Sunday, May 30, 2010

Recenzie Beck'sperience: Codeine Velvet Club & Noisettes

Asa cum probabil stiti, ieri a avut loc "Beck'sperience", unde au cantat "Codeine Velvet Club" si "Noisettes". Daca de prima trupa nu auzisem pana ieri, de "Noisettes" stiam de la reclama "Nescafe".

"Codeine Velvet Club" este o formatia de rock alternativ din Scotia, formata in 2008. Pana acum au lansat un album, in Decembrie 2009, care se numeste "Codeine Velvet Club", al doilea urmand sa fie lansat anul acesta. Acestia au intrat pe scena pe la ora 20, aducand cu ei si ploaia. Au cantat cateva melodii si au fost aplaudati de intreg publicul, in ciuda ploii care le-a cam umbrit reprezentatia si a gonit ceva lume acasa.




Vremea tinut cu mult asteptata trupa "Noisettes", si in momentul in care si-au inceput reprezentatia ploaia s-a oprit. Cum as putea descrie tot ce au facut pe scena? A fost ceva exceptional, vocalista avand o voce de milioane. Au cantat cam o ora si ceva, timp in care Shingai a imbinat cantatul cu acrobatiile (a facut tumbe pe scena, a sarit, a facut spagatul, s-a urcat pe gardul de protectia, a cantat culcata pe bratele spectatorilor, etc.). Au cantat si binecunoscuta piesa "Never Forget You", pe care au dedicat-o publicului prezent. S-a vazut ca au facut cu placere totul si au fost impresionati de activitatea publicului. FOARTE TARE !!!





1 comment: