Sunday, March 7, 2010

Artist Bio: Pixie Lott

Victoria Louise Lott, nascuta pe 12 Ianuarie 1991 in Anglia, cunoscut sub numele de scena Pixie Lott, este o adolescenta care face furori in Anglia si nu numai.

A aparut de nicaieri si a dat lovitura cu primul ei single, "Mama Do", inclus pe albumul "Turn It Up". Single-ul, lansat pe 6 Iunie 2009, a fost foarte bine primit in tara natala, ajungand pe locul 1 in "UK Singles Chart" si pe locul 5 in "European Hot 100 Singles". Piesa s-a vandut in peste 300,000 de copii in UK.



Nu s-a oprit aici si a revenit cu al doilea single, "Boys and Girls", lansat pe 5 Septembrie 2009, cu care a ajuns tot pe locul 1 in "UK Singles Chart" si pe locul 3 in "Belgian Tip Chart (Flanders)". Single-ul s-a vandut in peste 250,000 de copii in UK.



Al treilea single lansat de pe "Turn It Up" este "Cry Me Out", lansat pe 30 Noiembrie 2009. Desi nu a avut o performanta notabila in topurile muzicale, "Cry Me Out" este o balada foarte interesanta. Iata ce spune Pixie despre aceasta piesa: "I always prefer to write about emotional situations - heartbreak, because I like getting into the character. When we were writing 'Cry Me Out,' I said, 'I feel like singing about something sad but, obviously, still being strong'. So the guy has to cry to get over me instead of the other way around. Its good for a bit of change".




Ajungem si la ultimul single de pana acum, "Gravity", care urmeaza sa fie lansat oficial maine, 8 Martie 2010. Piesa a debutat pe locul 73 in "UK Sigles Chart", inregistrand o urcare de 30 de pozitii in urmatoarea saptamana. In topul radioului BBC a inregistrat o urcare de 52 de pozitii, de pe 57 pe 5.

No comments:

Post a Comment