Thursday, November 5, 2009

Addictive track!


Astazi la scoala am ascultat o melodie foarte tare, care o am pe repeat: "Camuflaj ft. Anda - Doar o piesa". Sincer nu am auzit de niciunul dintre cei care canta piesa, insa am intrat pe MySpace-ul celor de la Camuflaj si am aflat ca formatie este compusa din Clique, Mr. Oneshot si Dj Maka (sper sa nu ma insel). Piesa e postata pe youtube din 23 mai 2009 si este in genul reggae.

Camuflaj ft. Anda - Doar o piesa

Wednesday, November 4, 2009

Song of the WEEK 10


Am ajuns si la a zecea saptamana de cantece. Saptamana aceasta ma opresc la Inna, cantareata noastra care are un mare succes afara, in tari precum Spania (unde a obtinut discul de platina pentru single-ul "Hot"), Bulgaria, Turcia, Polonia, Rusia sau Germania. Melodia din aceasta saptamana se numeste "Good morning", o balada in genul "Oare" sau "Sorry". Nu inteleg care e treaba cu melodiile, pentru ca am citit ca ele vor aparea pe albumul de debut al celor de la Crazy Win, insa imi place foarte mult cum suna vocea Innei pe ele. Good morning!

Inna - Good morning

Ce vremuri...


Voua nu va e dor de vremurile de demult, cand eram copii? Cand ne jucam, ne certam din nimicuri si ne impacam imediat, cand faceam tot felul de nazbatii si cate altele.
O mare parte din copilarie am locuit la tara (in oras m-am mutat prin clasa a 2-a, adica prin anul 2000 dar aproape toate vacantele le-am petrecut la tara) si am o suma de amintirii frumoase de atunci.


1. Jocurile pe care le jucam. Erau multe jocuri, mai inventam si noi: de-a v-ati ascunselea(sau pititea cum ii ziceam noi), alergatea pe culori, pe nume, pe dulciuri, pe cocotatea, flori fete si baieti, cand ne duceam la garla vara, faceam turte din noroi, tara tara vrem ostasi, tablourile(trebuia sa adopti o anumita pozitie si sa stai nemiscat), poruncile imparatului si multe alte jocuri care nu imi vin acum in minte.


2. Nebunia "Pokemon".Nu mai stiu sigur prin ce an au inceput desenele astea, dar toti din satul meu eram innebuniti sa completam albumul ala. Mancam "n" cornuri pe zi, numai sa gasim abtibildurile. Mai aveam de lipit doar unul, cel cu "Pikachu" si eram in stare de orice sa fac rost de el. Intr-un final am completat tot albumul, cred ca erau peste 100 de personaje, si l-am trimis. Bucurie si mai mare cand am primit jucaria pe care o castigai automat, chiar daca acum mi se pare foarte banala. Copiii...


3. Desenele copilariei. Ca tot am spus despre "Pokemon", stiu ca nu prindeam decat vreo 4-5 posturi TV, si ca pe TVR2 bagau in fiecare zi desene gen "Dragon Ball-Z" cu Songoku, "Sailor Moon" si multe altele despre care am scris si aici.



4. Muzica din copilarie. O sa scriu mai pe larg despre muzica pe care o ascultam cu totii in copilarie, intr-un post viitor. Spun doar ca eram innebunit dupa formatii ca "Andre", "3SE", "As XX" sau "Asia".


5. Intamplari amuzante. Sunt atatea amintirii ce ma fac sa ma gandesc cu drag la clipele copilarii. O sa enumar cateva "accidente" de-ale mele.
a) Aveam o mare pasiune pentru santuri. Adica ne distram incercand sa le traversam, sa mergem de-a lungul lor, iar mie mai mereu mi se intampla sa cad in ele. Faceam cum faceam si alunecam, umplandu-ma de noroi. Mereu se ingrozea mama cand ma vedea asa.
b) Asta se intampla cand am primit prima mea bicicleta si invatam sa merg pe ea. Dupa ce invatasem cat de cat, nu prea stiam sa iau curbele. Si vecinul avea la poarta doua trunchiuri de copac care ma incomodau mereu, si nestiind cum sa le ocolesc, mereu claxonam dar nu vroiau sa se dea la o parte.
Cazaturile, zgarieturile, plansul si alergatul spre casa strigand "Mamiiii" erau un lucru obisnuit pe vremea aia, acum mai bine de 10 ani.


6. Dansul si cantatul. Cel mai mult imi placea sa imit cantaretii pe care ii vedeam la TV, de la cantat pana la dansat.

7. Emisiunile copilariei. Hm...erau emisiunile celor de la "Hi-Q" unde erau invitati cei mai in voga cantareti, "Tip top mini-top"...


Sunt milioane de lucrurui din timpul copilariei, care atunci ni se pareau ingrozitoare, un adevarat chin, dar pe care acum ni le aducem aminte cu mare drag si nostalgie, lucruri care ne fac sa radem, copilarii. Eu de exemplu, am 3 filmari din momentele cheie ale copilariei: una de cand aveam 3 luni, a doua din ziua in care mi-a fost taiat motul ( caseta pe care o vedem in fiecare an, cand ne strangem mai multe rude si radem de ne prapadim) si a treia, serbarea de la sfarsitul gradinitei.
Amintirile voastre cele mai dragi din copilarie care sunt? Voua va e dor de copilarie?

Candy - n-am sa uit