Tuesday, July 27, 2010

Orange Summer Party 2010: MIKA & Cut Copy


Dupa cum poate stiti, Sambata, 24 Iulie 2010, a avut loc "Orange Summer Party" pe plaja H2O din Mamaia.
Evenimentul a inceput la ora 20:30, in deschidere cantand trupa australiana "Cut Copy". Baietii au cantat vreo 10 piese si dupa o pauza de aproximativ 30 de minute, la ora 22 a inceput mult-asteptatul concert MIKA.


Multa floarea soarelui, un pian imbracat in flori multicolore si un podium pe care trona cuvantul "MIKA" au fost elementele de decor ale scenei. Prima piesa a fost "Relax, take it easy" si am ramas uimit cat de bine poate canta live. Vocea lui s-a completat foarte bine cu vocea tipei din backin. Au urmat piese precum "Big gir (you are beautiful)", "Happy Ending", "Lollipop", "We are golden", "Billy Brown", "Grace Kelly" sau "Blue Eyes".

Un punct in plus il are pentru faptul ca a vorbit in romana atat de mult. Nu cred sa mai fi fost un alt artist international care sa vorbeasca atat de mult si de bine romaneste.

Pe langa faptul ca are o vocea uimitoare, Mika a aratat cat de bine stie sa cante si la pian, a dansat, a sarit pe scena si a stiut sa faca un show adevarat.

Publicul l-a primit foarte bine, cu mici exceptii (despre care prefer sa nu vorbesc), a sarit, a dnasat si a cantat impreuna cu Mika si band-ul lui.
Concertul s-a terminat undeva in jur de ora 23:30, fiind urmat de imbulzeala spre iesire si un foc de artificii.

Per total, Cut Copy a fost de nota 10, Mika de nota 20, publicul de nota 8 spre 9. Chiar a fost o experienta de zile mari.
Asteptam anul urmator, nu?





No comments:

Post a Comment