Friday, June 4, 2010

Portia de ras/ Laugh time: Gafe faimoase/ Famous people, famous bloopers


Cand esti o perrsoana publica trebuie sa ai si mai multa grija de comportamentul tau, pentru ca orice gafa va ajunge imediat la ochii si urechile celorlalti. Cam de lucrurile astea ar trebui sa tina cont si urmatorii, iar data viitoare sa aiba mai multa grija.

Being a famous person means that you need to be more careful about your public action because every blooper will get to people's eyes, and trust it won't be cheerful for you to be in the place of following persons.

Emil Boc


Justin Bieber


Mariah Carey

Wednesday, June 2, 2010

Song of the WEEK 40: Muse - Undisclosed Desires


Albumul "The Resistance" al celor de la Muse a fost lansat in Septembrie 2009, iar "Undisclosed Desires" a fost ales drept cel de-al doilea single de pe album. Piesa s-a clasat pe locul 1 in "UK Rock Chart" si "Polish Singles Chart" si a beneficiat de doua remixuri oficiale: "Thin White Duke remix" si "The Big Pink remix". Mai jos aveti videoclipul, care este foarte tare!

Tuesday, June 1, 2010

new video: Sunrise Inc vs. Starchild - Lick Shot

Au aparut de nicaieri, cu o melodie in trend care le-a asigurat succesul. Sunrise Inc si Starchild au filmat videoclip la piesa "Lick Shot", care a fost publicat azi pe YouTube-ul celor de la "CatMusic".
Muzica: Mindroc Marian Silviu, Mindroc Dan Adrian
Text: Mindroc Marian Silviu, Mindroc Dan Adrian

new video: Elena Gheorghe - Disco Romancing


Dupa o clasare nu prea buna la Eurovision-ul de anul trecut, Elena Gheorghe revine cu un nou single si un nou videoclip. Piesa se numeste "Disco Romancig" iar videoclipul a aparut azi pe canalul de YouTube al celor de la "CatMusic". O alta melodie, acelasi stil care a pus stapanire pe Romania. Pacat...



foto

new song: INNA - Moon Girl


Chiar azi am vazut pe "VH1" videoclipul "Amazing" al Innei. Iata ca aceasta ofera spre ascultare o nou piesa produsa de "Play & Win", care se numeste "Moon Girl". La o prima ascultarea nu ma incanta prea mult, plus ca auto-tune-ul de pe vocea ei ma cam enerveaza.

Monday, May 31, 2010

new video: Andreea Balan - Trippin


Va spuneam luna trecuta ca Andreea Balan a lansat un nou single, "Trippin". Azi a aparut videoclipul piesei, filmat in Grecia, pe insula Corfu. De regie s-a ocupat Alex Ceausu de la "Ador Media".

Sunday, May 30, 2010

Recenzie Beck'sperience: Codeine Velvet Club & Noisettes

Asa cum probabil stiti, ieri a avut loc "Beck'sperience", unde au cantat "Codeine Velvet Club" si "Noisettes". Daca de prima trupa nu auzisem pana ieri, de "Noisettes" stiam de la reclama "Nescafe".

"Codeine Velvet Club" este o formatia de rock alternativ din Scotia, formata in 2008. Pana acum au lansat un album, in Decembrie 2009, care se numeste "Codeine Velvet Club", al doilea urmand sa fie lansat anul acesta. Acestia au intrat pe scena pe la ora 20, aducand cu ei si ploaia. Au cantat cateva melodii si au fost aplaudati de intreg publicul, in ciuda ploii care le-a cam umbrit reprezentatia si a gonit ceva lume acasa.




Vremea tinut cu mult asteptata trupa "Noisettes", si in momentul in care si-au inceput reprezentatia ploaia s-a oprit. Cum as putea descrie tot ce au facut pe scena? A fost ceva exceptional, vocalista avand o voce de milioane. Au cantat cam o ora si ceva, timp in care Shingai a imbinat cantatul cu acrobatiile (a facut tumbe pe scena, a sarit, a facut spagatul, s-a urcat pe gardul de protectia, a cantat culcata pe bratele spectatorilor, etc.). Au cantat si binecunoscuta piesa "Never Forget You", pe care au dedicat-o publicului prezent. S-a vazut ca au facut cu placere totul si au fost impresionati de activitatea publicului. FOARTE TARE !!!





Eurovision Oslo 2010: Clasament Final


Da, Paula Seling si Ovi au reusit sa aduca Romania pe podiumul cocursului "Eurovision". Piesa "Playing with fire" a acumult 162 de puncte si s-a clasat pe locul 3. Concursul a fost castigat de Germania, cu 246 d puncte, reprezentata de Lena Meyer cu piesa "Satellite", iar locul doi a fost ocupat de trupa "maNga" din Turcia, cu piesa "We could be the same", care a acumulat 172 de puncte. Mai jos aveti clasamentul final urmat de punctele obtinute de fiecare concurent si reprezentatiile preimelor 3 clasate:

1 Germany: Lena - Satellite 246
2 Turkey: maNga - We Could Be The Same 170
3 Romania: Paula Seling & Ovi - Playing With Fire 162
4 Denmark: Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This 149
5 Azerbaijan: Safura - Drip Drop 145
6 Belgium: Tom Dice - Me And My Guitar 143
7 Armenia: Eva Rivas - Apricot Stone 141
8 Greece: Giorgos Alkaios & Friends - OPA 140
9 Georgia: Sofia Nizharadze - Shine 136
10 Ukraine: Alyosha - Sweet People 108
11 Russia: Peter Nalitch & Friends - Lost And Forgotten 90
12 France: Jessy Matador - Allez Olla Olé 82
13 Serbia: Milan Stanković - Ovo Je Balkan 72
14 Israel: Harel - Skaat Milim 71
15 Spain: Daniel Diges - Algo Pequeñito (Something Tiny) 68
16 Albania: Juliana Pasha - It's All About You 62
17 Bosnia & Herzegovina: Vukašin Brajić - Thunder And Lightning 51
18 Portugal: Filipa Azevedo - Há Dias Assim 43
19 Iceland: Hera Björk - Je Ne Sais Quoi 41
20 Norway: Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours 35
21 Cyprus: Jon Lilygreen & The Islanders - Life Looks Better In Spring 27
22 Moldova: Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away 27
23 Ireland: Niamh Kavanagh - It's For You 25
24 Belarus: 3+2 - Butterflies 18
25 United Kingdom: Josh - That Sounds Good To Me 10

Lena Meyer - Satellite



maNga - We could be the same



Paula Seling & Ovi - Playing With Fire