Monday, October 19, 2009

De ce Romania e de cacat 2


Pentru ca ne apucam sa facem lucrari cand mai e putin si vine iarna, asa ca le abandonam la jumatate pentru ca e prea frig. Pentru ca facem sapaturi in mijlocul orasului si uitam sa mai asfaltam, iar atunci cand vine o vreme ca cea de fata, in care sa ploua foarte mult, din acele maldare de pamant se formeaza cele mai grozave noroaie, pentru ca gropile lasate in urma lucrarilor se umplu cu apa, iar smecherii de Romania fac tot posibilul sa treaca cu masina prin ele ca sa ude trecatorii. Pentru ca daca prostii te vad ca incerci sa te feresti din calea apei, baga viteza si trec direct prin lacuri doar pentru placerea de a te vedea ud, de parca ploaia nu ar fi de ajuns. Norocul nostru insa ca mai exsita si oameni educati care ori ocolesc apa ori incetinesc in dreptul ei. Si le multumesc celor care au facut acest lucru azi cand ma chinuiam impreuna cu Radu sa ajungem cat de cat uscati acasa. Pentru restul..."tot respectul" cu dedicatie!

Parazitii - Slalom printre cretini

6 comments:

  1. ehh asta am trait si astazi pe pielea mea cand un domn binevoitor cu o masina si mai binevoitoare a trecut drept prin balta aflata pe marginea drumului si ma mai udat un pik mai mult decat eram deja deci asa cum zice si dragosh muuulllttt respect pt acesti domni k o educatie stralucita

    ReplyDelete
  2. da...cum spuneam..e o diferenta mare intre noi si alte tari...avem de lucrat..atat la strazi cat si la caracter:|

    ReplyDelete
  3. avem foarte mult de lucrat la ambele da chiar nu cred ca o sa le ajungem vreodata stii vorba aia vise taica viseee

    ReplyDelete
  4. baaai priveste pareta misto a licturilor:)) o sa ai masiiinaaa :))) s vezi atunci ce "tunuri" flegmatice de apa

    ReplyDelete
  5. e o idee sa ii urmaresc pe aia care m'au stropit pe mine si sa le fac un dus de zici ca i'a spalat Dambovita...dar totusi nu ma injoesesc asa...:))

    ReplyDelete
  6. un dush cu apa daia cu noroi si muulttiii microbi si praf:>:>ehh ca iti surade ideea??

    ReplyDelete