Tuesday, March 9, 2010

Filme, filme, filme... DE VAZUT !!!

Cum serialele pe care le urmaresc fie s-au terminat, fie sunt in pauza, am hotarat sa mai urmaresc cateva filme. Am sa scriu aiz despre primele 3.

1. The Ugly Truth (Adevarul Gol-Golut):
O comedie romantica, care ii are in rolurile principale pe Katherine Heigl si Gerard Butler. Abby este o producatoare TV, care nu reuseste sa aiba nici o relatie. In ajutorul ei sare Mike, subordonatul ei proaspat angajat, care ii ofera sfaturi. Astfel ea ajunge sa fie cu Colin, si urmand sfaturile lui Mike, relatia lor merge ca pe roate. Insa Abby si Mike se vor apropia din ce in ce mai mult, iar prietenia lor se va transforma intr-o adevarata poveste de dragoste.
Desi este plin de romantism, "The Ugly Truth" reuseste sa imbine fazele comice cu cele de drragoste, astfel incat sa nu te plictiseasca. Si cand e vorba de comedie... sunt cateva situatii extrem de amuzante.


2. Hachiko: A Dog's Story:
Cu rolurile principale jucate de Richard Gere si Joan Allen, filmul "Hachiko" este bazat pe o poveste reala din Japonia. Parker il gaseste pe Hachi intr-o gara, hotaraste sa-l pastreze, cainele devine atat de devotat incat isi asteapta stapanul in fiecare zi la gara. Din nefericire Parker moare, iar timp de 10 ani Hachi vine zi de zi la gara, la ora 17:00, sa isi astepte stapanul. Dupa acesti 10 ani cainele maore in locul in care si-a asteptat stapanul sa vina de la munca atatia ani. Un film de familie, cu un final foarte emotionant, care vine sa intareasca teoria conform careia cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului. In realitate, lui Hachi i s-a ridicat o statuie in orasul japonez in care a trait.


3. Incendiary:
Sotie si mama iubitoare, se indragosteste de un reporter. In timp ce sotul si fiul ei sunt la meci, pe stadion are loc un atentat terorist care le curma viata celor doi. Ramasa singura, doreste sa se apropie de fiul unuia dintre teroristi, ii salveaza viata, iar in final ramane insarcinata cu reporterul, Jasper, pe care a tot incercat sa-l scoata din inima sa.
Ce ai face daca dintr-o data viata ti i-ar lua pe cei dragi, iar tu te simti responsabil pentru acest lucru? Cam asta incearca sa-si dea seama si ea, si la sftul medicului se elibereaza de furie scriindu-i o scrisoare lui Osama. Ben Laden

No comments:

Post a Comment