Thursday, July 30, 2009

Seriale 3

Continui seria de seriale cu "The Tudors" si "Grey's anatomy" :

5.The Tudors (gen: istoric, drama; cu: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Natalie Dormer, Maria Doyle Kennedy, James Frain)

Srialul "The Tudors" ajuns pana acum la sezonul 3, este un serial istoric ce il are in prim-plan pe regele Henry al VIII-lea. Casatorit cu sotia fratelui sau care a murit, Henry crede ca este blestemat sa nu aiba un urmas baiat. De aceea schimba doua sotii, pana cand Jane Seymour ii daruieste un baiat, insa cu pretul vietii. In realitate, Henry schimba 6 sotii, astept sa vad daca in sezonul 4, anuntat ca fiind ultimul, va ajunge la acest numar.
Desi cand am vazut ca este un serial istoric am crezut ca o sa fie plictisitor, intrigile si conflictele de interese disputate iti capteaza atentia, astfel incat la sfarsitul unui episod simti nevoia sa il vezi imediat pe al urmatorul. Pana la aparitia sezonului 4 in 2010 confrom Wikipedia , iata un poster si o prezentare a serialului.


The Tudors Opening Credits


6. Grey's anatomy (gen: drama, comedie, romantic; cu: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Patrick Dempsey, Katherine Heigl, Eric Dane)

Anatomia lui Grey este un serial cu medici, avand-o ca personaj principal pe Meredith Grey, fiica unei ilustre doctorite, acum bolnava de alzheimer. Meredith este stagiara in spitalul in care a profesat si mama sa. Aici isi face noi prieteni, il cunoaste pe doctor Shepherd, de care se indragosteste, intrand in multe probleme. Insa nu numai ea are probleme, ci si Izzie care se indragosteste prima data de un coleg, apoi de un pacient pe moarte, Cristina Yang care este parasita in fata altarului de doctorul Burke, George O'Malley care se casatoreste cu cine nu trebuie si multi altii.
Din serial s-a desprins si un spin-off intitulat "Private Practice" personaj principal fiind Addison Montgomery, fosta sotie a lui Derek Shepherd, ajuns in prezent la sezonul 2.
Sezonul 6 din "Grey's anatomy" urmeaza sa inceapa pe data de 24 septembrie 2009, iar pana atunci iata un poster si un trailer al sezonului 6.



Grey's Anatomy Season 6 Exclusive Promo Trailer

No comments:

Post a Comment