Sunday, January 17, 2010

Emisiuni


Daca mai de mult va spuneam ce seriale urmaresc, am zis sa va impartasesc si preferintele mele in materie de emisiuni.

1. Pierdut printre straini (Banged Up Abroad) - Este o emisiune difuzata in fiecare luni pe National Geographic, la ora 21:00, in care oameni care au dat de belele in afara tarii natale si au reusit cumva sa scape, isi spun acum povestea. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme de aceasta emisiune, pentru ca mi se pare foarte interesanta si ai ce invata din experienta acestor oameni. Cel mai mult m-a impresionat povestea unui barbat care a fost condamnat la inchisoare pe viata in Indonezia, din cauza unei incurcaturi facute de politia de acolo, care nu a vrut sa recunoasca greseala.




2. Tehnici esentiale de supravietuire (Ultimate Survival/ Man vs. Wild) - Cred ca stit emisiunea asta de pe Discovery, cu Bear Grylls. Tipul se duce prin diferite locuri din lume si ne arata cum ar trebui sa actionam daca suntem pierduti acolo. A fost si la noi, in munti, unde s-a intalnit cu ursii, si chiar a mancat niste mere din excrementele lor. Uneori e atat de scarbos ca nu iti mai vine sa te uiti...




3. Miami Ink - Va vorbeam despre tatuaje aici. Urmaream Miami Ink in fiecare zi, dar de cand Ami a dat-o afara pe Kat Von D parca emisiunea nu mai are acelasi farmec. Si oricum, cei de la Discovery au tot schimbat orele de difuzare incat nu mai stiam care cand este. Acum, de curand, am vazut ca au adus oameni noi, printre care si o fata. Mai jos aveti faza cand Kat Von D este concediata.




4. L.A. Ink- Regina tatuajelor, cum este supranumita Kat Von D, a suferit putin dupa plecarea din Miami, dar iata ca si-a facut propriul salon de tatuaje in L.A., precum si propria emisiune "L.A. Ink". Si-a angajat vreo 32 fete si un barbat si au pornit la drum. Au fost cateva conflicte, intre ea si Pixie, dar si intre ea si bautura, la care a hotarat sa renunte.

No comments:

Post a Comment