Wednesday, July 14, 2010

Madalina Manole a murit


Cred ca majoritatea a aflat, insa scriu acest post din respect pentru un artist adevarat. Cu melodiile Madalinei Manole am crescut ("Fata draga", "A fost iubire") iar acum cateva luni artista si-a lansat cel mai nou album "09 Madalina Manole". Primul single "Marea Dragoste" vi l-am prezentat acum ceva timp AICI.
Cauza mortii ramane inca un mister, se crede ca solista s-ar fi sinucis ingerand insecticid, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani (14 Iulie 2010). Cert este ca Madalina a semnat o pagina din istoria muzicii pop romanesti, lasand in urma o cariera de peste 25 de ani si 10 albume vandute in peste 2 milioane de exemplare.
Pacat ca o sa se faca atata tam-tam pe seama ei, multa lume o sa o regrete, o sa ii aprecieze mai mult munca acum, cand nu mai are nici un rost...

Madalina Manole - Marea Dragoste


Madalina Manole - A fost iubire

2 comments:

  1. Lumea muzicii romanesti a pierdut o mare stea prin tragica disparitie a cantaretei Madalina Manole. Nu te vom uita niciodata, Madalina, vei ramane vesnic in sufletele si inimile noastre, iar muzica pe care ai cantato o vor mai asculta multe generatii de acum incolo. Sincere condoleante familiei. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
    Ionel-Nadlac

    ReplyDelete
  2. am crescut cu muzica ta. ador toata munca ta kre ai facuto atatiea ani in muzica. faptul k, ai ales sa placi de printre noi doar tu sih bunul d_ze u stie de ce?. cert este k, nu te nu te voi uita niciodata te voi pastra mereu in suflet. dumnezeu sa te ierte hodignestete in pace. ramona_al...

    ReplyDelete