Saturday, March 27, 2010

old times: Lil' Lee (Lili Sandu) - Aproape de Tine


Lili Sandu a venit in atentia publicului poate datorita faptului ca a fost iubita lui Bogdan Stelea. In 2005 se lanseaza in muzica, sub numele "Lil' Lee", cu piesa "Aproape de tine'. Dupa, au mai urmat piese ca "Jump" sau "Lee Lee".

Rezultate ROBlogFest !!!


S-a terminat si "ROBlogFest"... Sincer, nu ma asteptam la rezultatele pe care le-am obtinut, am ramas uimit aseara, cand am vazut. Nu stiu cat de corecta a fost votarea, dar iata cum s-a clasat blogul meu, "Green Boy's World", la cele 3 categorii la care a fost inscris:

Personal & Infotainment - Blog sub 18 ani: locul 5 (45 voturi) din 76 de bloguri inscrise;
Personal & Infotainment - Blog de muzica: locul 7 (40 voturi) din 30 de bloguri inscrise
Personal & Infotainment - Cel mai popular blog: locul 16 (23 voturi - necalificat in etapa #2) din 485 de bloguri inscrise;

Marea mea surpriza a fost la categoria a treia, nu ma asteptam sa ma clasez pe un loc atat de bun, din atatea bloguri inscrise. Multumesc celor care m-au votat si celor care imi citesc blogul !!!

Friday, March 26, 2010

new video: Ludacris, Diamond, Trina & Eve - My Chick Bad (Remix)


Uite o combinatie foarte tare pe care a reusit-o Ludacris la remixul piesei "My Chick Bad", care se afla pe noul sau album "Battle of the Sexes".

Portia de ras: Batrana romanca face legea in New York


Videoclipul asta e prea tare sa fie adevarat !!! Batrana imbina limba engleza cu limba romana si iese in scandal pe cinste !!! Dar ce accent are...

Thursday, March 25, 2010

new video: Shontelle - Impossible


Pe Shontelle, cantareata din Barbados, o stiti probabil datorita pieselor "T-Shirt", "Stuck With Each Other" sau "Licky (Under The Covers)", primul ei single de pe albumul "No Gravity".

Iata ca, IN SFARSIT, artista promoveaza si piesa "Impossible", drept cel de-al doilea single de pe album. O piesa lenta, de dragoste, iar videoclipul est unul simplu dar superb. Va las sa vedeti despre ce e vorba. Cum vi se pare?

new video: owl City - Vanilla Twilight


Ieri am urmarit videoclipul Owl City - Vanilla Twilight, fara sa-mi dua seama ca era proaspat aparut. Piesa, a doua promovata de pe albumul "Ocean Eyes", este tot in genul "Fireflies", dar mai lenta, iar videoclipul e foarte tare realizat !!!

Wednesday, March 24, 2010

Song of the WEEK 30: Matteo, Lora & Loredana - Lovaman


Matteo nu prea a iesit in evidenta pe piata muzicala, decat poate prin colaborarea cu fost sa iubita, Delia, la melodia "Listen Up", din 2007. Iata ca in 2010 el a inceput in forta si a lansat melodia "Lovaman" impreuna cu Lora (ex. Wassabi) si Loredana, o figura noua pe piata muzicala de la noi. Ce pot sa spun despre melodie... este foarte tare, imi place mai ales partea Loredanei, dar videoclipul nu ajuta piesa deloc. Enjoy !!!

new song: Antonia & Tom Boxer - The Vibe


Antonia o duce bine bine cu melodia "Morena" si iata ca s-a gandit sa scoata o noua piesa. Desigur, este in colaborare cu Tom Boxer si este o piesa de club. Ce pot sa spun, este destul de interesanta dar nu atat de buna incat sa imi placa la fel de mult ca "Morena". O intrebare: si piesa "The Game"? Ce s-a intamplat cu ea? E foarte tare piesa aia...

new video: Sophie Ellis Bextor - Bittersweet


Sophie Ellis Bextor se pregateste sa lanseze un nou album, intitulat "Straight To The Heart". Piesa "Bitterweet" este primul single extras de pe acest album si beneficiaza si de un videoclip.

new video: Chipmunk feat. Esmee Denters - Until You Were Gone


Despre Esmee Denters v-am povestit mai de mult, iar pe Chipmunk il stiti datorita melodiei "Oopsy Daisy". Iata ca cei doi s-au gandit sa faca o pisa impreuna, pentru care au filmat si un videoclip. Piesa "Until You Were Gone" este inclusa pe varianta reeditata a albumului "I Am Chipmunk". Nu e ceva spectaculos, dar merge ascultat in lipsa de altceva.

Tuesday, March 23, 2010

Mentalitate romaneasca !!!


Prin aceste doua cuvinte as putea sa rezum intamplarea de azi... V-am spus anterior ca m-am apucat de lectii de chitara. Mi-am cumparat chitara, iar profu' mi-a spus ca falseaza si am hotarat sa mergem sa o schimbam. Aveam o oarecare retinere, pentru ca stiam ca vanzatoarea este o "draguta" si nu credeam ca o sa rezolvam ceva. Ajunsi acolo, am descoperit o alta vanzatoare, foarte draguta, amabila si care, desi putin neincrezatoare, a fost de acord sa-i arate si alte chitare. In timp ce proba prima chitara, cine credeti ca apare in magazin ??? Exact, cealalta vanzatoare, cea foarte acra si tafnoasa. Pentru inceput nu a spus nimic, dar odata ce s-a familirizat cu atmosfera, a inceput sa puna sub semnul intrebarii motivul schimbarii chitarei: "Ciudat, de atata timp vindem chitare si nimeni nu a venit inapoi... Bine, nici nu stim cat de profesionist sunteti dumneavostra. Nu v-am testat atestatul, stiti cum se zice !". Cand am auzit-o am ramas perplex, la fel si profesorul, care ii spune ca nu ar avea alte motive sa schimbe chitara daca nu ar fi falsat. Ea raspunde: "De unde sa stiu eu ce motive aveti dumneavostra. Noi va dam si banii inapoi, daca tot e in garantie". Profesorul i-a spus ca nu vrea banii inapoi, ci o chitara buna, iar ea raspunde: "Pai ziceam, ca poate nu va palce nici una". Degeaba incerca el sa-i explice faptul ca pentru el conteaza calitatea si ca poate ceilalti nu se pricep si nu si-au dat seama ca falseaza. NU AVEAI CU CINE. Intrebata de ce este atat de impulsiva, stimabila raspune: "Nu sunt impulsiva, sunt doar obiectiva". Intr-un final am luat alta chitara, insa doamna tot intr-o batjocura o tinea. Cand colega i-a spus ca o sa aranjeze ea chitarele, ce credeti ca i-a raspuns ? "Lasa, ca o pun deoparte, sa nu o incurcam cu celelalte. Daca tot zice ca falseaza".
Care obiectivitate frate? Ca esti atat de acra incat nu te suporti nici tu. Asta e modul tau de a face vanzare, de a incuraja oamenii sa mai cumpere si alta data de la tine? Daca da, da-mi voie sa-ti spun ca esti pur si simplu TAMPITA !!! Nu pot sa cred ca judecam oamenii fara sa stim despre ce e vorba si aruncam vorbe jignitoare asupra celor chiar se pricep la meseria lor. Daca s-ar da examen pentru meseria de vanzatoare, crede-ma ca ai pica din prima, mai ales ca nici nu te pricepi la chitare (dupa cum ai spus chiar tu). Te pricepi doar sa faci oamenii sa se simta prost. Daca speli pe jos si vine un client in momentul acela si tu ii spui sa astepte sa se usuce, iar cand se intoarce tu iti vezi de treburile tale si nici macar nu il inviti inauntru, ci chiar il faci sa se simta prost spunandu-i ca nu a asteptat atat de mult si ca ar trebui sa nu se mai planga atat de mult, inseamna ca ai probleme grave si chiar nu ai ce cauta acolo unde esti. Ori magazinul tau are o asa de mare vanzare incat nu iti trebuie prea multi clienti?
Raman fara cuvinte in fata oamenilor acestora !!! SHOOT YOURSELF....

Hip-Hop time: BUG Mafia - Poveste Fara Sfarsit


Acum cateva zile imi venea in minte versul asta: "Fir-ar mama lor a ... sa fie" si nu stiam din ce melodie e. Mi-am adus aminte ca e din BUG Mafia - Poveste Fara Sfarsit. Piesa e disponibila si pe albumul "Povestea Noastra 2", impreuna cu Jasmine. Au trecut 12 ani de atunci, dar piesa asta inca rupe...

new single: Kat Deluna & Akon - Push Push



Kat Deluna se pregateste (de ceva timp) sa lanseze cel de-al doilea album. Astazi a aparut primul single, "Push Push" de pe noul album "Inside Out". Single-ul, in colaborare cu Akon, este disponibil atat in varianta engleza cat si in cea spaniola si va putea fi cumparat de pe iTunes incepand cu 6 Aprilie. Albumul "Inside Out" espre programat sa apara anul acesta.

Push Push (english version)

new single: Shy'm - Je Sais


Dupa hit-uri precum "Step Back", "Oublie Moi" sau "Femme De Couleur", cantareata franceza Shy'm se pregateste sa lanseze al treilea album, pe 14 Iunie 2010, produs tot de K-Maro. Primul single promovat este "Je Sais". Un pic cam scurta melodia...

Monday, March 22, 2010

Experienta "Castelul Groazei"


Da... eu am avut ideea asta, sa mergem la "Castelul Groazei", chiar la intrarea in "Castelul Bran". E ciudat faptul ca desi stiam ca totul este pura fictiune, ne-am speriat de mama focului !!!
Am fost cinci: 3 fete si 2 baieti. Traseul se parcurge de obicei in 10-15 minute, noi l-am parcurs cam in 20 de minute. Pe panou scria ca sunt 12 camere; eu nu am trecut decat ptrin 7. Unde sunt restul ??? Sa incep:
Intram intr-un tunel si ajungem intr-o camera cu morminte. Cum intri, unu bate intr-o usa ca nebunu. Trecem peste si ajungem la intrarea in a doua camera. Aici a fost mai greu, pentru ca eram asa de speriati incat am stat vreo 10 minute sa ne gandim daca sa trecem in urmatoarea camera sau sa ne intoarcem. Intr-un final a venit baiatul de la bilete si ne-a condus in urmatoarea. Ajunsi in cealalta parte a camerei, vedem un semn mare "STOP". "Bah, aici scrie stop, ce facem, pe unde o luam?". Ne raspunde o jumatate de om sa o luam in dreapta. In dreapta, era o camera cu un sicriu, care se deschidea si se inchidea. Ajungem la ultima camera, cea mai cea... Aici ne astepta unul costumat si cu o bata in mana. Iar a trebuit sa vina cineva sa ne duca, pentru ca noi nu eram in stare !!!
In concluzie: a fost cea mai tampita experienta. Eram speriati de moarte dar radeam de actiunile noastre ca nebunii. Mereu cu gandul sa ne intoarcem, chiar si cand am ajuns la ultima camera, una din fete gata sa izbucneasca in plans, alta credea ca e mai curajoasa dar la fiecare zgomot incepea sa tipe... A fost ceva ce nu prea poate fi descris in cuvinte. Nu stiu daca as mai intra inca o data acolo, dar stiu ca dupa experienta asta o sa radem de cele intamplate pentru mult timp !!!

P.S. Am surprins o faza foarte tare. Ce frumos sedeau doamnele pe banca !!!

new video: Cristina Spatar - Believe


Fosta regina a muzicii R&B din Romania revine cu un nou videoclip la piesa "Believe". De ce spun fosta? Din multe motive: melodia asta numai R&B nu e si faima ei de altadata e doar o amintire. Suna cat de cat bine piesa si videoclipul e dragut, dar nu le vad in heavy rotation.

Music Charts: Denmark Top 20


A venit randul topului din Danemarca sa fie cercetat. Sa vedem:

1. Cheryl Cole - Fight For This Love
2. Lady Gaga - Bad Romance
3. Rihanna - Rude Boy
4. Kato Feat. Jon - Turn The Lights Off
5. Erik Hassle - Hurtful
6. Alphabeat - Dj
7. Burhan G Feat. Medina - Mest Ondt
8. Morten Hampenberg, Alexander - Skub Til Taget
9. Medina - Ensom
10. Hej Matematik - Party I Provinsen
11. Rasmus Seebach - Den Jeg Er
12. Owl City - Firreflies
13. Kesha - Tik Tok
14. David Guetta & Kid Cudi - Memories
15. Kings Of Leon - Sex On Fire
16. Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
17. Gary Jules With Michael Andr - Mad World
18. Selvmord - OK
19. Kato Feat. U$o & Johnson - Hey Shorty yeah Yeah Pt.
20. Gorillaz - Stylo

Concluzii:
- desi e destul de veche, melodia "Fight For This Love" este prezenta in multe topuri;
- "Rude Boy" este ultimul single promovat de pe "Rated R", Rihanna pregatindu-se sa lanseze un nou album;
- topul din Danemarca este dominat de piesele din tara;

Number Ones (single):
* Kesha - Tik Tok: Europa, Austria, Elvetia;
* Rihanna - Rude Boy: World, USA;
* Lady Gaga & Beyonce - Telephone: UK;
* Stromae - Alors On Danse: Franta, Germania;

Number Ones (albums):
* Gorillaz - Plastic Beach: World, Europa, Austria, Danemarca;
* Ludacris - Battle Of The Sexes: USA;
* Sade - Soldier Of Love: Franta;

Sunday, March 21, 2010

Song of the DAY: Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano


Acum cateva minute am descoperit o melodie foarte tare !!! E vorba de "Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano", care a aparut la inceputul lunii. Mi se pare geniala melodia si combinarea stilurilor. Acum ramane sa aflu mai multe despre cei care canta. Stiu doar ca sunt din Sydney, Australia... Ce parere aveti ?