Saturday, January 9, 2010

Muzica de noapte buna: Natasha Bedingfield - I Bruise Easily


Tocmai am terminat de ascultat o melodie foarte frumoasa de la Natasha Bedingfield si anume "I Bruise Easily", preferata mea dintre melodiile ei. Aceasta a fost lansata in anul 2005, fiind al patrulea single de pe albumul ei de debut, "Unwritten". Melodia descrie modul in care oamenii sunt raniti de sfarsitul relatiilor si a ajuns pana pe locul 6 in "World Chart Show Airplay Chart" si pe locul 1 in Africa de Sud. Va las cu videoclipul, care de asemenea mi se pare foarte bun. Pacat ca nu am mai auzit nimic despre ea de ceva vreme...

Friday, January 8, 2010

Jason Derulo - Watcha Say


Acum cateva zile am auzit la radio o melodie care am crezut ca e cantata de Sean Kingston. Este vorba, de fapt, de Jason Derulo si single-ul lui de debut "Watcha Say" care a strans peste 22 de milioane de vizionari pe youtube in doar cateva luni. Melodia s-a vandut digital in peste 2 milioane de copii si a ajuns pe locul 1 in "U.S. Billboard Hot 100". Jason Derulo s-a nascut pe 21 Septembrie 1989 si a fost ales de Lady Gaga sa cante in deschiderea show-urilor ei din cadrul turneului "The Monster Ball Tour". Primul sau album urmeaza sa fie lansat in luna Februarie a acestui an.

Jason Derulo - Watcha Say

Muzica de dimineata


Iata doua melodii care mi-au facut dimineata mai frumoasa!!!

1. Kaoma - Dancado Lambada. Kaoma este o trupa din Franta cunoscuta pentru hit-urile "Lambada" si "Dancando Lambada", lansate in 1989.


2. Relight Orchestra - Elegibo, melodie de prin anul 2007.

Thursday, January 7, 2010

Lady Gaga la "MTV Boiling Points"


Anul 2005...Cine stia pe vremea aia cine e Lady Gaga? Cred ca nimeni... Ei bine in acel an ea a participat la "Boiling Points", emisiunea unde trebuie sa rezisti cateva minute sub presiune pentru a castiga 100 de dolari. Din pacate ea si-a cam iesit din pepeni si nu a castigat nimic. Oricum, era chiar draguta, dar imbracata cam...

Lady Gaga - MTV Boiling Points

Si ce final !


Am terminat de vazut si sezonul 4 din "Dexter", despre care povesteam mai de mult. Un final neasteptat, dar care m-a impresionat. Dexter s-a imprietenit cu cine nu trebuie si acest lucru l-a costat fericirea si viata sotiei sale, care este omorata intr-un mod monstruos. Va las mai jos finalul sezonului. Atentie pentru ca este cam horror, dar mie mi-a placut foarte mult.

Dexter Season 4 Finale

Wednesday, January 6, 2010

Song of the WEEK 19


Azi am ales o melodie ale carei versuri vorbesc despre sfarsitul studiilor, despartirea de colegii si poate cei mai buni prieteni. Pasim pe alte drumuri, cunoastem oameni noi, dar prietenii adevarati nu te uita niciodata si mereu vor fi langa noi, la bine si la rau. De ce spun asta? Pentru ca sunt confuz in legatura cu un anumit lucru legat de prietenie si de cat de puternica poate sa fie aceasta legatura.
Asadar "Vitamin C - Graduation (Friends Forever)" este melodia din aceasta saptamana, melodie care a devenit un fel de imn al absolventilor.
Despre Vitamin C va pot spune ca se numeste Colleen Ann Fitzpatrick, s-a nascut pe 20 Iulie 1969 si este o cantareata americana. "Graduation" a fost lansat in anul 2000 si a ajuns pe pozitia 38 in "Billboard Hot 100".

Vitamin C - Graduation (Friends Forever)

Monday, January 4, 2010

Ce e VEVO ?


Daca ati observat, majoritatea artistilor au canale noi de YouTube: LadyGagaVEVO, RihannaVEVO, EsmeeDentersVEVO etc. Ce e de fapt VEVO? Este un website lansat de Youtbe si Universal, unde vor fi mutate aproximat 85% din videoclipuri, deocamdata doar cele de la EMI, Sony Music si Universal Music. Puteti vizualiza versurile sincronizate pe melodie si videoclipuri in exclusivitate. Din pacate, VEVO nu este inca disponibil in tara noastra (oare cand o sa fie???), asa ca tot ce ne ramane este sa asteptam.

Mai multe detalii gasiti aici: Mashable

Rihanna - Don't Stop The Music