Wednesday, July 29, 2009

Seriale 2

3.Heroes (gen: drama, SF; cu: Jack Coleman, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Masi Oka, Ali Larter, Adrian Pasdar, Eric Roberts)


Al treilea serial este "Heroes', in care ne sunt prezentati cativa oameni (la inceput), care descopera ca au puteri speciale:majoreta Claire Bennet se poate regenera, politistul Matt Parkman poate citi gandurile, asistentul medical Peter Petralli absoarbe din puterile celorlalti, etc.
In prezent, pe Antena 1 se difuzeaza primul sezon al serialului.
Pe parcursul celor 3 sezoane difuzate, numarul eroilor creste aproape de la episod la episod, ei luptand sa il prinda pe Sylar, oaia neagra a serialului, care ii urmareste pe toti cei care au puteri speciale, crapandu-le capul si absorbindu-le puterea. Mai mult va las sa descoperiti. Sezonu 4 este programat sa inceapa pe 21 septembrie 2009, cu un episod de 2 ore. In continaure va las cu un poster si un trailer.



Heroes Promo






4.Gossip Girl (gen: comedie, drama, romantic; cu: Blake Lively, Leighton Meester, Chance Crawford, Ed Westwick, Kristen Bell, Jessica Szhor, Sebastian Stan)


Gossip Girl este un serial cu adolescenti, inspirat din cartile lui Cecily Von Ziegesar, dar care poate fi vazut de toate categoriile de varsta. Gossip Girl este cea care raspandeste cele mai picante informatii despre elevii de la o scoala privata, unde invata majoritatea copiilor bogati ai NY. Pe parcursul celor 2 sezoane difuzate pana acum, serialul este plin de certuri si impacari intre iubiti, prieteni, prietene, parinti... Nu as putea sa spun ca exista un personaj principal, insa in mijlocul atentiei sunt cuplurile Dan&Serena si Blair&Chuck, in jurul carora se invart toate celelate personaje importante: Jenny, Vanessa, Lily, Rufus, Eric, Bart, Georgina.
In serial apare si un roman, Sebastian Stan, care il interpreteaza pe Carter Baizen, in realitate el fiind iubitul lui Leighton Meester.
Pana la aparitia sezonului 3, pe 14 septembrie 2009, va las cu un poster si un trailer al serialului care incetul cu incetul cuprinde toata lumea.



Gossip Girl Trailer

No comments:

Post a Comment