Thursday, December 24, 2009

Putina muzica

M-am gandit sa va arata cateva melodii care imi plac mie.

1. Chery Cole - Fight for this love


2. Ke$ha - Tik Tok


3. Nelly Furtado - Mas


4. Timbaland, Soshy and Nelly Furtado - Morning after dark


5. 3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk


Va plac?

Trebuie sa ai imaginatie...


Stiti vorba aia "Surdu nu le aude, dar le potriveste" ? In cazul urmatorilor baieti ar trebui sa inlocuim "surd" cu "prost".
Acum vreo 3 ani eram in autobuz, ma duceam spre scoala. In acelasi autobuz se afla un grup de baieti pe la vreo 25 de ani. Unu dintre ei se apuca sa le povesteasca celorlalti peripetiile lui din Spania. Dintre toate am retinut doua, care m-au dat pe spate:
1. Tipul povestea despre un tovaras ajuns in Spania si care isi uitase geaca la aeroport. Cand s-a intors sa o recupereze era prea tarziu, iar angajatul l-a sfatuit sa revina "Manaña"(maine). El baiat destept ii raspunde: "Ce Mariana mah? Eu nu cunosc nici o Mariana. Eu imi vreau geaca inapoi!" - sunt curios cat a stat sa se certe acolo pentru "Mariana".
2. A doua intamplare se petrecea la locul de munca, unde un baiat scutura un pom. Cand un superior il sfatuieste sa fie mai "Tranquilo"(linistit), acesta se ambitioneaza si incepe sa scuture si mai tare. Ce a inteles el? simplu: a inteles ca trage chiulul si cum era un muncitor constiincios s-a apucat cu temeinicie sa scuture pomul.

Am coborat din autobuz, lasandu-i prinsi in povestiri. Cred ca daca mai stateam cateva statii mai aflam multe alte minunatii. Dar spre deosebire de persoanele amnezice, acestia mi se pare mult mai amuzanti.

Ma gandesc ce melodie sa le dedic...?

Wednesday, December 23, 2009

Song of the WEEK 17


Acum cativa ani umbla teleleu, anul acesta a decis sa fie un "Pierdevara". Skizzo Skillz, din Timisoara, a ajuns incet, incet sa fie cineva in peisajul rapului romanesc. Melodia de saptamana asta se numeste "Crima" remixata de Nicalai. Pe 18 Decembrie a lansat videoclipul piesei "Gandul poate ucide" impreuna cu Grasu XXL.
"Nu fi bleg e blogu lu Skizzo Skillz"

Skizzo Skillz - Crima ( Nicalai remix Galaxiu Studio 2009)

ZAHO MEGAMIX 2010

Oare ce o sa ne loveasca? :X

Tuesday, December 22, 2009

What the FUCK ???


Acum cateva zile eram in supermarket. Trecand pe langa raionul de cosmetice, vad o doamna pe la vreo 50 si ceva de ani, plecand grabita de acolo. Cand ma uit la ea, imi sar in ochi mainile albe. Da ALBE! Ce s-a gandit respectabila, sa incerce si ea cremele sa vada daca sunt bune. Dar chiar le-a incercat, pentru ca, fara exagerare, avea atata crema pe maini incat nu se mai imbiba in piele! Ma mir ca nu a bagat si in buzunar, pentru mai tarziu...

Acum eu stau si ma gandesc: cat de needucat si nesimtit poate sa fie un om, incat sa faca asa ceva? Adica, nu te gandesti ca poate crema aia o sa fie cumparata de altcineva, care nu o sa stie ca tu ti-ai bagat mainile puturoase in ea?

Si-o fi dat si cu parfum...?

Seriale 4

Au trecut aproape cinci luni de cand am scris ultima data despre serialele pe care le urmaresc. In lunile astea am dat peste alte doua seriale care mi-au placut foarte mult.

7. True Blood (gen: drama, fantastic, horror; cu: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammel, Ryan Kwanten, Alexander Skarsgård, Michelle Forbes)

True Blood este un serial despre o fata, Sookie, care poate citi gandurile oamenilor, lucru care ii da mari batai de cap. In perioada asta, peste tot in lume, isi fac aparitia vampirii, care militeaza pentru drepturi egale cu cele ale oamenilor. Desi au asemenea pretentii, unii dintre ei ucid oameni pe banda rulanta, ingrozindu-i pe toti. Dar nu toti sunt la fel. Bill Campton, un vampir cu o varsta considerabila, isi "traieste viata" retras in casa lui, fiind foarte bland. Ajuns, intr-o noapte la barul unde lucreaza Sookie, aceasta descopera ca nu ii paote citi gandurile, lucru ce o bucura, iar de acum incolo incepe o poveste de dragoste presarta cu cele mai grele incercari.
Pana acum s-au difuzat doua sezoane, fiecare de cate 12 episoade, sezonul 3 urmand sa apara in vara anului 2010. Mai jos aveti un trailer si un poster al serialului.


Trailer



8. 90210 (gen: drama, comedie, romantic; cu: Shenae Grimes, Jennie Garth, Shannen Doherty, Matt Lanter, Jessica Lowndes)

90210 este un spin-off al serialului "Beverly Hills, 90210", un serial de mare succes al anilor '90. Seria actuala este tot o "teen drama' in care o familie se muta in Beverly Hills. Cei doi frati, Annie si Dixon au emotii in privinta noii scoli, dar isi fac repede prieteni, la fel de repede cum dau si de bucluc. Dixon se indragosteste de Silver, care sufera de bipolaritate, se despart si tot asa. Annie se indragosteste de cine nu trebuie, se cearta cu noile prietene, apuca pe cai gresit, devenind iubita unui traficant de droguri, iar restul descoperiti voi.
Serialul a ajuns la cel de-al doilea sezon si incepe sa fie din ce in ce mai urmarit.


Trailer


Daca ati ratat celelalte seriale, puteti intra aici:
Seriale 1
Seriale 2
Seriale 3

Sunday, December 20, 2009

Carte: Brocart de toamna


Tocmai am terminat de citit cartea "Brocart de toamna" de Teru Miyamoto. Nu e o carte mare, are 176 de pagini, pe care le-am citit in doua zile, insa este o carte deosebita despre sentimentele care nu mor nici dupa 10 ani, timp in care cele doua persoane nu au mai stiut nimic una de alta. Cartile astea japoneze incep sa imi placa din ce in ce mai mult.
Cartea este alcatuita numai din scrisorile trimise de Aki si Yasuaki, despartiti de 10 ani, unul altuia. Cei doi s-au despartit datorita faptului ca el a inselat-o pe ea, in acesti 10 ani ea s-a recasatorit, a nascut un baiat handicapat, iar viata lui a luat o intorsatura grava, decazand din ce in ce mai mult. Se intalnesc din intamplare dupa 10 ani, ea decide sa ii scrie o scrisoare, corespondenta lor continuand pe parcusul a aproape un an, dupa care, fiecare realizeaza ca este timpul sa puna punct acestor scrisori. DE CE? Descoperiti citind cartea!

Cateva pareri despre carte:
"Povestea unei iubiri tradate, spusa cu o delicatete uluitoare" - The Washington Times
"Brocart de toamna demonstreaza intr-un mod stralucit de ce este Teru Miyamoto venerat in Japonia" - Kirkus Reviews

P.S: Am urmat exemplul lui Aki si ascult si eu "Simfonia 39" a lui Mozart!