Saturday, January 8, 2011

Un peu de musique Française: Eskemo - Partie Terminée (new video)


Eskemo este o trupa rock din Franta, formata in anul 2007. De curand au semnat cu Universal Music, iar melodia "Partie Terminée" va fi inclusa pe primul lor album.

Eskemo is a rock band from France formed in 2007. The band signed with Universal Music and the song "Partie Terminée" will be included on their first album.


photo

90210 - Mr. Cannon Preview


Next episode on January 24, 2011.

Friday, January 7, 2011

listen the LIVE: Beyonce


Fara alte cuvinte, va invit sa ascultati cateva melodii cantate live de Beyonce: "If I Were A Boy", "Hello", "Broken-Hearted Girl", "Halo" si "Deja Vu".

Here you have Beyonce and her live performances for the songs "If I Were A Boy", "Hello", "Broken-Hearted Girl", "Halo" si "Deja Vu".

If I were A Boy


Hello


Broken-Hearted Girl


Halo


Deja Vu

photo

Wednesday, January 5, 2011

Song of the WEEK 71: Natalia Kills - Mirrors


"Mirrors" este primul single promovat de Natalia Kills de pe albumul ei de debut "Perfectionist". Cantareata a marturisit ca sursele de inspiratie pentru aceasta melodie au fost Prince si trupa Depeche Mode.

"Mirrors" is the first single promoted by Natalia Kills from her debut album "Perfectionist". The singer revealed in an interview that the song is inspired by Depeche Mode and Prince.


photo

Tuesday, January 4, 2011

old times: Touch and Go - Tango In Harlem


"I Find You Very Attractive" (1999) este singurul album lansat de trupa britanica Touch and Go. Se pare insa ca a fost suficient pentru a le aduce succesul. Melodiile"Would You...?", "Straight to... Number One" si mai ales "Tango In Harlem" au rezistat de-a lungul timpului si inca se asculta la radio. Urmatorul album se va numi "Welcome Back" si va fi lansat in 2011.

"I Find You Very Attractive" (1999) is the only album released by the British band Touch and Go, but this was enough to reach success. Songs like "Would You...?", "Straight to... Number One" and especially "Tango In Harlem" are still requested at radio stations. The next album is "Welcome Back" due to release in 2011.

Monday, January 3, 2011

Melodii Copy & Paste?


Zilele acesta, cautand pe internet, am descoperit ceva interesant: o lista de melodii romanesti, care au fost hit-uri la vremea lor, despre care se spune ca sunt plagiate. Nu sunt un mare expert in muzica, nici nu cred ca trebuie pentru a-ti da seama cand asemanarile sunt evidente, asa ca ma intreb: sunt melodiile acestea plagiate, seamana cu presupusele plagiate sau anumite parti sunt folosite cu licenta?

1. Incepem cu melodia "Noi Doi" cantata de Corina, Pacha Man si Marius Moga, compusa de cel din urma. Pe internet se spune ca ar fi plagiata dupa "Ultimatum" a lui Shaggy. Pentru mine este insa cert ca partea lui Pacha Man seamana izbitor cu melodia "Ma Benz" a celor de la NTM. Pareri?

Corina & Pacha Man & Moga - Noi Doi


Shaggy - Ultimatum


NTM - Ma Benz


2. "Viata Mea" a fost prima melodie din cariera solo a Cristinei Rus, cu un succes rasunator. Se pare ca "vinovata" de acest ritm placut este grecoaica Despina Vandi si al ei cantec "C'est La Vie".

Cristina Rus - Viata Mea


Despina Vandi - C'est La Vie


3. Va mai amintiti de pamfletul muzical "D'la sate" al celor de la Fara Zahar? Refrenul seamana sau nu cu melodia "Undressed" cantata de Sarah Connor?

Fara Zahar - D'la Sate


Sarah Connor - Undressed


4. Acum cativa ani, o noua trupa aparea pe piata muzicala si ataca topurile cu melodia "Raisa". Se pare ca cei de la Fly Project s-au cam inspirat din "We Were Ment to Be Toghether" a lui DJ Sky.
Fly Project - Raisa


DJ Sky - We Were Ment To Be Together"


5. Genericul telenovelei romanesti "Secretul Mariei" a beneficiat de o melodie canta de Smiley si Delia. Aici sunt in incurcatura: melodia "Maria" se pare ca seamana izbitor atat cu "Steven" a lui Alice Cooper, cat si cu "Drifting Away" a celor de la Faithless.

Delia & Smiley - Maria


Alice Cooper - Steven


Faithless - Drifting Away


Iar ca BONUS, se pare ca melodia "Satellite" cantata de Lena Meyer-Landrut, castigatoarea Eurovision 2010, este cam inspirata din cantecul emisiunii bulgare "Leka Nosht Deca".


photo

preview: Desperate Housewives - Where Do I Belong (7X12)


Next episode on January 9, 2011.

new single: Roxette - She’s Got Nothing On (But the Radio)


Trupa suedeza Roxette urmeaza sa lanseze un nou album, "Charm School",, pe 11 februarie 2011. Pana atunci, va prezint primul single promovat de pe album, "She’s Got Nothing On (But the Radio)".

"Charm School" is the forthcoming studio album by the Swedish group Roxette, scheduled to be released on February 11, 2011. The first single is "She's Got Nothing On (But the Radio)".


photo

Music charts: Best Songs & Best Albums of 2010

BEST SONGS

1. California Gurls – Katy Perry feat. Snoop Dogg
2. Love The Way You Lie – Eminem feat. Rihanna
3. Hey, Soul Sister – Train
4. Tik Tok – Ke$ha
5. Airplanes – B.o.B. feat. Hayley Williams
6. Dynamite – Taio Cruz
7. Bad Romance – Lady GaGa
8. Telephone – Lady GaGa feat. Beyoncé
9. Alejandro – Lady GaGa
10. OMG – Usher feat. Will.I.Am

BEST ALBUMS

1. Lady GaGa – ‘The Fame Monster’ – 5.8 million copies
2. Eminem – ‘Recovery’ – 5.7 million copies
3. Justin Bieber – ‘My Worlds’ – 5.6 million copies
4. Lady Antebellum – ‘Need You Now’ – 3.6 million copies
5. Taylor Swift – ‘Speak Now’ – 3.5 million copies
6. Susan Boyle – ‘The Gift’ – 3.0 million copies
7. Black Eyed Peas – ‘The E.N.D.’ – 3.0 million copies
8. Michael Bublé – ‘Crazy Love’ – 3.0 million copies
9. Sadé – ‘Soldier Of Love’ – 2.3 million copies
10. Alicia Keys – ‘The Element Of Freedom' – 2.3 million copies
photos