Thursday, November 19, 2009

Funny perfect jump

Am primit pe mess un video. La inceput nu mi s-a parut cine stie ce, dar dupa am realizat despre ce e vorba. E foarte amuzant video dar la sfarsit am ramas uimit de precizia sariturii. Ma intreb si eu oare cat au repetat si mai ales cum au evoluat antrenamentele. Vizionare placuta!

Funny perfect jump

Song of the WEEK 12


Nu stiu cati dintre voi au auzit de Nane. E un baiat de 18 ani din Orsova, care canta hip-hop. "Ca o stea" cred ca e cea mai cunoscuta melodie a lui, insa are multe alte melodii foarte bune: "Mi-e dor" sau "Baietii de acasa". Asa ca va las cu "Nane- Ca o stea"!

Nane - Ca o stea

Wednesday, November 18, 2009

The power of paint


Azi la ora de engleza am citit un text despre ce inseamna tatuajele pentru oameni. Dupa, Alexandra imi povestea despre o fata care si-a facut un tatuaj la celebrul salon "Miami Ink". Nimic nemaivazut/nemaiauzit, numai ca fatuca si-a tatuat pe antebrat un tap inconjurat de niste semne ce il reprezentau pe Satana. Foarte mandra de tatuajul ei, se bucura ca ai ei prieteni or sa fie invidiosi pe tatuajul ei. Ok... Stau si ma gandesc oare ce era in mintea celor din salon, plus ca ii indemna sa incerce si ei, pentru ca e foarte tare. Se mai intampla sa dai si peste asemenea fenomene, dar munca e munca.
Urmaream si eu emisiunea si am ramas uimit ce opere de arta pot iesi din mainile acelor oameni, mai ales portretele facute de Kat Von D. Veneau la salon oameni cu diferite povesti de viata, pentru care acel tatuaj insemna ceva, insa veneau si tot felul de ciudati. Nu stiu, mi se pare absurd sa iti tatuezi calul pentru ca ai tinut foarte mult la el, sau sa iti tatuezi un sandwich pentru ca ai gasit in el imaginea Fecioarei Maria. As spune eu ca iti poti manifesta recunostinta fata de Dumnezeu si in alt mod.

Dintre toate tatuajele cel mai mult mi-au placut cele cu flori de cires, koi fish, cele cu scris pe incheietura mainii, portretele facute de Kat (pentru ca erau portrete ale fiintelor dragi celor care se tatuau si pentru ca fata reusea sa tatueze atat de bine incat pareau poze lipite pe corp) si un tatuaj facut tot de ea unei prietene careia i-a tatuat dulciuri(bomboane, acadele, o bucata de tort) pe coaste. Stupida ideea dar culorile tatuajului erau atat de vii incat dulciurile pareau reale.

Ma gandesc uneori ca as vrea si eu un tatuaj, dar poate ca dupa cativa ani o sa imi para rau ca l-am facut si ca sa il scoti e chinul de pe lume. Imi place sa vad unii oameni tatuati, parca ii infrumuseteaza, insa altii par de-a dreptul hidosi plini de tatuaje.

Nu stiu, poate ca ceva in viata ma va determina sa ma tatuez, dar stiu sigur ca o sa fie o actiune gandita, sa nu imi tatuez ceva fara sens si sa regret mai tarziu. In lumea noastra se gasesc multi oameni care sa ii condamne pe cei tatuati. Cred ca e treaba lor, e rezultatul deciziilor lor, desi ce-i prea mult strica.
Asa ca... v-a trecut vreodata prin cap ideea de a va tatua? Ati face-o? De ce?

Tuesday, November 17, 2009

Muzica din copilarie 1


Iti mai aduci aminte de muzica pe care o ascultam cand eram copii? Erau o gramada de formatii si cantareti romani ale caror melodii le fredonam tot timpul, si dansam incercand sa le copiem miscarile. Tin minte ca pe atunci nu prindeam asa multe progrrame TV iar sambata si duminica erau emisiuni in care erau invitati acesti cantareti. Doamne ce le mai urmaream....
Versuri gen: "Mosule ce tanar esti" sau "Jimmy Jimmy iubesti fetitele-n bikini", auzeai peste tot. O sa incerc sa enumar cat mai multe formatii de pe vremea aia.

1. Andre - Cred ca toata lumea le stie pe cele doua Andree care au fost supranumite "reginele muzicii din Romania" pentru vanzarile de peste 1,2 milioane de albume. Formatia era formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, s-au certat, Andreea Balan a incercat o noua formula cu Alina Sorescu care nu a durat, dupa s-au impacat pentru un ultim album si asa s-a sfarsit "era Andre". Si acum am o gramada de melodii de-ale lor in PC. Printre cele mai cunoscute cred ca se enumera "Flori de tei", "Noapte de vis (mosule ce tanar esti)", "Libera la mare", "Lasa-ma papa la mare", "E vremea mea", "Nu ma uita", sau "Prima iubire".



2. Candy - Claudia Pavel, Giulia Anghelescu si Elena Vasilache (Selena), trei fete de 16 si respectiv 14 ani, au fost componentele trupei infiintate de Laurentiu Duta in anul 2000, care a devenit rapid foarte populara. La un an dupa infiintare, Claudia Pavel paraseste trupa fiind inlocuita de Monica Andrei. Anul urmator Selena paraseste trupa ramanand in formula de 2, insa un an mai tarziu proiectul original "Candy" ia sfarsit o data cu plecarea Giuliei. S-a incercat refacere trupei cu inca alte doua fete care parasesc ulterior trupa fiind inlocuite de alte doua. Din anul 2004 nu se mai aude nimic de aceasta trupa. Giulia si Claudia si-au continuat cu succes carierele solo, prima fiind in prezent noua solista trupei "Dj Project". Cateva dintre melodiile cele mai cunoscute ar fi: "Lasa-ma in pace", "Mergem la mare" si "N-am sa uit".



3. 3 Sud Est - Formatie aparuta in anul 1997, compusa din Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos. Primul lor single "Ai plecat" a avut un mare succes, ramanand in topuri timp de un an. Dupa 11 ani plini de hituri, cei trei componenti s-au despartit la sfarsitul anului 2008. In anul 2009, piesa compusa de Laurentiu Duta si cantata de Elena Gheorghe a reprezentat Romania la "Eurovision". De pe cele peste 10 albume lansate, cele mai cunoscute piese sunt: "Clipe", "Alaturi de ingeri", "Se asterne toamna", "Vorbe care dor", "Iubire", "Amintirile", "Lori".


4. Exotic, Sexxy & Blondy - Formata in 1998 din Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru, trupa a lansat doua albume: "Sexxy" si "Pasional". S-au despartit deoarece Andreea Banica a poza in "Playboy"( asa am citit). Iulia si Claudia au format o noua trupa numita "Sexxy" iar Andreea a format trupa "Blondy" impreuna cu Cristina Rus, fosta componenta a trupei "Sing Sing BB". Melodiile cele mai cunoscute ale trupei "Exotic": "Sexy", "Un sarut" si "Vreau un pupic". "Sexxy" nu a durat prea mult, cele dou componente lansandu-se in cariere solo, fara pre mult succes insa. "Blondy" ia nastere in 2001. Fetele au lansat trei albume, iar dupa patru ani s-au despartit fiecare dedicandu-se carieriei solo. Piese cunoscute ale trupei: "Nu meriti dragostea mea", "Te-am iubit", "Ai gresit" sau "Numele tau". De curand Andreea Banica si-a lansat noul single "Samba", la fel si Cristina Rus care a lansat "I don't see ya".



5. AS XX - Formata in anul 1997 din Cristina, Gabriel si Ciprian. Au lansat primul single "Spune-mi de ce" care a avut un succes neasteptat. In iunie 2000 Gabriel paraseste trupa, care continua in formula de 2, insa pe 24 septembrie Ciprian moare intr-un accident de masina, Cristina fiind grav ranita. Dupa ceva timp aceasta incearca sa refaca succesul trupei impreuna cu Alex, dar nu a functionat. Cele mai cunoscute piese: "Inima te cheama", "Asa cum ai visat", "Nu pot uita".



6. Genius - O trupa foarte cunoscuta a anilor '90. Era formata din Oana Vincu si fratii Cezar si Ovidiu Halmagean. Oana este absolventa a "Conservatorului din Timisoara" fiind de 10 ani impreuna cu Cezar. Cei doi sunt plecati in America, iar Ovidiu a ramas in Timisoara. Au avut melodii foarte frumoase: preferata mea "Unde esti (singura de Craciun)", "Scoala", "Ciocolata", "Macho man", "Lacrimi pe obraji".



7. Valahia - Si-a desfasurat activitatea intre 1998-2004 si a fost formata din Costi Ionita, Dorin si Laura. Dupa cateva luni, Laura a decisa sa plece fiind inlocuita de Mihai Traistariu. In 1999 trupa ramane in formula de 2 o data cu plecarea lui Costi. Au lansat hituri precum: "Banii si fetele", "Banana", "La mare, la soare", "Scufita". Dupa destramarea trupei Mihai continua solo fiind un artist de mare valoare. Costi ionita se da pe manele, incearca diferite genuri, lanseaza priecte muzicale de succes si compune melodii pentru diferiti artisti.



Revin cu parta a II-a!

Monday, November 16, 2009

Party in Club Tiara


Deci sambata am fost la deschiderea clubului "Tiara".
Impresii:
- imi place foarte mult combinatia de alb, negru, argintiu.
- mi-au placut modele de pe pereti, precum si materialul care acoperea majoritatea acestora.
- muzica se auzea super, jocurile de lumini si blitul picau asa bine pe lumea prezenta. Mi s-au parut interesante lustrele.
- mai tarziu am descoperit o lumina verde incorporata in "podiumul" unde se aflau canapelele: super tare!
- barul arata foarte elegant, toata noaptea am urmarit cum isi schimba culoarea.
Ce mai, nota 10 pentru modul in care este aranjat clubul, mi-a placut foarte mult!
Distractia a fost la ea acasa, lumea dansa si tipa, melodiile curgeau si nu iti mai venea sa stai jos, pentru o pauza de berica.

Daca inca nu ati ajuns, cea mai buna ocazie sa o faceti, zic eu, este pe 28 noiembrie cand invitat special e nimeni altul decat GEO DaSilva impreuna cu DJ Flipper. Se anunta a fi un party pe cinste, asa ca nu o sa lipsesc pentru nimic in lume. Plus ca invitatii de mare valaore se anunta pe banda. Va tin la curent!

Geo DaSilva - I'll do you like a truck