Friday, May 28, 2010

new video: Rihanna - Te Amo


Acum cateva zile v-am prezentat videoclipul pentru piesa "Rockstar 101", single-ul pentru SUA al Rihannei. Acum a aparut si ultimul single international de pe "Rated R" si anume "Te Amo". Videoclipul a fost filmat la "Chateau de Vigny" din Franta si prezinta jocul amoros dintre Rihanna si o alta femeie, interpretata de fotomodelul Laetitia Casta. Regia este semnata de Anthony Mandler. Chiar imi place ce a iesit.

new single: Smiley & Pacha Man - Love Is For Free


A venit vremea ca Smiley sa lanseze cel de-al doilea single de pe noul album, "Plec pe Marte". Acesta se numeste "Love is for free" si este in colaborare cu Pacha Man. Astept videoclipul, piesa imi place!



foto

new video: Grasu XXL & Guess Who - Azi NU


Piesa asta a facut valva inca de la aparitie si a devenit preferata multora. Baietii i-au filmat si un videoclip la mare iar mai jos aveti rerzultatul. Piesa va fi inclusa pe noul album Grrasu XXL, "Oameni", produs de "Okapi Sound".



foto

Thursday, May 27, 2010

new video: Narcotic Sound, Matteo & Christian D - Mamasita


Fete "dezbracarete", un coafor si cateva efecte speciale. Cam astea sunt elemetele pe care au mizat cei de la Narcotic Sound, Matteo si Christian D pentru videoclipul piesei "Mamasita", regizat de Tom Boxer. Va las sa-l urmariti...

Wednesday, May 26, 2010

Song of the WEEK 39: Sade - Babyfather


Trebuie sa recunosc ca pana la albumul "Soldier of love" eu nu auzisem de Sade. Si imi pare rau pentru ca muzica este exceptionala. De curand, Sade a lansat videoclipul celui de-al doilea single de pe noul album, care se numeste "Babyfather". Mi-a placut foarte mult inca de la prima ascultare, asa ca isi merita "premiul" de cantec al saptamanii.

Tuesday, May 25, 2010

new single: Nicole Scherzinger - Nobody Can Change Me


Nicole Scherzinger e foarte ocupata in ultimul timp: participa la concursul "Dancing with the stars" (pe care are sanse mari sa-l castige), e ocupata cu noua trupa "Pussycat Dolls" si lucreaza si la cariera ei solo. Aseara a avut premiera noului ei single "Nobody Can Change Me", care nu stiu daca o sa fie inclus pe varianta relansata a albumului "Her Name Is Nicole" sau pe un nou album. Ramane sa vedem...


new video: Dulce Maria - Inevitable


A trecut ceva timp de cand grupul mexican RBD a spus adio scenei muzicale, asa ca Dulce Maria s-a decis sa revina si ea in muzica. Primul single se numeste "Inevitable" si va fi inclus pe primul album solo, "Extranjera". Videoclipul piesei a aparut saptaman trecuta.

new video: Rihanna & Slash - Rockstar 101


De la inceput m-a atras piesa "Rockstar 101" a Rihannei. Iata ca artista a ales-o drept ultimul single de pe albumul "Rated R" si a filmat un videoclip dark, asa cum ne-a obisnuit cu majoritatea videoclipurilor pentru piesele de pe ultimul album. Multe nu am de spus: un videoclip alb-negru, care prezinta inca o latura negativa a Rihannei, unele scene ducandu-ma cu gandul la "Disturbia".


Monday, May 24, 2010

Music Charts: European Top 20 ( 22 May 2010)


Stromae si a lui piesa "Alors On Danse" continua sa urce in topurile europene. La fel si Edward Maya, care este pe pozitia a5a in topul din UK si pe locul 1 in mai multe tari europene.

1. Stromae - Alors On Danse
2. Lady Gaga & beyonce - Telephone
3. Taio Cruz - Break Your Heart
4. Justin Bieber & Ludacris - Baby
5. Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
6. Train - Hey, Soul Sister
7. Roll Deep - Good Times
8. Mehrzad Marashi - Don't Believe
9. David Guetta & Kid Cudi - Memories
10. Usher & Will.i.am - OMG
11. Jason Derulo - Ridin Solo
12. Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again
13. K'naan - Wavin' Flag
14. Lena Meyer-Landrut - Satelite
15. Coeur De Pirate - Pour Un Infidele
16. Unheilig - Geboren Um Zu Leben
17. Rihanna - Rude Boy
18. INNA - Hot
19. Cheryl Cole - Fight For This Love
20. Aggros Santos ft. Kimberly Wyatt - Candy

Number Ones (singles):
* Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love: Spania, Suedia, Norvegia, Cehia;
* Stromae - Alors On Danse: Europe, Belgia, Olanda, Danemarca;
* Usher - OMG: World, USA, Australia;

Number Ones (albums):
* Justin Bieber - My World 2.0: World, USA, Canada, Spania, Australia, Noua Zeelanda;
* AC/DC - Iron Man 2 OST: Belgia, Suedia, Austria;

Sunday, May 23, 2010

Portia de ras: Coroana buclucasa

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, s-a ales cu o coroana in cap, la propriu. S-a intamplat acum cateva zile, cand Viktor se afla la "Mormantul Soldatului Necunoscut" din Kiev pentru a depune o coroana. Din cauza vantului puternic, aceasta a decis sa se intoarca in bratele presedintelui.