Saturday, September 26, 2009

Guess Who - Noi in anul 2000



Melodia care mi-a facut dimineata mai frumoasa. Am gasit pe Monden.Info un articol despre o noua melodie Guess Who. Piesa se numeste "Noi in anul 2000" si a fost difuzata pe Kiss Fm. Am ramas un pic uimit ca a fost difuzata pe Kiss pentru ca nu stiu sa promoveze genul asta de muzica, chiara daca sunt melodii foarte tari. Asadar, pentru mine piesa asta e PIESA ZILEI si poate ca si piesa saptamanii. Va las sa ascultati.

Guess Who - Noi in anul 2000 (radio rip)

Wednesday, September 23, 2009

Song of the WEEK 4


Saptamana aceasta cel mai mult mi-a placut "Mary J Blige - The One". Pentru cine nu stie, Mary J Blige este nascuta pe 11 Ianuarie 1971 si are in spate o intreaga cariera muzicala, cam vreo 20 de ani. A fost nominalizata de peste 26 de ori la premiile Grammy, castigand 10 dintre acestea, iar albumele ei s-au vandut in peste 49 de milioane de copii. Piesa "The One" face parte de pe albumul "Stronger" ce urmeaza sa fie lansat pe 24 Noiembrie 2009 si este un featuring cu rapperul Drake. A fost lansata ca primul single de pe viitorul album in data de pe 21 Iulie 2009 si beneficiaza si de un videoclip.


Mary J. Blige featuring Drake - The One

Mary J Blige - The One ft. Drake
Vezi mai multe video din Muzica

Monday, September 21, 2009

De ce Romania e de cacat...


De ce? Pentru ca e plina de oameni de cacat, betivi ordinari care nu isi vad de tuica lor basita si nu se abtin sa nu faca un comentariu de cacat. Pentru ca azi soramea a parcat intr-un loc nepermis si i-a fost blocata roata, iar cand au venit sa o deblocheze, un betiv jegos care statea la o carciuma a facut un comentariu la adresa ei, si pentru ca i-am spus sa isi vada de treaba lui a aruncat cu o piatrra in masina, in mijlocul orasului. De asta ma iau cu mainile de par si sper sa nu trebuiasca sa mai petrec mult timp alaturi de niste oameni care s-au nascut in grota si nici dupa zeci de ani nu au invatat sa isi vada de treaba lor si sa nu manace rahat tot timpul. Romania e pe REVERSE. PUNCT

Codu` Penal - E doar gri