Friday, April 9, 2010

Portia de ras: Taran in...


Daca nu stiti cum sa va laudati cu ce nu este al vostru, iata va ofer doua modele. Unul este plecat in Spania (BSC :)) ), iar celalalt in Anglia. Va las pe voi sa decideti care e cel mai bun !!! Vai, dar a dat limba straina in ei... "Fuckin' cool !!!", "Ca sa fiu mai ciumeg..."

Taran in Spania


Taran cu Hammer, in Anglia

Thursday, April 8, 2010

concert aDore + lansare album "PIANO"


V-am zis de "aDore" si performanta de 3 luni numarul 1 in "Indie-Music USA" la sectiunea "Alt Pop – Brit Pop". Ei bine, maine, 9 aprilie 2010, are loc lansarea albumului "aDore - PIANO", la cafeneaua "Cocosul Negru" din Targoviste, ora 20:00! Daca puteti sa ajungeti, va asteptam acolo.
Daca vreti sa comandati albumul "PIANO", o puteti face trimitand un mail cu numele, adresa si numarul vostru de telefon la adresa green_boy457@yahoo.com Pretul este de 10 lei + taxe postale (ramburs).

Daca vreti sa (re)ascultati piesele aDore intrati pe myspace: http://www.myspace.com/adoremusique sau AICI

new video: Sahara (Costi Ionita & Andrea Teodorova), Shaggy & Bob Sinclar - I Wanna


Va povesteam mai demult de colaborarea dintre Costi Ionita si bulgaroaica Andrea si doi mari artisti internationali, Shaggy si Bob Sinclar. Rezultatul acestei colaborari este piesa "I Wanna", pentru care au filmat un videoclip in Miami. Protagonistii poarta haine marca Alexander MacQueen. Cel mai scump videoclip al unui artist roman... Andrea o sa stranga multe vizionari !!!


remix: Paula Seling & Ovi - Playing With Fire (Fly Djs Remix)


Cei de la Fly Project au realizat un remix pentru "Paula Seling & Ovi - Playing With Fire", piesa care a castigat selectia nationala Eurovision 2010. Suna destul de interesant remixul, dar sper sa ascult unul si mai bun. Parca pe asta prea nu as dansa intr-un club... Pareri?

old times: t-Short - Spune-mi Ceva


"t-Short" este prima formatie din Romania care a adoptat genul dance. Au lansat cateva albume in perioada lor de glorie, dupa care nu am mai auzit nimic de ei. "Spune-mi ceva" este o piesa inclusa pe albumul "Enigma Noptii", lansat in 1998, si este una dintre cele mai cunoscute piese 't-Short".


Wednesday, April 7, 2010

Song of the WEEK 32: The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go (Fanta Commercial Soundtrack)


Cred ca stiti cu totii reclama la Fanta, cu fata care se crede importanta si intra intr-un geam. Pana la urma se descurca cu un dans si lumea e din nou a ei. Ei bine, daca va intrebati cine canta melodia de pe fundal, este vorba de "The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go". Piesa este inclusa pe primul album al formatiei, "We Started Nothing", si beneficiaza si de un videoclip. Am avut ocazia sa-i ascult live, anul trecut, la B'estfest si mi-au placut foarte mult. Albumul lor s-a vandut in peste 1,5 milioane de unitati si au fost nominalizati la Grammy pentru "Best New Artist".

Fanta & The Ting Tings


The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go (official video)

new video: Paula Seling & Ovi - Playing With Fire (ESC 2010)


Aseara a aparut videoclipul piesei "Playing With Fire", cantata de Paula Seling si Ovi, piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2010. Videoclipul a fost filmat in Romania si Austria, iar tehnologia folosita se pare ca este asemanatoare cu cea folosita pentru filmul "Avatar". Mie imi place ce ai iesit, chiar nu ma asteptam la un astfel de videoclip. Acum, cat mai multa promovare si am incredere ca vom obtine un loc onorabil. Cum vi se pare?

Tuesday, April 6, 2010

Hip-Hop time: Spike - Tango


Am observat ca piesa "Tango" de pe albumul "Ramanem Prieteni" al lui Spike, e preferata multora. Este un pic mai agresiva, iar la inceput nu ma prinsese deloc. Acum insa, o ascult mereu.

Monday, April 5, 2010

Music charts: Norway Top 20


Rihanna cu al ei "Rude Boy" a pus stapanire pe SUA, iar Lady Gaga cu "Telephone" pe Europa. Hai sa vedem cum sta treaba si prin Norvegia:

1. Lady Gaga & Beyonce - Telephone
2. Bjørn Johan Muri - Yes Man
3. Susanne Sundfør - The Brothel
4. Rihanna - Rude Boy
5. Justin Bieber & Ludacris - Baby
6. Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart
7. Taio Cruz - Break Your Heart
8. Owl City - Fireflies
9. Cheryl Cole - Fight For This Love
10. Elin Gaustad - Confessional Song
11. Timbaland & Katy Perry - If We Ever Meet Again
12. Lady Gaga - Bad Romance
13. Karpe Diem feat Andreas Grega - Ruter
14. Iyaz - Replay
15. The Baseballs - Umbrella
16. Jason Derulo - In My Head
17. Rihanna - Russian Roulette
18. Donkeyboy - Ambitions
19. Jay-Z & Alicia Keys - Empire State Of Mind
20. Lars Vaular - Rett opp og ned

Concluzii:
- Rihanna vine tare din spate si in Europa, "Rude Boy" clasandu-se pe locul 4 saptamana aceasta, in topul norvegian;
- ca si Rihanna, Lady Gaga este prezenta in top cu doua piese;
- Cheryl Cole rezista cu piesa "Fight For This Love", chiar daca este destul de veche;

Number Ones (singles):
* Rihanna - Rude Boy: USA, World;
* Lady Gaga & Beyonce - Telephone: Belgia, Norvegia, Irlanda;
* Stromae - Alors On Danse: Europa, Austria, Elvetia, Franta;

Number Ones (albums):
* Amy MacDonald - A Curious Thing: Europa, Germania, Austria, Elvetia;
* Justin Bieber - My World 2.0: World, SUA, Canada;

Cum "Telephone" a mai fost prezenta pe primul loc si in topul de saptaman trecuta, am decis sa va prezint piesa de pe locul 2 din topul norvegiam, si anume "Bjørn Johan Muri - Yes Man", care mi se pare destul de interesanta.

Sunday, April 4, 2010

Paste Fericit !!!


Vreau sa va urez "Paste Fericit" si sa va bucurati de aceasta zi speciala. Si, cum am primit acum un mesaj... Nu uitati ca spitalul are si sectia "Urgente" !!!