Sunday, January 10, 2010

One letter music - Duminica


Aseara mi-a venit o idee, sa pun in fiecare zi cate o melodie si numele artistului/formatiei care canta sa inceapa cu initiala zilei respective; de exemplu: Luni - Leona Lewis, Joi - Jennifer Lopez.
Deocamdata m-am gandit pentru 4 saptamani:
- in prima saptamana, numele artistului sa inceapa cu initiala zilei respective;
- in a doua saptamana, numele melodiei sa inceapa cu initiala zilei respective;
- apoi luam numele zilelor in engleza (Monday - Madonna), si numele artistului sa inceapa cu initiala zilei respective, in engleza;
- in a patra saptamana, numele melodiei sa inceapa cu initiala zilei respective, in engleza;
Dupa prima luna o sa vad daca mai iau numele zilelor si din alta limba.

Deci, azi e Duminica, alegem pe cineva al carui nume inceape cu "D". David Archuleta, marele pierzator al concursului "American Idol" din 2008, dar care a cucerit publicul si a ajuns sa aiba un succes mai mare decat castigatorul concursului. David Archuleta este nascut pe 28 Decembrie 1990 in Florida si a lansat pana acum doua albume: "David Archuleta" in 2008 si "Christmas from the Heart" in 2009. Melodia pe care am ales-o se numeste "Crush" si este primul sa single, care i-a adus si faima.

David Archuleta - Crush

3 comments:

  1. David Archuleta is one of my favorite singers out today! I love "Crush", it is one of my favorite songs by David!

    ReplyDelete
  2. LUV David Archuleta!! I'm from the US and soooo happy to see you like him too!! He is a phenomenal musical talent!! :)

    ReplyDelete
  3. Yes, he is a great singer with a great voice...I think he should have won the "American Idol"..Hope his music will be well known in my country too!

    ReplyDelete