lady Gaga, asa ca imi e foarte greu sa aleg un top in care sa nu se repete artistii. Am ales pentru azi topul australian.

1. Iyaz - Replay
2. Owl City - Fireflies
3. Kesha - Blah Blah Blah
4. David Guetta & Kid Cudi - Memories
5. Kesha - Tik Tok
6. Taylor Swift - Today Was A Fairytale
7. Jay Sean - Do You Remember
8. Mumford & Sons - Little Lion Man
9. Jason Derulo - Watcha Say
10. Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire State Of Mind
11. Michael Buble - Haven't Meet You Yet
12. Lady Gaga - Bad Romance
13. Muse - Undisclosed Desires
14. Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone
15. The Temper Trap - Sweet Disposition
16. The Midnight Beast - Tik Tok (parody)
17. Rihanna - Rude Boy
18. Black Eyed Peas - Rock That Body
19. Gabriella Cilmi - On A Mission
20. Stan Walker - Black Box

Concluzii:
- observ ca in topul australian sunt o suma de melodii abia aparute, care pe la noi nu o sa ajunga prea curand (Kesha - Blah Blah Blah, Lady Gaga - Telephone, Rihanna - Rude Boy);
- desi abia lansate, "Blah Blah Blah" si "Memories" ocupa pozitii fruntase in top;

Number Ones:
- Kesha - Tik Tok: World, USA, Germania, Austria, Elvetia, Brazilia;
- Lady Gaga - Bad Romance: Suedia, Finlanda, Cehia;
- Stan Walker - Black Box: Noua Zeelanda;
- Helping Haiti - Everybody Hurts: UK, Irlanda;
- Black Eyed Peas - Meet Me Halfway: Europa;

Sunday, February 14, 2010

Carte: SLAM


“Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti vezi viitorul? Hai cu mine. O sa ti-l arat."

Sam e un baiat de 16 ani caruia ii place skatebordingul. In camera lui are un poster cu Tony Hawk, un mare skater, cu care vorbeste adesea, cerandu-i sfaturi. Locuieste impreuna cu mama lui, care l-a nascut la varsta de 16 ani. Adesea se simte vinovat de spusele mamei lui, care ii spune cate sacrifii a facut pentru el.
Intr-o seara, mergand impreuna cu mama sa la ziua de nastere a doamnei primar din orasul lui, o intalneste pe fata acesteia, Alicia. La inceput nu isi vorbesc, dupa se batjocoresc, insa in final se imprietenesc, iar aceasta il invita la film. Insa in seara filmului, nu mai ajung sa vada nici un film, fiind ocupati sa discute. Ajung la ea acasa si fac dragoste. Din acel moment cei doi devin nedespartiti. Insa intr-o seara Alicia ii spune sa n mai foloseasca prezervativ. Dupa cateva saptamani insa, acest lucru se dovedeste a fi fost o enorma greseala. Alicia ramane insarcinata si nu doreste sa avorteze. Depasit de situatie, Sam fuge intr-un alt oras. Cauta cea mai ieftina pensiune unde sa se cazeze, iar acolo gaseste un batranel senil care ii ofera sa lucrez pentru el, fiind platit cu 20 de lire pe zi, insa nu se acomodeaza si dupa numai o zi se intoarce acasa. Impreuna cu iubita sa le marturiseste adevarul parintilor ei, iar dupa aceeasi mamei lui. Dupa aceasta intamplare are vise in care este proiectat in viitor si isi vede viata peste cativa ani: se muta impreuna cu Alicia la ea in camera hotarati sa creasca impreuna copilul, pe Rufus, mama lui ramane gravida cu Mark, noul sau iubit. Insa nu dupa mult timp, Sam se intoarce acasa neputand convietui cu Alicia si in mare parte si datorita parintilor ei care nu il vedeau cu ochi buni. Insa in continuare au grija impreuna de fiul lor. Finalul cartii il gaseste pe Sam proiectat inca o data in viitor, intr-un autobuz alaturi de Alex, noua lui prietena. Impreuna cu ea se intalneste cu Alicia si noul sau iubit Carl. Atunci isi da seama ca fiecare dintre ei si-au refacut viata si au grija de fiul lor cu randul.
"Slam" de Nick Hornby este o carte care face parte din colectia "15, 16, 17, 18", lansata de Humanitas exclusiv pentru adolescenti. Este o carte usor de citit si aparent banala, insa mie mi se pare deosebita, pentru ca povestea lui Sam e povestea multor adolescenti din ziua de azi, care din lipsa de experienta si informare ajung sa fie "copii cu copii". Cartea exploreaza si legatura parinte - copil in cele mai diferite situatii.
A fost tradusa in peste 26 de limbi, iar filmul o sa fie produs de "DNA Films".

Old times: Pacha Man - Acelasi Sange


Azi ascultam o melodie "Supreme NTM - Ma Benz" si imi spuneam ca piesa seamana foarte bine cu partea lui Pacha Man din melodia cu Corina si Marius Moga, "Noi Doi" (2004). Tin minte ca pe Pacha Man l-am auzit prima data pe melodia "Acelasi Sange", care mi-a placut foarte mult. Asa ca azi va invit sa ne amintim de Pacha Man si "Acelasi Sange".



P.S. Nu am mai auzit de el de ceva timp... stie cineva, ceva de el?