Saturday, December 12, 2009

Iarna

Azi pot sa spun ca a venit oficiala IARNA, pentru ca a nins. Ce-i drept foarte putin, cu fulgi mici, dar a nins... Doua zile de scoala, dupa, vacanta pana pe 4 Ianuarie. Craciun, Revelion, Anul Nou, o gramada de sarbatori! Ce imi place in perioada asta sunt colindele. Am observat ca si ai nostri cantareti au inceput sa scoata colinde, dar ma enerveaza ca sunt in limba engleza; bine ca uneori imi place ca sunt in engleza...depinde de stare. Deci Inna, Dya, Sophia, Andra sunt cele de care am auzit ca au lansat colinde. Melodia mea preferata din perioada asta: "Crazy Frog - Last Christmas", cover dupa melodia celor de la Wham. Astept sa ninga mai mult, poate in ziua de Craciun sau in noapte de Revelion...traim si vedem! Astept distractia din noaptea de Revelion!

Crazy Frog - Last Christmas


Andra - Deschide usa crestine

Wednesday, December 9, 2009

Song of the WEEK 15


Saptamana trecuta trupa Karakteristik a lansat primul single, "Stiu ce vrei" de pe albumul de debut. Melodia este produsa de K.ro si R.Baisan si mi se pare foarte tare!!! Va las si pe voi sa ascultati si sa va faceti o parere.

Karakteristik - Stiu ce vrei

Tuesday, December 8, 2009

VIDEO: Guess Who - Locul Potrivit (Anu' 2000)


Azi a aparut CD-ul lui Guess Who impreuna cu GSP, CD pe care gasiti si videoclipul melodiei "Locul potrivit". Cele 4 melodii noi mi se par foart misto, celelalte aproape ca le stiu pe din afara! Deci sa vedem video:

Guess Who - Locul potrivit