Monday, January 25, 2010

Seriale 5 - The Vampire Diaries


Plictiseala mare sa stai in casa 2 saptamani. Am vizionat toate episoadele aparute pana acum la serialele pe care le urmaresc, am citit vreo 2 carti... Asa ca m-am decis sa mai urmaresc inca un serial, "The Vampire Diaries", despre care am auzit multa lume vorbind, spunand ca este de frumos. Pana acum au aparut doar 11 episoade si mi se pare ca povestea seamana cu cea din "Twilight".

The Vampire Diaries (gen: drama, romance; cu: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Michael Trevino, Katerina Graham, Candice Accola)
Noul an scolar o gaseste pe Elena intr-o stare deplorabila dupa moartea parintilor ei intr-un accident de masina, in care a fost singura supravietuitoare. Ea si fratele ei Jeremy, care are probleme cu drogurile, sunt crescuti de o matusa apropiata de varsta lor. Stefan Salvatore, un vampir care are 17 ani de 146 de ani, se intoarce in Mystic Falls, unde o cunoste pe Elena, pe care o salveaza din accidentul de masina. Coincidenta sau nu, ea seamana izbitor cu Katherine, marea iubire a lui Stefan si cea care i-a transformat in vampiri pe el si pe fratele lui Damon. Cei doi se indragostesc, insa Damon care observand asemanarea dintre cele doua, doreste sa se razbune pe Stefan. Astfel o serie de atacuri misterioase invaluie orasul, faptasul fiind Damon care reuseste sa dea vina pe altcineva. De fapt, pe langa razbuanre, el se afla aici pentru a o aduce inapoi pe Katherine, blocata de o vraja intr-un mormant. Acest lucru nu va fi posibil deoarece Bonnie, cea mai buna prietena a Elenei, se trage dintr-o familie de vrajitoare si reuseste sa distruga medalionul necesar desfacerii vrajii. Insa Damon se pare ca a mai aflat o metoda... Serialul are la baza seria de carti "The Vampire Diaries" de L. J. Smith, care ma inteles ca o sa fiedisponibila si la noi, in curand.

No comments:

Post a Comment