Saturday, February 27, 2010

old times: M&G and Melanie - Gentleman


Inclusa pe albumul "Striga Hey" din 2006 "Gentleman" este cantata de cei de la M&G impreuna cu Melanie. Sigur stiti melodia, era la mare moda acum 4 ani, si era difuzata peste tot. "Ai ramas tot gentleman, te prinde bine cu trabucul la volan".

Song of the DAY: Grasu XXL ft. Guess Who - Azi Nu


Uite, melodia asta e perfecta pentru zilele cand nu ai chef sa faci nimic, nu vrei sa vezi, sa asculti pe nimeni, vrei sa stai singur si sa lenevesti toata ziua. Abia a inceput weekend-ul si deja ma gandesc cate am de facut pentru saptamana viitoare, asa ca AZI NU... Maine poate. Am zis "POATE" :))

Friday, February 26, 2010

old times: Taxi - Stelele Care Cad

Mai tineti minte melodia asta? In ultima vreme nu am mai auzit nimic de trupa "Taxi", insa melodia "Stelele Care Cad", lansata in 2006, este una dintre melodiile cele mai cunoscute si frumoase ale trupei. Ce vremuri...

video: Smiley ft. Cheloo - Plec Pe Marte

Azi a avut premiera clipului "Plec Pe Marte" al lui Smiley impreuna cu Cheloo. Piesa mi-a placut de la inceput, clipul e dragut, dar nu e un "Big WOW".

Portia de ras: TV Series Bloopers

Pana a ajunge la rezultat final se trag multe duble. Ce vedem noi la televizor este rezultatul multor ore de munca, dar si de distractie. Am zis sa vedem cateva faze amuzante petrecute la filmarile unora dintre cele mai cunoscute seriale.

1. Grey's Anatomy Bloopers


2.Desperate Housewives Season 5 Bloopers


3. Gossip Girl Bloopers


4. 90210 Bloopers


5. The Tudors Bloopers

video: Shakira - Gypsy


Filmat in Barcelona, regizat de Jaume de Laiguana si avandu-l ca partener pe Rafael Nadal, videoclipul Shakirei pentru piesa "Gypsy" a aparut astazi. Piesa este disponibila atat in varinta engleza cat si in cea spaniola.

Thursday, February 25, 2010

carte: Moartea lenta a Lucianei B.


Intr-o dimineata, un scriitor este trezit de sunetul telefonului. Cea care il suna este Luciana, fata careia in urma cu zece ani ii dictase unul dintre romanele sale. Aceasta ii spune ca trebuie sa il vada urgent. Ajuns la ea acasa, scriitorul ramane uimit de schimbarile drastice care au transformat-o pe Luciana, din tanara senzuala in femeia ofilita, asupra careia timpul si-a lasat o amprenta mai mult decat vizibila. Luciana ii povesteste toate tragediile care i-au marcat ultimii zece ani, din momentul in care Kloster, autorul a carui dactilografa era, a vrut sa o sarute, si pana in prezent. Plecand de la el, aceasta il da in judecata pentru harturie sexuala, insa citatia ajunge in mainile sotiei lui Kloster, care statea cu el numai pentru bani, motiv pentru care ii cere divortul, luandu-i si fiica si casa.
Nu dupa mult timp de la divort, datorita neglijentei mamei, fiica sa, Pauli, moare inecata in baie la varsta de 4 ani. De atunci, tragediile au venit in viata Lucianei, incepand cu moartea iubitului ei, salvamar, inecat in mare, moartea parintilor ei in ziua aniversarrii lor, otraviti cu ciuperci, moartea fratelui ei, omorat de un detinut evadat. Acum ea isi facea griji pentru sora ei de 17 ani, Valentina.
Petrecerea acestor fapte terifiante, dar mai ales legatura dintre acestea si Kloster, au adus-o pe Luciana in pragul nebuniei, fiind sigura ca el este responsabil, din dorinta de a se razbuna pe ea pentru necazurile provocate de proces. Nu dupa mult timp de la intalnirea Lucianei cu vechiul ei prieten, azilul unde era internata bunica ei ia foc, iar aceasta murind. Cersindu-i ajutorul, scriitorul se simte obligat sa mearga sa vorbeasca cu Kloster, argumentand ca este interesat sa scrie o carte despre viata Lucianei. Ascultand si versiunea lui Kloster, acesta este nu mai stie ce sa creada.
Vrand sa ii impace, scriitorul ii propune lui Kloster sa mearga la apartamentul Lucianei sa discute. In timp ce urcau catre apartamentul acesteia, o izbitura puternica ii alarmeaza...

Finalul este neasteptat !!!

Cartea lui Guillermo Martinez a fost prezentata si la "Omul care aduce cartea" si sincer merita citita !

Wednesday, February 24, 2010

old times: Activ - Lucruri Simple


"In lucruri simple ma regasesc...si cand zambesc si cand traiesc" era pe buzele tuturor acum vreo 4 ani, in 2006, cand cei de la Activ au lansat"Lucruri Simple". Piesa inclusa pe albumul "Superstar" imi da intotdeauna o stare de bine, ma face sa zambesc. Va mai aduceti aminte ? ... Chiar imi e dor de "Activ" !


Song of the WEEK 26: Ozzy Osbourne - Dreamer


Daca nu il stiti datorita activitatii sale muzicale, sigur il stiti datorita reality-show-ului pe care l-a avut pe MTV. Sunt multe de spus despre Ozzy Osbourne, nascut pe 3 Decembrie 1948, poate am sa-i scriu biografia candva. A avut o adolescenta tumultoasa, plina de alcool si droguri, ca si copii lui de altfel, insa muzica lui a marcat multa lume. Este vocea trupei "Black Sabbath" din 1968, insa a lansat si albume solo. Melodia "Dreamer", una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui, este inclusa pe albumul "Down to Earth", aparut in anul 2001.

Tuesday, February 23, 2010

video: Kesha & 3OH!3 - Blah Blah Blah


Desi piesa "Tik Tok" inca este number 1 in SUA pentru a 9-a saptamana consecutiva, Kesha loveste piata muzicala cu cel de-al doilea sau video, pentru piesa "Blah Blah Blah", impreuna cu cei de la 3OH!3. Piesa imi place, video este in stilul rebel Kesha, deci sunt sigur ca o sa aiba succes.

Hip-Hop time: Codu' Penal, Puya & Sharky - Pentru Cine Se Simte


Va mai amintiti combinatia asta: "Codu' Penal, Puya si Sharky - Pentru cine se simte" ? Timpul a trecut, Puya ati vazut unde a ajuns, iar cei de la Codu' Penal au scos un nou videoclip luna trecuta, la piesa "Inca n-am plecat.

ZAHO & Sean Paul - Hold My Hand


CLAR !!! Melodia asta mi-a facut ziua mai frumoasa. Am intrat pe YouTube si am vazut pe canalul oficial ZAHO o poza cu ea si Sean Paul. Apoi am aflat ca au inregistrat impreuna o noua varianta a piesei "Hold My Hand", aflata pe noul album Sean Paul. Nu pot sa spun decat ca este o mare realizare pentru ZAHO, iar piesa imi place foarte mult !!!

Monday, February 22, 2010

Music Charts: Canada Top 20


Tot suntem curpinsi de febra "Jocurilor Olimpice de Iarna" de la Vancouver, am zis sa vedem care sunt melodiile de top pe care le asculta gazda JO de iarna.

1. Jimi Hendrix - Valleys Of Neptune
2. Lady Gaga - Bad Romance
3. Lady Gaga Feat Elton John - Poker Face/speechless/your So
4. Sade - Soldier Of Love
5. Artists United For Haiti - Are You Listening
6. Wonder Girls - Nobody
7. Tobymac- City On Our Knees
8. Marvin Sapp - Best In Me
9. Toni Braxton - Yesterday
10. Christelle Starring Dizzy D - Crush On You
11. Ag - We Fly
12. Jack's Mannequin - Dear Jack
13. Cleer - What You Won't Do For Love
14. Rammstein - Ich Tu Dir Weh
15. Lady Gaga - Paparazzi (remixes)
16. Lady Gaga & Colby O'Donis - Just Dance (remixes)
17. Mgmt - Metanoia
18. D.r.u.m - Answers
19. Christelle Starring Dizzy D - What You Gon Do Wit It
20. Watchmen - Soundtrack

Concluzii:
- Gaga o duce bine in Canada, are 4 melodii in top, doua dintre ele pe pozitiile 2, respectiv 3;
- am vazut doua melodii cantate de Christelle Starring Dizzy D in top, asa ca le-am ascultat: nimic special;

Number Ones:
- Kesha - Tik Tok: USA (a 9-a saptamana consecutiva), Europa, Germania, Austria, Brazilia (a3-a saptamana consecutiva), Elvetia;
- Lady Gaga - Bad Romance: Cehia, Suedia, Finlanda, Spania;
- Timbaland Feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again: Noua Zeelanda;
- Jason Derulo - In My Head: Australia;
- Helping Haiti - Everybody Hurts: World, UK;

Putina muzica: Thalia, The Ian Carey Project, Nick Kamarera, Junior Caldera

In ultima perioada s-au adunat cateva melodii care se aud mereu la radio si sunt pe placul tuturor.

1. The Ian Carey Project - Shot Caller

"Shot Caller" este cel de-al 14-lea single lansat de Ian CArey, in 2009. Desi videoclipul piesei a aparut inca din August 2009, melodia a ajuns pe la noi abia de curand. Vocea este a Anissei Vance Harshman.


2. Nick Kamarera & Phelipe - Reason For Love
Dupa despartirea de cei de la Deepside Deejays, Nick Kamarera nu a stat degeaba si iata ca ultimul sau single urca, urca si este din ce in ce mai ascultat. Desigur "vina" este si a lui Phelipe care l-a ajutat cu vocea.


3. Junior Caldera - What You Get
Alta piesa aparuta prin vara anului trecut, dar care la noi a ajuns "putin" mai tarziu. Junior Caldera este un DJ din Franta, care mai nou are o melodie cu Sophie Ellis Bextor.


4. Thalia - Equivocada

Primul album live al Thaliei, "Primera Fila", a fost foarte bine primit, clasandu-se pe locul 2 in "U.S. Billboard Latin Pop Albums". Primul single, "Equivocada" nu l-am auzit pe la noi, insa imi place foarte mult,iar Thalia demonstreaza ca are o super voce. Piesa s-a clasat si ea pe locul 2 in "U.S. Billboard Latin Pop Songs".


Care piesa va place mai mult?