Saturday, April 17, 2010

Song of the DAY: Camuflaj & Anda Dimitriu - In Jurul Lumii (video oficial)


Daca va spuneam ca piesa "Doar o piesa" a celor de la Camuflaj si Anda provoca dependenta, iata ca baietii au revenit cu o piesa noua. "In Jurul Lumii" este o piesa foarte relaxanta, care te binedispune si beneficiaza de un videoclip simplu dar foarte cool. Ce parere aveti, e mai tare decat "Doar o piesa"? Eu zic ca DA !!!

carte: Vampirii Sudului - Morti Pana La Apus (True Blood)


Daca urmariti serialul "True Blood", stiti probabil ca la baza serialului sta o seria de carti "Vampirii Sudului" scrisa de Charlaine Harris. Pana acum, in Romania au aparut 9 volume.
Primul volum, "Mori pana la apus", ne introduce in lumea chelneritei Sookie Stackhouse, care are puteri telepatice. Din cauza acestui "handicap", nu a reusit sa aiba nici o relatie, desi are 27 de ani. Viata ei se schimba in momentul in care vampirul Bill Campton paseste in restaurantul unde este angajata. Fascinata de faptul ca nu ii poate citi gandurile, Sookie este decisa sa descifreze lumea misterioasa a vampirilor. Dupa ce ii salveaza viata vampirului, acesta se revanseaza fata de ea iar lucrurile se potrivesc in asa fel incat ajung sa fie impreuna.
Lumea feerica pe care si-au construita este presarata cu multe obstacole: vampri care sunt atrasi de Sookie si darul ei, si, ce e mai grav, un ucigas in serie care este maciant de o repulsie fata de fetele care au facut dragoste cu vampri. Dupa Dawn si Maudette, ii vine randul si lui Sookie, insa criminalul greseste persoana, omorand-o pe bunica acesteia. Dupa alte cateva crime, Sookie ajunge fata in fata cu criminalul, decis sa o trimita pe lumea cealalta. Descoperind cu stupoare ca omul care vrea sa o omoare se presupunea a fi un prieten foarte bun, Sookie isi aduna puterile si reuseste sa-l doboare pe criminal. Acesta ajunge pe mana politiei, iar Sookie se alege doar cu cateva rani majore.

Primul volum al seriei a petrecut 100 de saptamani in topul vanzarilor "New York Times"
O sa revin cu volumul doi al seriei, "Moartea la Dallas", care are o coperta foarte interesanta.
Despre serialul "True Blood" puteti citi AICI.

Friday, April 16, 2010

new video: Sasha Lopez & Anda Adam - Madam


Cu siguranta ati auzit melodia asta pe la radio si ati recunoscut vocea Andei Adam. Asa cum anuntau, au realizat un videoclip in care descoperim o lume veche, a anilor '30. Destul de interesant.


new single: Claudia Pavel - Crazy


Cred ca ne-a ajuns atat "Don't miss missing you"... Claudia Pavel (ex Cream) lanseaza un nou single si un nou album. Single-ul se numeste "Crazy" si a fost lansat azi pe canalul ei oficial de YouTube. Suna bine, are un sound fresh si sigur o sa prinda.

new single: Radio Killer - Be Free


Proiectul "Radio Killer", in componenta caruia se afla si Smiley, a lansat cel de-al doilea single, desigur o productie "HaHaHa Production". Cel de-al doilea single se numeste "Be Free".


Portia de ras: ANTM - Alexandra falls and gets hit by giant gong


Totul s-a petrecut in sezonul 14 al show-ului de televiziune american, "America's Next Top Model", condus de Tyra Banks. Alexandra, concurenta pentru impozantul titlu, a inceput cu stangul defilarea, cazand pe scari, si a incheiat-o in acelasi mod, fiind lovita de un pendul gigant. Imi place privirea adoptata de concurenta.

Thursday, April 15, 2010

new video: Shy'm - Je Sais


Va spuneam ca Shy'm se pregateste sa lanseze un nou album, iar primul single se numeste "Je Sais". Iata ca azi a aparut si videoclipul piesei, pe care il aveti mai jos.

new video: Jena Lee - Du Style


Va povesteam acum ceva timp despre Jena Lee, noua reveleatie in Franta, care aduce in atentia publicului un stil muzical aparte si anume "Emo R&B". Aceasta si-a lansat primul album, "Vous Remercier", anul trecut si a lansat pana acum 3 single-uri: "J'aimerais tellement", "Je me perds" si "Du Style". Videoclipul ultimului single a aparut astazi si este realizat in acelasi stil ca si celelate doua, imbinand imaginile animate cu cele reale. Piesa este favorita mea de pe album.

Kaolin - Partons Vite (Poiana Commercial Soundtrack)


Va spuneam ca imi plac foarte mult melodiile folosite pentru reclamele din ultimul timp. Exceptie nu face nici reclama pentru ciocolata "Poiana", pe fundalul careia se aude o melodie franceza. Este vorba de "Kaolin - Partons Vite". Kaoline este o formatie rock din Franta, care activeaza din anul 1999. A lansat pana acum 3 albume, iar piesa "Partons Vite" face parte de pe ultimul lor album "Mélanger les couleurs".

new single: Sistem - People Are People


Dupa "Boca De Inferno", trupa Sistem lanseaza un nou single, remake dupa "Depeche Mode - People Are People". Ema se numeste cea care contribuie cu partea vocala... Nu ma prea incanta.

Wednesday, April 14, 2010

Song of the WEEK 33: OneRepublic - All The Right Moves


Pe canalul de YouTube al celor de la "OneRepublic" au fost publicate cateva live-uri, printre care si ultimul lor single "All The Right Moves". Imi place foarte mult stilul baietilor, iar varianta live a piesei m-a convins si mai mult de calitatea muzicii lor. O sa pun mai jos atat videoclipul oficial cat si varianta live.

OneRepublic - All The Right Moves (official video)


OneRepublic - All The Right Moves (live)

new single: Hi-Q - Ice Of You


Dupa ce Anya a decis sa paraseasca trupa, baietii de la Hi-Q au pornit in cautarea unor voci care sa li se alature. Astfel au ales doua fete, Viky si Georgiana, si au inregistrat noul single "Ice Of You". Suna destul de interesant, la fel ca si vocea fetelor.

new single: Andreea Balan - Trippin


Andrea Balan si-a lansat azi noul single "Trippin", care aduce o schimbare de stil pentru canareata. Nu ma incanta ideea ca a luat-o si ea pe partea asta cu genul muzical la moda, dar pot sa zic ca este o melodie buna. Sa vedem si reactia poporului...



foto: Monden.info

Tuesday, April 13, 2010

Hip-Hop time: Ludacris, Ciara & Pitbull - How Low Can You Go (Official Remix)


Ludacris a revenit cu un nou album, "Battle Of The Sexes", de pe care a lansat pana acum doua single-uri: "How Low" si "My Chick Bad". Piesa "How Low" beneficiaza de mai multe remixuri, iar unul dintre ele este cu Ciara si Pitbull, remix care suna foarte, foarte bine. Sau mi se pare ???

Monday, April 12, 2010

Music charts: Europe Top 20 (3-10 April 2010)


De cand am analizat ultima data topul european lucrurile s-au mai schimbat. Astfel sta clasamentul acum:

1. Stromae - Alors On Danse
2. Rihanna - Rude Boy
3. Kesha - Tik Tok
4. Justin Bieber & Ludacris - Baby
5. Lady Gaga & Beyonce - Telephone
6. David Guetta & Kid Cudi - Memories
7. Lady Gaga - Bad Romance
8. Owl City - Fireflies
9. Lena Meyer-Landrut/USF - Satellite
10. Tinie Tempah - Pass Out
11. Coeur De Pirate - Pour Un Infidele
12. Christophe Mae - Dingue, Dingue, Dingue
13. Cheryl Cole - Fight For This Love
14. Iyaz - Replay
15. Lena Meyer-Landrut/USF - Bee
16. Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again
17. Lena Meyer-Landrut/USF - Love Me
18. The Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
19. Ellie Goulding - Starry Eyed
20. Jason Derulo - Watcha Say

Concluzii:
- nu am auzit pana acum de "Lena Meyer-Landrut/USF ", dar vad ca in topul european are 3 piese, destul de bine clasate;
- piesele franceze domina clasamentul;
- Lady Gaga si al ei "Telephone" urca pe prima poziti in foarte multe topuri;

Number Ones (singles):
* Lady gaga & Beyonce - Telephone: Brazilia, Belgia, Norvegia, Irlanda;
* Rihanna - Rude Boy: World, USA;
* Stromae - Alors On Danse: Europa, Franta, Austria, Elvetia;

Number Ones (albums):
* Amy Macdonald - A curious Thing: Europa, Germania, Austria;

Sunday, April 11, 2010

new video: Iyaz - Solo


Dupa ce a avut un mare succes cu primul single, "Replay", Iyaz revine cu cel de-al doilea single extras de pe primul lui album, "My Life". Piesa se numeste "Solo", iar videoclipul a aparut acum 2 zile.

new video: Colbie Caillat - I Never Told You


Cantareata americana Colbie Caillat revine cu cel de-al doilea single extras de pe albumul "Breakthrough". Piesa se numeste "I Never Told You", beneficiaza de videoclip si a intrat pe locul 99 in "Billboard Hot 100".

Noisettes - Never Forget You (Nescafe Commercial Soundtrack - April 2010)


In ultima vreme am observat ca se folosesc melodii foarte bune pentru reclame, fie ca sunt facute in Romania, fie in strainatate. V-am mai spus de melodia de la "Fanta" si de cea de la "Orange", care mi se par geniale.
Acum am gasit si numele melodiei din reclama "Nescafe". Este vorba de "Noisettes", o trupa din Londra, care canta melodia "Never Forget You", inclusa pe al doilea album de studio, "Wild Young Hearts".