Thursday, September 17, 2009

Desenele copilariei


Cred ca toti stiti desenele pe care le urmaream cand eram mici: "Marcelino pan y vino", "Sailor Moon" sau "Pokemon".

Eu, de exemplu, stiu ca nu ma mai duceam dimineata la gradinita pentru a vedea "Sailor Moon". Apoi au aparut, cel putin pentru mine, "Copii de la 402", "Zambetul lui Sharon" si "Franklin", desenele mele preferate.

De "Tom si Jerry" nu mai vorbesc, sunt arhicunoscute desenele astea, cred ca toata lumea le-a vazut. Tot de pe Cartoon Network mai sunt "Gemenii Cramp", "Scooby Doo" - o serie foarte cunoscuta, cu catelul ala fricos, care nu mi-a placut niciodata, "Ed, Ed si Eddy" - cei trei prieteni care intrau mereu in bucluc.

Pe Minimax mai erau "Povestiri din cripta", mereu mi se facea frica la ele dar tot ma uitam, sau "Familia traznita" cu baiatul care avea o naveta spatiala gonflabila cu care zbura spre planete necunoscute. Pe Jetix, ex Fox Kids, ma uitam mereu la"Piratul Jack cel Teribil" si la "Viata cu Louie", baiatul acela grasan si aventurile lui.

Si acum ma mai uit din cand in cand la unele desene, chiar daca le-am vazut de N ori. Imi e dor de desenele care se difuzau de mult si care au disparut odata cu trecerea timpului. "Songoku" si "Sailor Moon" as vrea sa le mai revad.

Probabil sunt multe alte seriale de animatie pe care am uitat sa le enumar, dar care mi-au marcat copilaria.

TU ce desene urmareai si care iti placeau cel mai mult?

Song of the WEEK 3


Cantecul de saptaman asta am decisa sa fie "Soulja Boy Tell`em - Kiss me thru the phone". Melodia nu p stiu de mult timp si am ramas uimit cand am vazut ca videoclipul e aparut de 9 luni/:). Kiss me thru the phone...kiss me thru the phone..

Soulja Boy Tell`em - Kiss me thru the phone

Soulja Boy feat. Sammie - Kiss Me Thru The Phone
Vezi mai multe video din Muzica

Wednesday, September 16, 2009

VIDEO Geo Da Silva Feat. Sahara - Belezza


Azi a aparut si videoclipul melodiei "Belezza" cantata de Geo Da Silva impreuna cu Sahara. Piesa imi place foarte mult, iar in video Andrea arata foarte bine. Deci videoclipul:

Geo Da Silva Feat. Sahara - Belezza

Sunday, September 13, 2009

Rap francez

Ascultand radioul "Skyrock" din Franta, unde se difuzeaza numai muzica rap si r&b, am descoperit cateva melodii care mi-au placut.

1. Diam's - I am somebody

Diam's e o cantareata de muzica rap din Franta, nascuta pe 25 Iulie 1980 in Cipru. In 2006, albumul ei "Dans ma bulle" s-a vandut in peste 1 milion de copii, obtinand discul de diamant.
"I am somebody" a fost lansata pe 12 Iunie 2009 pe site-ul oficial al acesteia.

Diam's - I am somebody




2. Rohff & Cassandra - Magnifique

Prima data cand am auzit piesa, am crezut k vocea feminina este a lui Keri Hilson, dar m-am inselat. Rohff este un cantaret de rap francez nascut pe 15 Decembrie 1977 in Madagascar.
Piesa "Magnifique face parte de pe ultimul sau album "Le Code de l'horreur", lansat in 2008, care s-a vandut in 150.00 de copii numai in primele 3 saptamani.

Rohff & Cassandra - Magnifique



3. Zaho - Je te promets (remix)

De ZAHO am scris intr-un post trecut, este o artista de origine algeriana. Ultimul single lansat de ea, beneficiaza si de un remix.

Zaho - Je te promets (remix)


4. 113, Jamel Debbouze & Awa Imani - Celebration

113 este un grup format din 3 membrii: Rim'K' - Abdelkarim Brahmi-Benalla (care canta pe aceasta melodia), Mokobé' - Mokobé Traoré si AP' - Yohann Duport. Jamel Debbouze este un actor si producator francez, iar Awa Imani este o cantareata franceza nascuta la Paris pe 27 Februarie 1987.

113, Jamel Debbouze & Awa Imani - Celebration


5. La Fouine - Du Ferme & Moi Hamdoulah Ça Va

La Fouine este un rapper francez nascut in Maroc pe 25 Decembrie 1981.
Cele doua melodii fac parte de pe albumul "Mes repères", al treilea album al acestuia, lansat pe 23 Februarie 2009.

La Fouine - Du Ferme


La Fouine - Moi Hamdoulah Ca Va