Tuesday, December 22, 2009

Seriale 4

Au trecut aproape cinci luni de cand am scris ultima data despre serialele pe care le urmaresc. In lunile astea am dat peste alte doua seriale care mi-au placut foarte mult.

7. True Blood (gen: drama, fantastic, horror; cu: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammel, Ryan Kwanten, Alexander SkarsgÄrd, Michelle Forbes)

True Blood este un serial despre o fata, Sookie, care poate citi gandurile oamenilor, lucru care ii da mari batai de cap. In perioada asta, peste tot in lume, isi fac aparitia vampirii, care militeaza pentru drepturi egale cu cele ale oamenilor. Desi au asemenea pretentii, unii dintre ei ucid oameni pe banda rulanta, ingrozindu-i pe toti. Dar nu toti sunt la fel. Bill Campton, un vampir cu o varsta considerabila, isi "traieste viata" retras in casa lui, fiind foarte bland. Ajuns, intr-o noapte la barul unde lucreaza Sookie, aceasta descopera ca nu ii paote citi gandurile, lucru ce o bucura, iar de acum incolo incepe o poveste de dragoste presarta cu cele mai grele incercari.
Pana acum s-au difuzat doua sezoane, fiecare de cate 12 episoade, sezonul 3 urmand sa apara in vara anului 2010. Mai jos aveti un trailer si un poster al serialului.


Trailer



8. 90210 (gen: drama, comedie, romantic; cu: Shenae Grimes, Jennie Garth, Shannen Doherty, Matt Lanter, Jessica Lowndes)

90210 este un spin-off al serialului "Beverly Hills, 90210", un serial de mare succes al anilor '90. Seria actuala este tot o "teen drama' in care o familie se muta in Beverly Hills. Cei doi frati, Annie si Dixon au emotii in privinta noii scoli, dar isi fac repede prieteni, la fel de repede cum dau si de bucluc. Dixon se indragosteste de Silver, care sufera de bipolaritate, se despart si tot asa. Annie se indragosteste de cine nu trebuie, se cearta cu noile prietene, apuca pe cai gresit, devenind iubita unui traficant de droguri, iar restul descoperiti voi.
Serialul a ajuns la cel de-al doilea sezon si incepe sa fie din ce in ce mai urmarit.


Trailer


Daca ati ratat celelalte seriale, puteti intra aici:
Seriale 1
Seriale 2
Seriale 3

No comments:

Post a Comment