Thursday, July 15, 2010

Un peu de musique Française: Sheryfa Luna - Il Avait Les Mots


"ll avait les mots" este cel de-al doilea single a cantaretei franceze Sheryfa Luna, castigatoarea a celei de-a patra editie a concursului "Popstars". Piesa, inclusa pe albumul "Sheryfa Luna", s-a vandut in peste 120 000 de unitati si a intrat direct pe locul 1 in topul francez. Videoclipul piesei este foarte interesant si bine realizat: prezinta povestea unei adolescente care se indragosteste de un barbat mult mai in varsta decat el. Descopera ca el este casatorit si are un copil, insa prea tarziu, pentru ca si ea este insarcinataa.

"Il avait les mots" is the second single of the Franch singer Sheryfa Luna, winner of the fourth edition of "Popstars". This song, found on the album "Sheryfa Luna", was sold in over 120,000 copies and went straight to number one on the Franch Singles Chart. The video is very good and illustrates the song's lyrics.



LIVE

new video: TSB - Away


Dupa cateva saptamani de cand au anuntat ca filmeaza videoclipul piesei "Away", "Tibi Scobiola Band" au lansat astazi clipul. Destul de interesant...

This is the new video of TSB for the song "Away".

Wednesday, July 14, 2010

Song of the WEEK 46: Lily Allen - The Fear


"The Fear" este primul single promovat de pe albumul "It's Not Me, It's You" al lui Lily Allen, lansat in 2009. Videoclipul piesei, regizat de Nez, a fost filmat in Wrest Park din Anglia si o prezinta pe Lily Allen intr-un fel de "tara minunilor".

"The Fear" is Lily Allen's lead single from the album "It's Not Me, It's You" released in 2009. The music video was principally at shot at Wrest Park in Bedfordshire, England and directed by Nez. We can see Lily Allen in kind of a wonderland.

Madalina Manole a murit


Cred ca majoritatea a aflat, insa scriu acest post din respect pentru un artist adevarat. Cu melodiile Madalinei Manole am crescut ("Fata draga", "A fost iubire") iar acum cateva luni artista si-a lansat cel mai nou album "09 Madalina Manole". Primul single "Marea Dragoste" vi l-am prezentat acum ceva timp AICI.
Cauza mortii ramane inca un mister, se crede ca solista s-ar fi sinucis ingerand insecticid, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani (14 Iulie 2010). Cert este ca Madalina a semnat o pagina din istoria muzicii pop romanesti, lasand in urma o cariera de peste 25 de ani si 10 albume vandute in peste 2 milioane de exemplare.
Pacat ca o sa se faca atata tam-tam pe seama ei, multa lume o sa o regrete, o sa ii aprecieze mai mult munca acum, cand nu mai are nici un rost...

Madalina Manole - Marea Dragoste


Madalina Manole - A fost iubire