Friday, March 19, 2010

Portia de ras: Profesoara vs. Politistul !!!


Scandalul asta a fost prezent in toate ziarele si pe toate posturile Tv/radio... Ce se intampla: o presupusa profesoara de romana, care nu prea stie sa vorbeasca loveste un presupus politist care nu stie cum sa plice legea si riposteaza lovind-o pe femeie. Ce a iesit? Ceva de tot rasul. Actiunea incepe de la 0:26.



P.S. Acel "ioi, ioi" auzit din fundal face toti banii !!!

ROBlogFest: M-am calificat in etapa 2 !!!

VOTEZI la roblogfest 2010
Chiar nu imi vine sa cred !!! Am trecut de prima etapa pentru premiile "ROBlogFest". M-am calificat in primele 15 la "blog sub 18 ani" si la "blog de muzica".
Daca aveti placerea si bunavointa sa ma votati din nou, iata detaliile:

Personal & Infotainment - Blog sub 18 ani: Green Boy's World
Personal & Infotainment - Blog de muzica: Green Boy's World


Acum blogurile nu mai sunt numerotate, deci cautati "Green Boy's World". Multumesc !!!

Cand iti dai seama ca a venit sezonul cald !


Azi, in drumul spre casa mi-am dat seama de ceva foarte important. Am descoperit o modalitate foarte usoara de-ati da seama ca a venit sezonul cald.
*Incep cu soferii. Daca vezi o decapotabila, un BMW sau Mercedes, sau o Dacia 1310 cu geamurile toate lasate si cu muzica la maxim, clar este semn ca sezonul rece nu mai are ce cauta pe aici. Am uitat sa precizez: muzica, neaparat trebuie sa fie manele, lautareasca, live-uri sau de ce nu, populara.
Asta imi aduce aminte de vara trecuta, cand am vazut un nene cu o Dacie rosie asteptand la semafor. Si se auzea o muzica populara rasunand de undeva, dar nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca sursa ar fi fost chiar Dacia aceea. Cat de ingenios e romanul, domnule !!! Se pare ca nenea vroia sa impartaseasca tuturor preferintele muzicale, asa ca in loc de proiectoare avea doua boxe. Va imaginati surprinderea mea cand am descoperit acest lucru...
*Trecem la al doilea lucru dupa care te poti ghida. Daca din canale, de prin tomberoanele amplasate frumos in mijlocul unei parcari, se ridica un miros special, care se imprastie pe o raza de cativa metri, ai certitudinea ca te astepta o perioada deosebit de frumoasa (si mirositoare !!!)...
Si astea nu sunt singurele semne ale anotimpului cald, ramane sa descopar si altele. Poate imi dati o mana de ajutor. Oricum, acestea doua sunt primordiale !!!
UPDATE: Am uitat...inca un semn ca vine caldura e atunci cand auziti pe strada muzica de la un apartament situat la etajul 4, de preferabil sa fie muzica orientala, manele sau hip-hop !!!

Thursday, March 18, 2010

carte: Cronicile Wardstone


Nu mai stiu sigur cum am ajuns sa citesc seria de carti "Cronicile Wardstone" de Joseph Delaney, dar de atunci astept cu interes aparitia fiecarui volum. Din pacate nu apare decat un volum pe an, iar pana acum au aparut 6 volume:
1. Ucenicul Vraciului
2. Blestemul Vraciului
3. Secretul Vraciului
4. Batalia Vraciului
5. Greseala Vraciului
6. Sacrificiul Vraciului

Desi toate titlurile au in componenta cuvantul "vraciul", personajul principal al seriei este Tom Ward, un tanar care la varsta de 13 ani este incredintat de mama sa unui vraci. Acest lucru est posibil deoarece este al saptelea fiu al unui al spatelea fiu. Ajuns la casa vraciului, John Gregory, baiatul da cu nasul exact de ce trebuia sa se fereasca: fetele cu pantofi ascutiti. Alice, o mica vrajitoare din clanul Deane, este obligata de matusa ei, Osoasa Lizzie, sa il ademeneasca pe Tom si sa-l omoare. Lucrurile iau o intorsatura diferita, cei doi se indragostesc si ar face orice unul pentru altul. Chiar daca Alice ii vrea binele lui Tom, uneori comite regretabile erori, care o indeparteaza de Tom, mai ales cand un lucru ingrozitor despre originile ei iese la iveala. Desi se arata total impotriva vrajitoarelor, vraciul ascunde si el un secret, care va iesi la iveala cand cei doi se vor muta la casa de iarna. Mama lui tom are un rol foarte important in aceasta poveste, iar dupa moartea sotului, se intoarce in Grecia, tara natala, sa lupte impotriva raului. O poveste fantasy, plina de suspans. Prin aceste lucruri a ajuns seria sa fie tradusa in mai multe limbi si sa ajunga un adversar redutabil al lui Harry Potter. Drepturile de autor pentru film au fost cumparate de "Warner Bros Inc.".
Se pare ca autorul, Joseph Delaney, se gandeste sa palseze actiunea celei de-a opta carti in Transilvania. Aceasta decizie a fost luata dupa ce a fost in Romania.
Deci, daca vrei ceva plin de fantezie, suspans, intorsaturi de situatie dar totusi usor de citit, cred ca "Cronicile Wardstone" sunt alegerea perfecta !!!

new single: Sheryfa Luna - Tu Me Manques


Castigatoarea celei de-a patra editie a concursului francez "Popstar", Sheryfa Luna, revine cu un nou single care va fi inclus pe cel de-al treilea album al ei. Albumul se va numi "Si Tu Me Vois". Melodia mea preferata ramane "Si Tu N'etais Plus La".

Wednesday, March 17, 2010

new video: Fara Zahar - 3PM


Cu totii cred ca stiti melodiile celor de la Fara Zahar, in care este criticata societatea romaneasca. Iata ca cei doi au scos un nou videoclip la piesa "3PM". Cel mai probabil piesa va fi inclusa pe urmatorul lor album. Mereu mi-au placut piesele lor !!!

Song of the WEEK 29: Kerli - Walking On Air


Tin minte ca acum cateva luni auzeam melodia asta si pe la radiourile romanesti, dar nu am reusit sa aflu cine o canta pana cand a aparut videoclipul melodiei "Tea Party". Atunci am gasit pe contul de YouTube al artistei si melodia "Walking On Air".

new song: INNA - No Limit


Dupa "July", INNA lanseaza a doua piesa care face parte din proiectul "Love Clubbing". Piesa se numeste "No Limit" si este destinata exclusiv cluburilor, de altfel, nu cred ca are avea vreo sansa sa ajunga la radio. Daca ar fi sa aleg intre cele doua piesa, cu siguranta as alege "July". Cum vi se pare?

Just 18 !!!


Deci, zic sa-mi spun si eu La Multi Ani !!! Le multumesc tuturor celor care mi-au dat mesaje, m-au sunat, mi-au spus "face to face" la multi ani, si celor care mi-au facut cadouri. Le multumesc alor mei pentru banii de chitara si colegilor pentru seria de carti "Vampirii Sudului" (toate cele 9 volume) !!! Oricum, simplul "La Multi Ani!" inseamna foarte mult, cel putin pentru mine. Multumesc din nou !!!

Tuesday, March 16, 2010

new video: Mika - Kick-Ass (soundtrack "Kick-Ass")


Mika a colaborat cu cei de la RedOne pentru piesa "Kick-Ass" care face parte de pe soundtrack-ul filmului "Kick-Ass", care urmeaza sa fie lansat in Aprilie 2010. In videoclipul aparut ieri puteti vedea si cateva scene din film.

new video: Agnes - Sometimes I Forget


Responsabila pentru hit-ul "Release Me", cantareata suedeza Agnes a lansat ieri un nou videoclip la piesa "Sometimes I Forget". Piesa este in varianta engleza-franceza, la fel ca single-ul precedent. O balada draguta, daca nu vedeam videoclipul ma ducea cu gandul la Leona Lewis, piesa e in stilul ei. Nu prea are sanse sa ajunga si pe la noi...

Hip-Hop time: Cabron - Letz Be Friends


Nu am acordat prea mare importanta piesei lui Cabron, "Letz Be Friends", pentru ca la o prima ascultare nu m-a incantat. Dupa ce am ascultat de cateva ori insa, mi se pare o piesa destul de buna. Imi place mult negativul. Pentru aceasta piesa Cabron a lucrat cu cei de la "HaHaHa Production", responsabili pentru multe ditnre hiturile din ultima vreme.

Titanic relansat in 3D


Dupa succesul rasunator inregistrat de ultimul sau film, "Avatar", regizorul James Cameron vrea sa relanseze faimoasa pelicula "Titanic" in varianta 3D. Acest lucru se pare ca se va intampla in 2012, cand se vor implini 100 de ani de la scufundarea vasului "Titanic":
„Luam în calcul primavara anului 2012 pentru lansare, când se vor împlini 100 de ani de la scufundarea vasului. Nu va arata la fel de bine ca peliculele filmate tridimensional, dar va fi un fel de 2,8D”. De asemenea, James Cameron se gandeste sa relanseze si "Avatar", care se pare ca a a fost eclipsat de "Alice In Wonderland". Sunt curios cum va arata "Titanic" in 3D.

Monday, March 15, 2010

old times: Holograf - Vine O Zi


Inclusa pe albumul "Holografica", lansat in anul 2000, piesa "Vine o zi..." "este dedicata unor oameni care au plecat prea devreme dintre noi": Ion Luchian Mihalea,Iulia Merca, Valeriu Sterian, Michael Klein, Stefan Vrabioru, Catalin Haldan. Cu siguranta, una dintre cele mai emotionante si iubite piese romanesti. Dovada stau si vizionarile videoclipului de pe Youtube.

Music Charts: USA Top 20 (6-13 Martie 2010)


Revenim la unul dintre cele mai influente topuri muzicale din lume, si anume acela din SUA.

1. Taio Cruz & Ludacris - Break Your Heart
2. Lady Antebellum - Need You Now
3. Young Money Featuring Lloyd - BedRock
4. Rihanna - Rude Boy
5. The Black Eyed Peas - Imma Be
6. Kesha - Tik Tok
7. Train - Hey, Soul Sister
8. Jason Derulo - In My Head
9. Lady Gaga - Bad Romance
10. Ludacris - How Low
11. Lady Gaga & Beyonce - Telephone
12. Trey Songz Featuring Fabolous - Say Aah
13. Kesha & 30H!3 - Blah Blah Blah
14. Justin Bieber & Ludacris - Baby
15. Timbaland & Justin Timberlake - Carry Out
16. B.o.B Featuring Bruno Mars - Nothin' On You
17. David Guetta & Akon - Sexy Chick
18. Orianthi - Acording To You
19. The Script - Breakeven
20. Kris Allen - Live Like We're Dying

Concluzii:
- Ludacris se afla in top cu doua colaborari si o piesa solo;
- remixul la "Break Your Heart" a prins foarte bine;
- Piesa controversatului si genialului video a lui Lady Gaga, Telephone", urca incet si sigur;

Number Ones (singles):
* Kesha - Tik Tok: Austria, Germania, Franta, Europa;
* Arashi - Troublemaker: World, Japonia;
* Cheryl Cole - Fight For This Love: Danemarca;
* Rihanna - Rude Boy: Australia;

Number Ones (albums):
* Lady Antebellum - Need You Now: USA, Canada;
* Boyzone - Brother: UK, Irlanda;
* Sade - Soldier Of Love: Cehia, Franta, Europa, World;

Sunday, March 14, 2010

Noi inceputuri !!!


Mai sunt 3 zile pana fac 18 ani !!! Cum o sa fie viata dupa ce o sa fiu major? Probabil ca la fel, probabil ca va trebui sa ma port ca un adult, sa imi asum anumite responsabilitati, dar in sufletul meu tot un copil o sa raman. Tot acelasi tip timid, pus pe glume, amuzant, care apreciaza adevarata prietenie, acelasi tip care pune familia pe primul loc, care acorda mare atentie sentimentelor, care poate fi uneori usor influentabil.
Acum vroiam sa va spun despre un vis pe care il am cam de pe la 7 ani. De atunci mi-am dorit sa cant la chitara. Si iata ca dupa atatia ani, ieri am fost la prima ora. Profesorul e super de treaba, are pana in 30 de ani, si mi-a explicat lucrurile foarte bine. Mi-a spus ca toata lumea crede ca a canta la chitara e floare la ureche, dar de fapt este destul de dificil. Sper sa pot sa tin pasul si sa invat cat mai repede. Oricum, nimic nu se face pocnind din degete, asa ca nu ma astept sa devin expert peste noapte. Stiu ca trebuie multa munca si perseverenta.
As vrea ca peste ceva timp, cand o sa citesc ce am scris aici, sa spun "Uite ca se poate, chiar ma reusit sa invat sa cant la chitara !!!". Deci, BAFTA MIE !!!


new single: Anna Lesko - In My Bedroom (by Connect-R & Chris Mayer)


Chris Mayer si Connect-R sunt pe val, scot single-uri pe banda atat pentru ei, cat si pentru altii. Anna Lesko a apelat la ei pentru noul ei single, "In My Beedrom", care va fi inclus pe urmatorul album al ei, "Jocul Seductiei". Melodia urmeaza trendul actual, de club... E draguta, dar nu pot sa spun ca ma omor dupa ea.



sursa: Monden.info