Friday, February 5, 2010

One letter music: Friday 2


Pe Wyclef Jean l-am auzit prima data cantand cu Shakira piesa "Hips Don't Lie". S-a nascut pe 17 Octombrie 1972 in Haiti, iar pana acum a lansat 9 albume. Piesa "Fast Car" este inclusa pe albumul "Carnival Vol. II: Memoirs of an Immigrant" din 2007 si este un featuring cu Paul Simon.

4 comments:

  1. Cum n-ai auzit de Wyclef Jean... (decat cu Shakira). Prima oara Wyclef Jean a cantat cu Fugees iar apoi a avut si un album solo (poate ai auzit de "Wish you are here" a lui) si a mai cantat si cu Mary J Blige... in fine, a mancat o paine pana a ajuns sa cante cu Shakira. :)

    ReplyDelete
  2. pe vreamea aia nu eram asa preocupat de muzica din afaara (pana in 2006-2007)..stiam cativa artisti mari si lati:D..dar vremea a trecut..promit sa invat pe parcurs:)

    ReplyDelete
  3. Din pacate se pare ca ti-am neglijat varsta (eu avand cateva primaveri mai multe decat tine) si am crezut ca ai o experienta muzicala asemanatoarea cu a mea (oricum e posibil sa ai o experienta mai mare, dar in ani diferiti ;) )

    ReplyDelete
  4. sincer, eu abia in 2007 am avut internet:D...deci de-abia de atunci am inceput sa caut mai mult si mai mult...si da, cred ca am mai putini ani decat tine, eu fac 18 luna viitoare...banuiesc ca u ai mai multi:-?...am ascultat "Wish you were here"...nu o stiam dar imi place;)..ms

    ReplyDelete