Tuesday, July 28, 2009

Seriale 1

Am sa scriu cateva posturi despre serialele pe care le-am urmarit si pe care le recomand si altora.

1.Dexter( gen: drama, crima; cu: Michael C. Hall, Julie Benz, Jennifer Carpenter, Erik King)

Incep cu "Dexter", care este un serial despre un criminal ce lucreaza in politie. Foarte ciudat la prima vedere, insa faptul ca nu poate trai fara sa omoare pe cineva (am uitat sa spun ca omoara numai raufacatori), se datoreaza unor experiente neplacute traite cand era copil. Pe parcursul celor trei sezoane difuzate pana acum, pot sa va spun doar ca isi omoara fratele si cel mai bun prieten. Restul va las sa descoperiti.Sezonul 4 o sa fie difuzat din 27 septembrie 2009. In continuare aveti posterul sezonului 4 si un trailer.



Dexter trailer




2. Ghost Whisperer (gen: drama, fantasy; cu : Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Camryn Manheim, Aisha Tyler, Jay Mohr)

Al doilea serial este "Ghost Whisperer", de care cred ca ati auzit, il tot difuzeaza pe PROTV de cate veri bune, insa nici pana acum nu au ajuns la sezonul 4. Pentru cei care nu stiu, acest serial este despre o fata, Melinda Gordon care descopera inca din copilarie ca poate vedea fantome, fiind ajutata sa isi foloseasca darul, de bunica ei care are acelasi dar. Pe parcursul celor 4 sezoane difuzate, Melinda se casatoreste cu Jim Clancy, isi deschide un magazin de antichitati, isi pierde cea mai buna prietena, Andrea, dar isi face una noua, Delia, ajuta sute de spirite sa treaca dincolo si se lupta sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca nu e nebuna. Sezonu 5 va fi difuzat din 25 septembrie 2009. In continuare va las un poster si un video cu secvente din serial.



Ghost Whisperer: The Man Who Can't Be Moved

No comments:

Post a Comment