Thursday, June 17, 2010

new rubric: Un peu de musique Française: Amel Bent - Je Me Sens Bien


De astazi incep o noua rubrica "Un peu de musique Francaise", unde va voi prezenta piese noi si vechi, in limba franceza. Piesa de astazi se numeste "Je Me sens Bien" si este cantat de Amel Bent. "Je Me Sens Bien" este cel de-al treilea single de pe albumul "Ou Je Vais", lansat in 2009. Mai jos va lasat atat varianta de studio, cat si cea live, interpretata in cadrul emisiunii "Nouvelle Star 2010".

Today I start a new section named "Un peu de musique Francaise", where I will present you old and new french songs. Today's song is "Je Me Sens Bien" sang by Amel Bent" This is the third single from her album "Ou Je Vais", released in 2009. Here you are the studio version and also the live version.

Live


Studio

2 comments:

  1. Muzica franceza este interesanta daca stii sa patrunzi in ea, daca intelegi ce inseamna viata de acolo. Altfel, oricine incearca "marea cu degetul" este un simplu intrus. Am dreptate?

    ReplyDelete
  2. Din punctul meu de vedere, muzica franceza nu este pentru oricine, asa cum este cea cantata in limba engleza. Francezii au un mod aparte de a face muzica, fie ca este rap, pop urban sau rock. Trebuie sa fii pasionat de frumusetile tarii, de viata de acolo ca sa intelegi mai bine muzica.

    ReplyDelete